Gå til innhold

Cach

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cach

  1. Ja lykke til med å bruke en stjålet/lekket MAK nøkkel. Jeg garanterer deg at den ikke vil fungere for all fremtid om du har planer om å holde Windows versjonen oppdatert med oppdateringer. For stjålne/lekkete nøkler blir alltid svartelistet og så går det litt tid og så er pcen din markert som piratkopi.

    Men lev gjerne i troen på at du vil være aktivert for alltid. :dribble:

     

    Ellers var det veldig interessant at Hardware.no valgte å publisere denne informasjonen. Jeg har hatt lyst til å både lage en tråd i Windows 8 forumet om dette, og et innlegg på bloggen min. Siden jeg følger nøye med på diskusjonen rundt dette temaet på forum som MDL.

    Jeg kjører selvsagt min egen KMS server her hjemme nå, som aktiverer Windows Server 2008 (R2), Windows Server 2012, Windows 7 Pro og Enterprise, Windows 8 Pro og Enterprise og Office 2010 og Office 2013. Altså jeg trenger ingen lisenser på noen av mine virtuelle test pcer, alt aktiveres med helt offentlige KMS nøkler som du finner på Microsofts sine sider mot KMS serveres jeg har laget med noen helt enkle grep. (bytte ut et par .dat filer og endre tre ting i registret og lage en .bat fil med noen linjer kommandoer)

     

    Og om du er for lat til å lage din egen KMS server kan man laste ned en rekke ferdige virtuelle pcer som gjør jobben for deg, til alle de store virtuelle plattformene.

     

    Og er du enda latere aktiverer du bare mot en av KMS serverne som ligger åpne på nett.

     

    Og som hardware.no skriver så kan man få aktivert en hvilken som helst Win8 pro versjon helt gratis med Media Center nøklene du får fra Microsoft så lenge du har en epost konto. :w00t:

    Bakdelen er at Microsoft skriver med liten skrift at de kodene man får gratis nå, ikke lar seg aktivere etter 31.januar. Om dette stemmer så hjelper det ikke å sitte med en masse gratis nøkler, når man må reinstallere Windows 8 eller man kjøper en ny pc eller lignende.

    På den andre side vil vel en MediaCenter lisens koste ca 50 kroner, så er en lav pris for en fullt aktivert Win8 Pro versjon.

     

    Uansett, tolker denne artikkelen på hardware.no som om jeg faktisk kan poste info om KMS aktivering og hvordan man lager sin egen KMS server...om jeg drar det litt langt. :hmm:

     

    tjaaaa, får funke så lenge det varer da... jeg installerte win7 enterprise når det kom ut ( på bukta) og har hatt den installert å aktivert i 2-3 år, no problem. Kommer alltids nye måter å aktivere windows 8 på når den måten som er nå ikke fungerer ;) windows 8 kommer også fra bukta btw ;) så ingen aktivering menst det installeres + jeg kan velge ALLE utgavene av win 8, 64bit og 86bit også, når jeg installerer :p

×
×
  • Opprett ny...