Gå til innhold

Gadget58

Medlemmer
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gadget58

  1. Det var store nyheter, men nå faller også brikken litt mer på plass nå man ser på kjære herr Elops disposisjoner og uttalelser i den tiden han har ledt selskapet. Kan nok se ut som om han har vært en mann 'with a mission'. Uansett vil jeg nok fortsette med WP8 en god stund, ganske enkelt fordi jeg misliker både iOS og Android og Symbian er død.

     

    Men man er ikke helt fanatiker, min neste PC bli helt bestemt en Macbook Pro Plus med 15" Retina og Haswell brikker, den vil erstatte min slitne Lenovo. Uansett vil jeg kjøre MS Office som tidligere. Da får jeg vel det beste fra to verdener og kan følge med på de to viktigste OS miljøenes utvikling.

     

    Når det gjelde printing fra min Lumia 920, har jeg nå landet på at HP eprint med mailing til printern fungerer bra, om enn noe klønete brukegrensesnitt på mobilen. Printing fra apper for WP8 som alle er basert på 'Google Cloud Print' fungerer dårlig. All print som går fra en WP8 telefon via 'Google Cloud Print' får dataene redusert med sterkt forringet kvalitet på utskriftene, særlig bilder som faktisk ender opp som dårlige s/v bilder. Da stinker ikke print funksjonen fullt så mye på WP8 lenger.

     

    Ha en fortsatt god dag!

  2. Da har jeg fått til eprint mot HP skivere, nå virke det, men jeg klsrer foreløpig bare å få printet bilder med full kvalitet. Når jeg trykke på vedlegg, velger den automatisk bildefilene, dokumentene får jeg ikke tilgang til. Hadde vært fint å få tilgang til dropbox filene også, men dette blir nok for mye å forlange.

  3. Takk

     

     

     

    Takk, men nei, testet den også med samme elendige resultat. Mulig at jeg er noe konspiratorisk her, men vi vet at Android/Google nærmest hater WP8 og har stukket kjepper i hjulene for WP8 såsnart det har vært mulig for dem. Har Man lagt inn en funksjon som reduserer datamengden i datafilene for bilder når printen er generert fa en WP8 mobil? Jeg har ingen annen forklaring, da alle disse printløsningene for WP8 går via 'Google Cloud Print'. Det virker da vitterlig normalt fra iPhone osv.

     

    Men dette forklare ikke hvorfor eprint ikke fungerer når man sender et bilde som vedlegg i mail til HP printerens e-mail adresse. Det som da skjer, er at mailadressen blir korrumpert slik at den ikke når frem til printeren. Dette skjer ikke fra PC, Symbian telefon eller iPhone. Jeg har testet dette mot HP printere både på jobben og privat.

     

    Min konklusjon er defor som tidligere, WP8 stinke nå det gjelder evnen til å få noe pintet på en skikkelig måte. Jeg klarer ikke å begripe at et produkt, som jeg forøvrig er veldig godt fornøyd med ellers, og som kommer fra kjempefirmaet Microsoft fungere så dålig på en for mange meget viktig funksjon.

     

    Det er akkuat slike store funksjonsfeil på dette OSet som gjør at WP8 står trygt plantet på og vil fortsette å ligge på en dårlig tredje plass blant verdens mobil OSer.

  4. Min NOKIA 920 og printing, eller manglende print funksjonalitet:.

    Jeg skrev et innlegg tidligere om at denne telefonen er dårlig på printing, nå har jeg testet ut endel apper (Kumoprint, Print Hand og Print My Photos, samt eprint for HP-skrivere med egen mailadresse).

     

    Jeg ønsket å kunne printe ut til HP skrivere, både på jobb og privat, som har eprint funksjon Appene over skal løse dette via Google Cloud Print. Denne telefonen har ikke en egen app fra HP for eprint. Med Kumoprint skal jeg kunne printe fra Skydrive, både dokumenter og bilder. Hva ble så resultatet?

     

    • Prøvde først med eprint adressen til skriveren, kjørte både fra GMail og Exchange mail kassen på min Lumia 920. Dette funker ikke fordi denne telefonen av en eller annen grunn endrer email adressen slik at jeg får den i retur som 'Mailer demon' adress not found.
    • Prøvde så å printe via appene som kan lastes ned til telefonen. Det som da skjer er at den for bilder og dokumenter med farger skriver ut i svart hvitt, det virker som om bildene har fått fjernet masse av datainformasjonen slik at det kommer ut som et svært dårlig svart hvitt bilde, merkelige saker. Det pussige er at appene velger rett papirskuff på skriveren for bilder, men med elendig kvalitet.
    • Så lastet jeg ned HPs eprint app til min Nokia N8 Symbian telefon. Virker som bare det, bilder rutes til papirskuffen for fotopapir og bildet har full kvalitet som normalt ved utskrift.Print via email adressen til skriveren fungerer også normalt fra de samme mailboksene som nevnt over. Ingen 'Mailer demon' her nei.
    • Testet via PC og hentet de samme bildene fra Skydrive, fungerte utmerket, både via HPs app og som mail til printeren.
    • Testet fra min sønns iPhone5, gjett svaret! Alt fungerte normalt selvfølgelig.

