Gå til innhold

Aaxxandum

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aaxxandum

  1. Først og fremst er veeeeeldig få som klarer å investere mye penger i dette spillet iogmed at det ikke er P2Win, så om du klarer dette venligst fortell hvordan man skal klare det. Betaler man for 90dager ( ca.3mnd ) i dette spillet bruker du 10Euro som igjen betyr 0.11Euro per dag. Dette er 1/3 av hva andre sub baserte MMO og andre spill vil ha ( f.eks World of warcraft ).

    Ja, dette spillet krever litt av deg om du vil være med i en alliance og gjøre det bra, men hvem som sier at du ikke kan kjøre solo ? Angripe hvem du vil , når du vil ?

    Utpostene blir fort fulle ? Da har vi 2 ulike meninger om hva som er kort og lang tid. Det tar ca. 10timer fra 0% til 100% "stored" ressurser på utpostene dine.

     

    Etter min mening skal man først gjøre en annmeldelse av et spill , film etc. så må man gjøre det skikkelig. Om du sier at 10dager ikke holder for å innvolvere deg i politikken med andre spillere , så burde du da investert den lille investeringen det engang er å prøve dette. Dette er jo tross alt et MMO spill ( MASSIVE MULTIPLAYER ONLINE ) så om man da unngår det største aspektet av dette spillet så er det jo naturlig at man ikke får med seg det viktigste.

     

    Det er mange måter å kommunisere med andre på i dette spillet som du tydeligvis har bare ignorert.

    Det finnes en Galakse chat + Kvadrant chat + ingame forum. ( du slipper tilogmed å laste en ny side for forum siden det er i selve spillet. )

     

    Føler denne annmeldelsen ble litt farget av dine tideligere erfaringer med denne type spill.

    Men, men . det er nå bare min mening kanskje jeg var litt hard i min vurdering av denne annmeldelsen siden jeg faktisk spiller dette spillet.

     

    Sorry for skrive leif osv.

    • Liker 1
  2. Vil bare anbefale dette spillet på det varmeste for alle old school RPG'ere der ute. Greenlit på steam for ikke altfor lenge siden.

    Pris: 4.49euro

     

    Om ikke det er de best brukte pengene jeg har brukt på Steam så er det vertfall ikke langt unna , 3 dager etter kjøp så har jeg i følge Steam brukt 26 timer på dette spillet , kan kanskje trekke fra 1-2 timer med spising , røke-pause etc...

     

    Minner om old school Final Fantasy.

    Sorry , jeg ikke kan beskrive det bedre , men jeg suger å beskrive ting og tang , så om dere er intressert sjekk youtube eller twitch for ingame footage.

    post-289927-0-38787700-1405548468_thumb.png

×
×
  • Opprett ny...