Gå til innhold

MartinsenGM

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MartinsenGM

  1.  

     

    Ja, kjøper ikke ny mobil som ikke har Volte (Voice over LTE), ser at Galaxy A3 (2017) har fått det.

     

    VoLTE som i Mobile devices with support for VoLTE? Skal være mange enheter som støtter Voice over LTE i følge Wikipedia.

     

     

    Jeg tok et søk på Prisjakt og la inn et pristak på kr 5000, da fikk jeg 467 modeller. Tilføyde jeg volte, ble det bare 23 modeller igjen. Rimeligst var vel Motorola til under 2000.

     

     

    Uansett holder ikke VoLTE, det er mange telefoner som har støtte for VoLTE mens som ikke støtter VoWIFI som er en forutsetning for å bruke f.eks. Telenor sitt WiFI tale opplegg.

  2. [--]

     

    Så: Abonnementet vi hadde hos Tele2 var IKKE utgått, abonnementet vi har hos Telia er IKKE utgått, men vi forskjellsbehandles og behandles dårligere av Telia i forhold til andre kunder av Telia, og i forhold til betingelsene vi hadde hos Tele2, vi er fratatt fordeler vi hadde hos Tele2, og vi ekskluderes ved endringer i abonnementet, i direkte strid med løfter vi fikk fra Netcom før sammenslåingen!

     

    Har du dokumentasjon på at dere som valgte å beholde Tele2 abonnementet fikk løfter om at dere skulle få beholde alle fordelene dere hadde som Tele2 kunder og at dere samtidig skulle få ta del i alle fordelene kunder som valgte å bytte til Telia abonnement eller de som etablerer et nytt abonnement får?

  3. Hvilken masketetthet kreves i nettingen, og kreves det flere nettingtyper med forskjellig maskestørrelse for å kunne klare å ta brorparten av mobilsignalene? De er jo spredt over så mange forskjellige frekvensbånd.

     

    Eller har han tatt billige stålplater, holder kanskje? Eller bly for å øke tetthet på en rimelig måte? Hvilke platetykkelser kreves av ulike materialer (stål, bly, kobber, betongtykkelse..)

     

    http://www.thesurvivalistblog.net/build-your-own-faraday-cage-heres-how/

  4. Greit nok at VGA-porten kan vise høyere oppløsninger, men sammenlignet med DVI, HDMI og/eller DP så har VGA-porten en langt smalere båndbredd.

    I så måte har skjermkort-produsentene valgt å oppgi "2048*1536" som standard max-oppløsning for VGA-porten, med tanke på framerate.

     

    Strengt tatt kan vel ikke "båndbredden" til en VGA port sammenlignes med de andre, siden en VGA port bruker et analogt signal i motsetning til DVI, HDMI og DP der signalet er digitalt.

     

    Og siden signalet er analogt begrenses bare oppløsning/oppfriskningshastigheten av hvor dårlig man aksepterer at bildet er.

     

    Om man tar en side by side sammenligning av VGA mot hvilken som helst av de digitale variantene så sys jeg kvaliteten på bildet er dårligere uansett.

  5.  

     

    Skal de oversette pokemon til norsk bør det jo bli noe sånt som lommon, altså et tilsvarende teleskopord.

    Første ledd av første ord og andre ledd av andre ord. Altså ikke lommon, men kanskje lomster.

     

    pokemon = Poketto Monsutā = Pocket Monsters

     

    Første ledd av første ord og første ledd av andre ord. Altså lommon :)

    Fyren i Språkrådet har tydeligvis tatt litt lett på dette. Pokemon er ikke et teleskop ord i det hele tatt!!

     

    Oppfølgingsartikkel!

  6.  

    Kan man kombinere flere moduler? Plugge den ene i den andre. F.eks. adventuremodulen og batterimodulen, eller den kommende SIM-modulen og batterimodulen. Å kombinere (alt for) mange er neppe ønskelig mht. fleksibilitet i reim/lenke, og komfort, men det burde absolutt være øsnkelig med mer enn én modul om gangen.

