Gå til innhold

SIcario

Medlemmer
  • Innlegg

    1 959
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SIcario

  1. Liker selve kombinasjonen Sebastian, men jeg synes også at det hadde løftet antrekket et par hakk med en cutaway. 

     

    Spot on, JorgenH. Hva synes du om jakken fra Cavour? Jeg har en dress og to jakker fra samme merke - veldig imponert over design og passform. Liker spesielt godt at de plasserer "gorgen" litt lavere på brystet, i motsetning så og si det aller meste som er å oppdrive i samme prisklasse. 

    Jeg er veldig fornøyd med den. Liker at den har litt mer klassiske detaljer, som du sier. Både gorge og slagstørrelsen i seg selv er bra, spesielt i den prisklassen. Ankepunktet for min del er passformen. Oppfatter dem som ganske tighte, spesielt på meg som veier et par kilo mer enn jeg burde. Den jakka jeg hat på meg på bilde er i størrelse, mot 46/48 normalt. Førte til at jeg måtte legge opp armene ganske mye, en ganske risikabel operasjon, i tillegg til at det er dyrt. Kjøpte den på 70% salg eller noe. Hadde den ikke vært så billig hadde jeg nok ikke kjøpt den, fordi jeg var usikker på om jeg fikk lagt opp ermene så mye at den ble brukbar. Kvalitetsmessig er jeg veldig fornøyd.

  2. Her får de nye skoene fra Crockett & Jones gått seg inn. dress og skjorte fra W&S.

     

     

     

    Pene sko, Dag. Er det Westfield? Holdt på å kjøpe dem forrige gang jeg var i London, men hadde ikke råd. Synd, for de er veldig fine. Veldig fan av semskede oxfords.

  3. Kan prøve å bidra litt her inne jeg også. Bildet er fra 17. Mai, og passformen ser litt fucka ut pga at jeg sitter litt hensleg og er klar over at jeg blir tatt bilde av. Ikke noe særlig grunnlag å bedømme et antrekk på, men gir ihvertfall et lite inntrykk. 

     

    Jakke fra Cavour.

    Skjorte fra Charles Tyrwhitt

    Slips fra The Knottery

    PS fra Berg & Berg

     

    post-290265-0-13231200-1464119622_thumb.jpg

  4.  

     

    Tror de har Chippewa i den ene butikken i Torggata som ikke har noe navn, hvis jeg ikke husker feil.

     

     

    Jeg har sett på facebook at flykicks har Chippewa, men var ikke akkurat særlig imponert av utvalget de hadde. Jeg var hos Lille Vinkel Sko i Byporten, der hadde de ikke Chippewa, men jeg fikk beskjed om at de hadde de i majorstuen. Jeg blir vel i en av de nermeste dagene å dra dit. Kan i samme slengen dra til den butikken du prater om, hvor ligger den?

     

    I Torggata, bortover mot Grünerløkka. Tror den er eid av samme som driver Flykicks.

  5. Har tenkt å prøve noe nytt. Vanligvis har jeg kjøpt relativt billige sko (300-1000kr), har imidlertid tenkt på i det siste om det er mer fornuftig å legge litt mer penger i klær og sko. Vanligvis har skoene mine vart i alt fra 6 månder til 1 år. Det er nesten for ille. Tenker derfor å kjøpe noen stødige boots som varer en stund (2-3, kanskje 5 år?). Etter fremragende detektivarbeid på internetten har jeg funnet ut at Chippewa sine boots har fått mye gode omtaler for å være solide og av god kvalitet, som eldes bra og ikke ser helt for jævlig ut.

     

    Dessverre er det ikke mange butikker som fører Chippewa i Norge. Lille Vinkel Sko fører de.

     

    https://lillevinkelsko.no/casual-h%C3%B8st-vintersko/chippewa-boots/tan-renegade-20-brun

     

    Syns de forøvrig er ganske fine, men det irriterer meg noe grønnjævlig at de ikke skriver hva modellen heter slik at jeg kan snoke mer på internetten. Uansett, utseende på de er greit. Jeg liker gjerne å gå i sko som kan virke halv-formelle hvis du ser de ved første øyekast. I halvmørket. Med dogg på brillene.

     

    Har også sett på Chippewa Apache http://www.zappos.com/chippewa-apache-lace-up Den ser forholdsvis fin ut, selv om det muligens er delvis masochistisk å ha så lange skolisser. Jeg bør etter hvert kjøpe meg noen boots som det er mulig å hive rett på foten når jeg blir lei av å knytte skolisser.

     

    La meg oppsummere og stille noen spørsmål.

     

    Jeg vil ha noen sterke, mandige, stødige boots som varer en god stund. Chippewa ser ut som et godt merke. Er det, eller bør jeg se på noen andre merker? Bør jeg kjøpe på nett eller i butikk? Andre kommentarer til tankerekken min mottas med takknemlig og skepsis. 

     

    Tror de har Chippewa i den ene butikken i Torggata som ikke har noe navn, hvis jeg ikke husker feil.

  6. Hei! Nettopp flyttet tilbake til Bergen og tenkte jeg kunne spørre her istedenfor å lage en ny tråd. Trenger en ny dress før nyttår (evt. jul) til rundt 2-4k. Hvor i Bergen får man mest for penga? Tenker da på at Selected Homme, Volt ol. ikke er aktuelt da jeg føler kvaliteten er så som så. Er også på utkikk etter slimfit jeans som sitter godt og har god kvalitet. Har dere noen butikker å anbefale?

     

    House of Singles har ok dresser som ikke koster allverdens. Ligger vel på Kløverhuset, hvis jeg ikke husker helt feil.

  7. Det er mest sannsynlig ikke samme skoen. Kjøper du Loake vil du ha sko fra 1880-serien. De billigere linjene/seriene deres er ikke samme kvalitet. Loake 200 er laget i India, er av mye dårligere kvalitet og er laget av kjipt lær. Jeg tipper de du prøvde til 3000 var Knightsbridge, som er laget i England og av vesentlig bedre lær.

     

    Nå blir dette flisespikking, men jeg tror kanskje heller det var Aldwych han prøvde. Knightsbridge er vel en Herring-modell?

    • Liker 2
  8. Og den slipsnålen med et eller annet emaljert som nesten passer, men bare ødelegger for, mønsteret i slipset.

    Kombinasjonen av fargen på skjorten, kragen på skjorten, slipset, slipsknuten og hvordan slipset ligger klistret fast i skjorten av slipsnålen gjør antrekket til noe av det minst inspirerende og mest livløse jeg har sett. 

     

    i

     

    Typisk bilde som blir lagt ut på sånne inspirasjonssider på instagram. Classy, gentleman, dapper osv. Verste jeg vet.

    • Liker 1
  9. matt-bomer-blue-suit-white-collar-05.jpg

     

    Tips til slips & sløyfer som passer til en slik dress? Har en hvit skjorte og en hvit og lyseblå(striper) skjorte å bruke til. 

    Tenker å finne meg noen brune sko også.

     

    Mørkeblå, mørkebrune, burgunderrøde, mørkegrønne osv. De fleste farger passer til en mørkeblå dress. Drit i sløyfe, det er døvt.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...