    Så min påstand er følgende: Windows Phone8 stinker når det gjelder utskriftsfunksjoner via nettet, både som mail, eprint og via Google Mail. Har ikke funnet noen apper som kjører direkte over det egne WiFi Nettet hjemme og på jobb, men jeg kan gjette meg til resultatet.

     

    Noen som har testet ut en løsning som fungerer, eller som har forslag til endring av konfigureringen av telefonen?

  5. Hei!

    Er det noen i forumet som har prøvd ut løsninger for å printe fra NOKIA 920. Tenker primært på WiFi baserte printere, men kan være åpen for andre løsninger.

     

    Dette er vel en funksjon som er ganske selvfølgelig på andre smarttelefoner idag, men WP8 sleper seg etter for å komme på samme nivå som de andre. Merkelig at Microsoft ikke har utviklet slike funksjoner forløpende Da kunne man ha jobbet med å bli bedre enn de andre, ikke bare pese med å få på plass (ta igjen) løsninger som de andre allerede har.

  6. Har samme problem, svak lyd når jeg snakker inn i mikrofonen noen ganger. Må legge på og ringe på nytt. Dette skjer aldri når jeg bruker Bluetooth 'voyager pro'.

     

    Ser også disse problemene med 4G. Jeg hadde min innstilt på 4G i to uker, ventet på at NetCom skulle aktivere 4G i min sone. Da de aktiverte fikk jeg inn 4G, kjempe rask, 40 Mbit nedlasting, men da jeg kom utenfor dekningsområdet kom problemene. Telefonen ble glovarm og brant ut batteriet på et par timer, den leter altså febrilsk etter 4G signalet etter å ha mistet det, idiotisk. Dette skjedde altså ikke da det ikke var noe 4G signal, bare da den haddefunnet signalet og mistet det. Reboot har jeg ikke vært plaget med, men SWen for 4G må Nokia få orden på.

  7. Jeg har forøvrig forska litt mer i reboot-syklusene til 920 med tanke på 4G og det kan virke som om det er et Simkort problem(?)

     

    Jeg har fremdeles aldri 4G slått på pgr av rebootingen, men fikk plutselig lyst til å jobbe litt med saken igjen.

     

    http://answers.micro...91-a1e7c0bdfd79

     

    Har kontaktet mobilleverandøren min og bedt dem om å ta en kikk på simkortet de sendte meg, og ev. sende meg et nytt et. will keep you posted.

     

    Rart med denne rebootingen. Nå har min stått på 4G permanent i to uker, jeg venter på NetComs utrulling som nå pågår for fullt. Jeg har ikke hatt noen form for reboot i forbindelse med dette eller tidligere, kjøpte telefonen i januar.

     

    Må også si at jeg stiller meg undrende til en del av de problemene det rapporteres om fra enkelte, min telefon har vært 'rock solid' siden innkjøp. Jeg har testet ut en hel masse apper og er nok det man kan kalle en tung bruker, men altså, ingen problemer.

     

    Men jeg synes telefonen trenger viktige oppgraderinger eller OSet om man vil. Kalenderen er bare rasket sammen for å få en minimums funksjon- merkelig at man ikke har gjort noe med den. Telefonloggen er også helt på trynet - den virker også som den bare er rasket sammen som en minimumsfunksjon. Det å kunne klikke seg inn på en adresse i kalenderen eller i kontakter og så få opp valg om å navigere burde også være en selvfølge. Men forøvrig, en knall telefon.

  8. Må få blåst ut litt frustrasjon, er det ingen her som sliter med spotify?

     

    Hvorfor kan ikke endomondo fungere som den gjør på android og ios at vist jeg feks spiller musikk så går musikken lavere i bakgrunnen når den stemmer sier hvor langt jeg har løpt/ gått? for så å gå opp igjen når stemmen er ferdig.

    Musikken stopper når stemmen kommer og jeg må helst restarte spotify 3 ganger før den klarer å begynne å spille igjen (samme skjer med radio).