    Så du videoen? Man kan sette 4 moduler på den.

    Jeg har ikke sett videioen, men jeg har kikka på siden deres. Der står det at prisen inkluderer fire moduler men at man kan bestille ekstra moduler for $35.

     

    Da er det fristende å tro at det ikke er noe "tak" på fire moduler.

     

    Men når Google har klart å få til Android Wear med alle sine ressurser har jeg dessverre ikke kjempetrua på at dette firmaet skal revolusjonere Wearables.

  7. Det med passord er utrolig slitsomt synes jeg. De fleste av oss her bruker helt sikkert 10-30 steder i uken som krever passord og mange av disse krever at du bruker forskjellig passord. I tillegg så er det ofte ulike bruker navn også.Det må kommer snart en universell løsning på dette som begynner og bli ett større problem for min del synes jeg.
    Lastpass er kjekt :)

     

    Lastpass kobla med Google Authenticator.. da begynner jeg å føle meg trygg. :)

     

    Lastpass kan også autentiseres via Yubikey.

     

    Har man Yubikey VIP kan man bruke den til autentisering på alle sider som bruker Symantec Validation and ID Protection bl.a. Paypal og Ebay.

     

    Så det er da nok av ting på gang allerede.. og det at Goolgle begynner å eksprimentere med Yubikey skjer jo sånn ca leenge etter at Yubikey er i utbredt bruk.

     

    I tillegg kan man få 2 step autentisering via SMS eller Google Autheticatior på google-kontoen og SMS løsning på dropbox og facebook.

     

     

  8. Jeg kjøpte en Canon MP640 het for noen år siden. Den har forsåvidt både skrevet gansé

    ke grei inntil den siste tiden. For det første har blekkpatronene satt i ganh å gå ut med minimalt bruk. Jeg skjønner selvsagt det er vanskelig å knekke problem med uendelige blekkpratoner hvertfall hvis man skal tjenr penger som printerprodusent. Har sett dokumentarer på tv opp planlagt avvikling fra produsentenes side.. konspirasjonsteroer. :-P

     

    Uansett: kan noen 2013 anbefale en blekkskriver som er litt mere gnien på blekket når den ikke blir brukt spesielt ofte. Om den kunne lukke blekkpatronene mellom hver gang hadde vært perfekt.

     

    Kan noen anbefele en mulifunksjonsskriver som skriver bra, scanner brs og samtidig tar godt vare blekket?

     

    Hva må man betale for en billig fargelaser som skriver photoutskrifter i ok kvsllitet og hvor billige blir slike utskrifter?m

     

     

    Ida, Sander og Mats

  9. Har nettopp fått skrudd sammen en ny maskin med P8Z77-V Pro hovedkort. Jeg har et Radeon 7950 skjermkort og dette fungerer som det skal.

     

    Men så ser jeg at hovedkortet også har sine egene utganger for grafikk, vga, hdmi, dvi og displayport. Men er det mulig å bruke disse utgangene når man har et annet skjermkort?

     

    Jeg har prøvd å skru på "alt" som er av instillinger for intern grafikk i biosen og den dukker opp som Intel HD Graphics 4000.

     

    Men, problemet er at det ikke kommer noe bilde på TV når jeg kobler det til.

     

    I manualen som følger med står det ikke noe om muligheten for å kunne bruke både det interne og et ekstra skjermkort, istedet står det om noe som heter "LucidLogix® Virtu™ MVP Technology".

     

    En mulighet for å kunne kombinere den interne grafikken med et skjermkort for å utnytte det best mulig.

     

    Men hvis det betyr at det ikke skal være noen mulighet for å kunne bruke den interne grafikken til noe annent enn det gidder jeg ikke surre og prøve mer.

     

    Derfor: Er det noen som kan bekrefte eller avkrefte muligheten for å kunne koble en skjerm og/eller tv til grafikkutganene på skjermkortet samtidig som man bruker et vanlig skjermkort??

     

    Mvh

    MartiniGM

×
×
  • Opprett ny...