Gå til innhold

-Makaveli-

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Makaveli-

  1. Hei, jeg skal til innkjøp av to nye kabinett. Ett til en media/filserver PC og ett til SpillPC.

     

    SpillPC:

    HW:

    2 HDD (Sata)

    1 CD/DVD

    Asus P5E64 WS EVOLUTION, X48, ATX

    E8600 - Boxed

    4870x2

    4GB DDR3

    Corsair TX 750W

     

    Her kunne jeg tenkt meg ett midi-tower, med god kjøling og plass da jeg mest sannsynligvis kommer til å må ha god plass til en TRUE 120 extreme eller lignende etterhvert.

     

    Media/Filserver:

    HW:

    6 HDD (Sata)

    1 CD/DVD (Sata)

    Gigabyte GA-P35-DS3R-ATX -

    E6600 - Boxed

    4GB DDR2

    Nvidia 7300GS

    Asus Xonar D2 - PCI

    MIST ATX 2.2 500W -

     

    - Hadde vært bra med ett midi-tower med 6+ 3.5 HDD brønner og god løsning på kjøling og tilgang, foretrekker løsningen som Lian Li bruker på en del av sine kabinetter, slik at HDD'ene er lett tilgjengelige og man slipper mye kabel knot. Eksempel.

     

    Eventuelt ett Full-tower...

     

     

    Er ute etter noe til en rimelig pris, men som fremdeles har ett stilrent sort design.. smarte løsninger på PSU, HDD's osv.. som gjør at det blir enkelt å få det ryddig og kjølig. Hva ville dere ha valgt?

  2. Jeg har K272HD, DT770 & AH-D2000.

     

    AKG'ene har riktig, men tilbaketrukken bass som gjerne ikke egner seg for spill, film og musikk med mye trykk.. Men gode varme mids og krystalklare highs som egner seg veldig godt til blant annet klassisk musikk, akustisk musikk osv..

     

    DT7700, derimot har overdreven bass og tvunget highs som ikke hørest helt naturlig ut. Men hvis du er glad i bass, hører på musikk med mye bass.. som hip hop, techno og spiller endel spill og ser film hvor du vil ha god solid bass.. så passer disse.

     

    D2000 vil jeg si er ett veldig godt valg, ganske godt balansert mellom de to ovenfor her.

     

    Så det spørs litt på hva slags lydsignatur du er ute etter. Er fin, nøytral og ''riktig'' lyd viktig, så ville jeg satset på AKGene, vil du ha mye bass.. DT770.. Så har du Denon sine som er i mellom. Selv så tror jeg kanskje jeg ville ha satset på Denon sine til ditt bruk, men det er bare min egen mening. :)

     

    Men husk! Disse hodetelefonene vil gjerne ha en egen forsterker! :D

  3. Hei og takk for svar...

     

    Synes nok at 1280x800 oppløsning blir litt for dårlig... Er ikke så oppdatert på skjermkort fronten for tiden, men etter å ha googlet litt reviews av 3650 så virker det som at det kanskje kan være litt svakt?

  4. Hei,

     

    Planlegger innkjøp av en bærbar, har en stasjonær til spilling fra før av så det er ikke nødvendig med det heftigste grafikkmessig, men en fordel om det har nok ytelse til å kjøre wow, eve online og andre litt eldre spill på greie instillinger glatt.

     

    Kommer stortsett til å bruke den til litt spilling, kanskje litt film, men hovedoppgaven dens blir å fungere som kjernen i musikkanlegget. (Kommer til å koble til ekstern løsning på lyd.. usb dac els.)

     

    Men ja...

     

    Jeg prioriterer ett stilrent sort design, god byggekvalitet, skjermstørrelse med en grei oppløsning (1680x1050 iallfall.). Har ikke noe fast budsjett, men vi helst ha noe som oppfyller kravene mine billigst mulig...

     

    Noen forslag?

  5. Hei,

     

    Kunne godt ha skrevet opp de filmene jeg allerede har sett, men det blir en del så jeg håper at noen bare kan ramse opp noen forslag på gode filmer.

     

    Jeg liker at handlingen foregår i litt eldre tider, det meste før det 19. århundret er av interesse.

     

    Er ikke ute etter fantasy, action osv..

     

    En stor fordel om filmen er nogenlunde ny og kommer i widescreen format. :)

     

     

    Takk på forhånd.

  6. Hei,

     

    Jeg og en kompis er ute etter noen nye coop spill å prøve, men siden maskinen hans ikke er av det nyeste slaget så er dette litt vrient.

     

    Vi spiller via Hamachi/Lan så en fordel om dette støttes.

     

    Specs:

    CPU: AMD Athlon XP 2200+, 1800 MHz

    RAM: 1024mb ddr sdram

    GFX: Ati Radeon 9600 XT

     

    Ser ut som at vi foretrekker spill i sjangeren fps/rpg hvor det er gode muligheter for coop.. som å gå igjennom diverse kampanjer/oppdrag sammen.