     

    Bluetooth i bilen sliter jeg også med når jeg skal spille musikk, musikken kan plutselig stoppe så må jeg deaktivere bluetooth på telefonen men må restarte!!! telefonen for å kunne aktivere bt igjen.

     

    Har oppdatert til 1308.0024 selv for å se om det hjalp men det hjalp bare på batteritiden virker det som...

     

    Jeg vurdere å gå over til Ativ S eventuelt galaxy s 3 men det har jeg ikke lyst til da det er dritt å bytte fra etter min menig det beste mobil oset som finnes for øyeblikket! til kjedelige android (jadda man kan endre på themes og alt annet men det er dritt kjedelig ikoner osv)

    Det at Spotify fungerer så dålig (lite funksjoner) på WP8 er jo Spotify sin skyld. Dersom de er fornøyd med å utvikle en app for WP8 som er dårligere enn på andre plattformer, så er det vel slik Spotify ønsker å fremstå ovenfor WP8 brukere.

     

    Det kan jo ikke være så kostbart å få utviklet denne appen så den fungerer skikkelig. Gå inn på Spotify bukerforum eller deres kundeservice og si din mening. Egentlig veldig synd at det skal være slik.

     

    Bruker selv Spotify på min gamle Nokia N8 med HDMI mot hjemmekino anlegget. Da har jeg flott tilgang til biblioteket i Spotify og egne lagrede musikk CDer. Bruker sjelden Spotify utenfor hjemmet.

    • Liker 1
  9. Noen som har oppgradert Likedin her inne. De sa at den nå er løftet til versjon 1.5 og det står også det i Windows store. Problemer er at det er versjon 1.1 som blir lastet ned. Versjon 1.5 har en god del nye funksjoner som ikke kommer opp, videre ser man i appen at det er versjon 1.1, pussige greier.

     

    Noen tips her?

  10. Grunn til at jeg skriver dette om norsk lov er følgende. Tidligere har enlelte mobiltelefon produsenter avvist norsk lov og henvist til sine garantibestemmelser som har vært vesentlig dårligere. Dette er faktisk ikke lov, man vil tape i retten på slike ting og det har faktisk skjedd.

     

    Jeg har lest at man har blitt nektet å få fikset støvproblemene på 920 i andre land på garantien. Det går ikke i Norge fordi loven ikke tillater det her til lands. Men det som skrives her, er at man får satt inn en ny type pakning. Altså, Nokia vil ikke nekte dette pga forbrukerkjøpsloven. Capiche!

  11. Yes, navigasjonen vil fungere. Når kartene er nedlastet vil de forholde seg til posisjonsdataene som kommer fra GPSen. GPSen bruker ikke datadelen for å få inn posisjoner. Nokia benytter både standard GPS og det russiske navigeringssystemet for navigasjon, begge er satelittbaserte, altså ingen datakommunikasjon (betyr gratis). God tur!

    • Liker 1
  12. hadde problemer med frys, mms og bluetooth i bilen. Leverte den inn hvor de la inn ny software. Kun hatt en frys/reboot etter det. Bluetooth i bilen derimot har de ikke klart å fikse

     

    Kjent problem med Bluetooth i bil og mobiler (ikke bare Nokia). Nokia kjører industristandard for Bluetooth protokoller, i bilindustrien er det nok ymse med hvordan man følger standardene. Sjekk heller med leverandør av din bil og sjekk også for ekstra instillinger i anlegget på din bil.

    • Liker 1
  13. Lagt over en cd som spiller fint på pcen, men på telefonen er det såvidt jeg får noe lyd. Spotify spiller høyt og fint.

     

    Da må du ha gjort noe galt. Jeg har lagt over mesteparten av CD-samlingen min og den spiller klart og høyt. Riktignok er det kopiert fra min gamle Nokia N8, men der brukte jeg et Nokia program for å lese av og overføre mine CDer til telefonen.

  14. Hei, svært få som melder om problemer med telefonen den siste tiden. Har det blitt bedre, noe som i tilfelle er svært gledelig, eller har man bare gitt opp?

     

    det kan kanskje være på sin plass med en ny undersøkelse. Som feks. Er du fornøyd med telefonen/misfornøyd med telefonen?

     

    Bare et forslag fra meg, synspunkter?

  15. Jaja, den virker overhodet ikke mot min Sony Blueray spiller med WiFi, finner ikke spilleren. Det pussige er at Play to for min Symbian N8 fungere perfekt, har gjort det de to siste årene, både film, foto og musikk.

     

    Det som hadde vært fint, var om man kunne conecte med Nokia music og Spotify for avspilling.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...