Gå til innhold

Dustoyevsky

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dustoyevsky

  1. Kudos til Gamer.no for å ta opp denne saken!

    Dette er et virkelig godt eksempel på hvor motbydelig skjev maktfordelingen er vedrørende DMCA-takedowns. At enkeltpersoner og selskaper uten evne til å tåle kritikk kan underkue ytringsfrihet og negativ kritikk på et slikt enkelt vis, tilsier at noe må gjøres med YouTubes retningslinjer. Dette er ytterligere understreket av at fyren eksplisitt gav TB tillatelse til å lage en YouTube-video han kunne tjene penger på.

    Go TB, indeed!

    • Liker 8
  2. Av og til får jeg en bluescreen på min datamaskin. Denne oppstår som regel under gaming, da gjerne litt tyngre spill som Battlefield 3 eller spill som krever lignende ressurser av maskinen.

    Jeg har en mistanke om at dette problemet er forårsaket av en driver som ikke er helt i orden, og skaper korrupt minne. Jeg er rimelig sikker på at det ikke er et hardware-relatert problem, da jeg har stresstestet systemet over lengre tid med både AIDA64 for prosessor og Memtest86 for minnet uten at det slo ut noen former for error.

    Min maskin:

    Hovedkort: Asus Maximus V Formula
    Prosessor: Intel Core i7 3770k @ 4,5ghz
    Minne: Corsair Dominator @ 1600 mhz

    Skjermkort: EVGA GTX 690
    PSU: Corsair AX850

    Av en eller annen grunn fikk jeg ikke lastet opp .dmp-filen fra siste blue-screen, så jeg laster opp et screenshot fra bluescreenviewer:e8jt.png

    Noen som har noen idéer til hva jeg kan gjøre for å løse dette uten å måtte formatere?

  3. Hei! Jeg har nettopp gått til innkjøp av en Asus VG278HE (http://www.dustinhom...3d-144hz-black/). Per i dag er ikke PC'n min så altfor tungt utrustet når det kommer til spesifikasjoner, da det er en stund siden jeg sist oppgraderte.

     

    I dag har jeg en består maskinen av følgende prosessor og skjermkort:

     

    - Intel Core i5 750 @ 4.0ghz. (Gammel, førstegen.)

    - EVGA GTX 570

     

    Jeg har planlagt å oppgradere begge deler, men det jeg i utgangspunktet lurer på er hva som vil gi mest ytelsesøkning i form av FPS, da den nye skjermen er relativt rask når det kommer til refresh-rate. På oppgraderingene er det snakk om enten et nytt hovedkort, Asus Maximus V Formula med en i7 3770k, eller et nytt GTX 680.

     

    I teorien vil jo nytt skjermkort gi desidert mest ytelse når det kommer til FPS, men jeg er litt redd prosessoren vil bli en flaskehals. Er det noen som vet om den vil være det eller ikke?

     

    TL;DR - Hva gir mest ytelse mtp. FPS: prosessor eller skjermkortoppgradering?

     

    Takker for svar!

  4. Jeg skal søke høyere utdanning til våren, og jeg har etter mye pønsking funnet ut at jeg vil søke på ett av disse to studiene. Det jeg ønsker å jobbe med rent karrieremessig, er en jobb innenfor media som f. eks. korrespondent eller lignende, selv om også andre yrker som informasjonskonsulent og andre informasjonsformidlingsyrker også er innenfor hva jeg kunne tenke meg.

     

    Ut ifra hva jeg har lest, kan man faktisk få arbeid innen journalistikk om man går filosofi, da man lærer å dekonstruere og analysere argumenter og se dårlige argumenter i en sak, i tillegg til at man lærer retorikk. Dette kan være veldig nyttige egenskaper for en journalist. Men på den annen side, mistenker jeg at dette kan være en vanskeligere måte å få arbeid i media på. En annen fordel ved å gå filosofi er at studiet ikke er like konkurransepreget som journaliststudiene.

     

    På den annen side har vi journaliststudiene. Disse er som sagt, preget av konkurranse, og man må ha et relativt høyt karaktersnitt for å få en plass her. Selv har jeg tilstrekkelige karakterer, så det bør ikke by på noe problem. Det jeg mistenker ved å velge denne utdanningen, er man kanskje ikke oppnår den "dybden" som trengs for å bli en flink journalist. Om man ser på nestorer i faget jfr. Knut Olav Åmås og andre som har vunnet journalistpriser, så er jo dette ofte folk med en filosofiutdanning.

     

    - Er det noen som har noe input eller noen forslag til hvilket studie som kan være den beste veien og gå, og evt. hvorfor?

×
×
  • Opprett ny...