Gå til innhold

MIZZ_HELL

Medlemmer
  • Innlegg

    226
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MIZZ_HELL

  1. Finnes det noen bra alternativer til Locale som ikke bruker tidspukt, men heller hvilke wlan man er i nærheten av? Har HTC Desire

     

    Locale SSID-plugin burde gjøre jobben

    Bruker den selv. Så snart Locale ser SSID-en til nettverket til skolen blir volumet skrudd helt ned. Bare fantasien setter grenser for hva Locale får til

    Må jo da ha locale, som nå koster 10.99$, var derfor jeg lurte på om det fantes noe lignende som er gratis

  2. Noen som vet om det går ann til å få tak i feste brikettene til Zalman CNPS9500 LED for socket 775??

     

    Har brukt den på socket 939 men har nå kjøpt meg 775, og så finner jeg ikke de to svarte plast greiene for å få festet kjøleren. Hadde vært kjekt å sluppet å kjøpt en helt ny kjøler.

  3. Har tenkt til å kjøpe nytt hk, og det er kanskje det jeg har minst peiling på, så da trenger jeg litt hjelp.

     

    Spesifikasjoner:

    m-ATX, LGA775, DDR2, PCI-Express 2.0,

    og så må det være noe klokkevennlig. Har ikke tenkt til å klokke noe sinnssykt, men greit hvis det fungerer godt. Maskinen brukes til spill, film/serie seeing, og surfing.

     

    På forhånd takk :)

     

    Har forresten sett på dette

  4. Hei, har tenkt på å kjøpe meg en ny skjerm, en 22" lcd (ofc :p)

    Pris: max 2500 kr, hadde vært fint dersom det var hdmi og komponent tilkobling på den, da jeg vil koble til wii'en. SKal brukes til spilling, se hd-filmer/serier og vanlig surfing.

     

    Noen å anbefale??

  5. I det siste har jeg hatt litt problemer med internett. Når jeg slår på uTorrent så kveles linja. Får ikke logget på msn, og under feilsøking i msn så står det at det et noe med nøkkelporter. Og verken Internet Explorer, Opera og Firefox får opp internett sider. Når jeg slår av uTorrent tar det flere minutter før jeg får internett "tilbake".

    Og mange ganger så bruker ikke uTorrent noe av internett hastigheten min. Nesten som når jeg slår det på, så forsvinner internett.

    Har prøvd forskjellige ISP, og det skjer med alle.

    Kjører nod32, og Windows brannmur.

    Noen forslag?

  6. Smakte en gang noe forferdelig godt.. (hvem har ikke det? :p) Kompisen min sa det var absinth, men har hørt at noen har kalt det i ettertid for doc shot (som i de grønne doc halslinser fra nidar).

    Tenkte jeg skulle lage dette, og lurte da på hvordan det gjøres? Samme måte som tyrker, eller? og evt. blandeforhold

  7. Men det lar seg gjøre med en loddebolt fra Clas Ohlson?

     

    Jeg lodda inn min med loddebolt fra biltema :) Husk, lav varme og spiss tupp er key her, samt en stødig hånd :) Om du bruker alternative loddepunkt (se www.d2ckey.com) så kommer du unna med å kun lodde 2-3-4 kabler på selve chippen. Resten er rundt om på kretskortet. Om man har erfaring med lodding før så får de fleste det til, værtfall med alternative punkter.

     

    Har du mye erfaring i lodding da? Og synes du det var vanskelig å lodde denne?

    Jeg lodda ganske mye når jeg gikk GK elektro (2år siden), og synes jeg fikk teken på det da. Så derfor lurte jeg på om dette er FOR vanskelig.

×
×
  • Opprett ny...