     

    Favorittene sålangt er: Swat4 +exp, Europa Universalis - Rome, Vampire: TMR, Advanced Warfighter 1. Vi spiller også litt WC3, CoH & Civ IV, men siden det er dårlig med coop så blir dette kjedelig i lengden. Vi har også prøvd oss litt på D&D spill som Baldurs gate, Icewind dale & NWN.. men det falt ikke helt i smak. :p

     

    Takk på forhånd.

  7. Tja, vet ikke om noen norske nettsider desverre...du har jo hpx.no som fører M-audio blant annet, men de koster jo litt.

     

    Det rimeligste blir å sjekke bruktmarkedet på head-fi, eventuelt ebay.. Little Dot MKII & Darkvoice 332 koster ikke så ekstremt mye..

     

    Jeg ville iallfall bare ha kjøpt hodetelefonene i starten forså å se hva du synes om lyden ifra forsterkeren din.. godt mulig du blir fornøyd.. og så eventuelt kjøpe til en dedikert hodetelefon-forsterker senere.

  8. Trenger man hodetelefon forsterker når man kobler hodetelefonene til en forsterker?

     

    Altså.. du MÅ ikke ha hodetelefon-forsterker, dette kommer også an på hvilken forsterker du har tilgjengelig fra før av. Både dt770 og k271 kan drives fint uten en egen hodetelefon-forsterker, men de høres en del bedre ut med.

     

    Dersom hodetelefonutgangen på forsterkeren du har er av forholdsvis god kvalitet, er det ikke sikkert at lyden blir bedre med en hodetelefon-forsterker i budsjetts-klassen heller, tvertimot.

  9. Gidder ikke å nevne alle bandene jeg hører på, så jeg bare skriver opp noen favoritter.. en slags topp 20 liste av de bandene jeg hører mest på:

     

    Lista:

     

    1. Venom.

    2. Testament.

    3. Exhorder.

    4. Whiplash

    5. Onslaught.

    6. Kreator.

    7. Destruction.

    8. Exodus.

    9. Slayer.

    10. Overkill.

    11. Annihilator.

    12. Sadus.

    13. Anthrax

     

    14. Necrophobic.

    15. Bloodbath

    16. Amon Amarth

    17. Demolition Hammer.

    18. Eluveitie.

     

    19. Symphony X.

    20. Mystic Prophecy

     

    Som dere ser så går det stortsett i Thrash, litt death og enda litt mindre Power.

     

    Er ute etter band som jeg kan ha gå glitt av i Thrash sjangeren, selv om jeg har gjort meg bekjent med de fleste kjente store bandene. Har i det siste begynt å våge meg litt innom death sjangeren, men klarer ikke helt å bli vant til growlinga.. må kunne få med meg hva vokalistene synger... Powermetal er det ikke mye håp for.. De to bandene ovenfor er de eneste jeg liker i den kategorien. :D

     

    Anyways.. noen som har noen forslag til band til meg?

  10. Hei,

     

    Jeg har K271 og DT770.

     

    DT770 har en litt mer farget lyd med en brutal bass. Jeg foretrekker disse til heavy metal, spill.. film osv..

     

    K271 produserer en litt mer finere.. nøytral realistisk lyd. Klar fin diskant, myk mellomtone.. Bruker disse til blant annet klassisk musikk..

     

    Anbefaler at du hører på dem, siden de er nokså ulik i lydsignaturen.

     

    For moro og all-around bruk vil jeg si DT770 er å foretrekke.

  11. Hei,

     

    Har en litt eldre IDE disk som jeg hadde tenkt å kaste, men en kompis i Finland ville visst ha den så jeg prøver å finne ut hvordan jeg skal få sendt denne til han og hvor mye det vil koste, toll og annen relevant info..

     

    Tenkte å pakke den inn i en slik anti-statisk pose, surre litt bobleplast irundt og sende den som brevpost, men er litt bekymret for toll og slikt.. vil helst bruke minst mulig.

     

    Er det noen mulighet for å få han til å betale for frakta?

     

    Takker for all hjelp da jeg absolutt null peiling på hvordan dette skal bli gjort.

  12. Hei,

     

    Har tenkt å gå til innkjøp av 2 stk skjermer, fra 19'' til 22''. Specsene er ikke så viktige, da jeg har en 30'' som hovedskjerm, men det som dermed er viktig er pris å design.

     

    Kravene er:

     

    1. Widescreen, 19''-22'', jo større jo bedre. :)

    2. Stilrent design, helst svart.

    3. Relativt ny.

    3.Absolutt maxpris 1500,- per stk.

    4. Fordel med hdmi, men ikke en nødvendighet.

     

    Hva ville dere ha valgt?

×
×
  • Opprett ny...