Gå til innhold

reer1301

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reer1301

  1. Hei,

     

    Har akkurat fått en jobb som telefonselger hos Ucan2. Problemet er at de kun tilbyr provisjon, men til gjengjeld er den ganske solid. Det jeg lurer på er om jeg kan prøve ut jobben en noen uker/måneder for så å si opp hvis dette ikke er noe for meg?

    Usikker på lengden på arbeidskontrakten da den skal undertegnes på mandag.

    Jeg er student som må betale husleie og dermed er det dumt hvis jeg ender opp med å jobbe 2 ganger i uka uten å tjene penger.

  2. Hei,

     

    var i dag hos synslegen for å ta min første synstest noen sinne. Jeg har mistekt de tre siste årene at jeg er nærsynt, noe jeg fikk bevist nå. Doktoren sa at jeg burde bruke briller hele tiden. Problemet er at jeg er student i U.S.A med et stramt budsjett. Resultatet av testen er følgende:

     

    Venstre øye -0,5

    Høyre øye -1.0

    Axis - 085

     

    Jeg har penger til briller hvis jeg ser at jeg absolutt trenger det, men har overlevd mange år uten briller og lurte derfor om jeg burde vente til jeg kommer hjem til Norge(juni) Tror muligens det er billgere for briller her nede.

     

    Mvh Remi

  3. Hei,

     

    Takk for hjelpen. Tror jeg må gå i tenkteboksen en tur, vanskelig å bestemme seg. Det jeg har sett på er et internship i en IT-bedrift. Fikk i dag også et tilbud om et internship i en mellomstor IT-bedrift her i California, men måtte takke nei, siden jeg skal overføres til New York. Jeg studerer gjennom organisasjonen Education First.

  4. Hei,

     

    Jeg er nå 20 år, og befinner meg som språkelev i Los Angeles hvor jeg skal være i 6 måneder. Jeg har valgt å tatt et friår, før jeg skal begynne å studere entreprenørskap på BI i Oslo. Jeg er veldig glad i å reise, siden det i tillegg til en bra opplevelse også er med på å bygge gode relasjoner og nettverk rundt om i verden, som kan komme meg til gode senere i min karriere.

    Den siste tiden har jeg fundert på om jeg skal ta nok et fri, hvor jeg tar et internship i Kina. Det varer i 4 måneder, så er nødt til å jobbe et halvt år før jeg drar. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Kina, men syntes at det er litt flaut og at jeg burde begynne å studere snart.

    Har dere noe syn eller meninger om hva jeg burde gjøre?

     

     

    Mvh Remi

  5. Hei,

     

    Jeg har et spørsmål som jeg håper noen av dere der ute kan hjelpe meg med. Hvis jeg har en liten bedrift med en ide(et produkt) som ønskes kjøpt av en stor bedrift, er det da mulighet/lovelig å ta med i kontrakten at vi ønsker en liten del av pengene pr solge enhet de produserer og selger videre? Eller er det kun mulighet for at vi selger ideen med alle rettighetene?

     

    Håper på tilbakemelding,

    Mvh Remi.

  6. Takk for bra svar! Jeg er ganske noob rundt det her, og kanskje jeg burde vært mer spesifikk. Hvis man trykkkoker vann i en sterilisert sprøyte, så kan man drepe nok bakterier til at vannet blir drikkbart?

     

    Takk for bra svar! Jeg er ganske noob rundt det her, og kanskje jeg burde vært mer spesifikk. Hvis man trykkkoker vann i en sterilisert sprøyte, så kan man drepe nok bakterier til at vannet blir drikkbart?

×
×
  • Opprett ny...