Gå til innhold

Player01

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Player01

  1. Huhu, jeg skal ut i reise med fly snart og har aldri gjort det før så lurer derfor på hvordan dette gjøres. Derfor lurer jeg på om noen av dere kan lage en algoritme for flyreise. La oss si at jeg finner flyplassen, og kommer meg inn hovedinngangen, hva gjør jeg herfra og til jeg går ut av hovedinngangen hos destinasjonen? Algoritmen må inkludere alt fra hvor jeg skal gå, hvem jeg skal snakke meg, hva de spør om, hva skal jeg ta med hvor, hvilke papirer jeg trenger hvor, hvordan finner jeg flyet, hvor venter jeg på flyet osv. Alt mulig. Desto mer detaljert jo bedre. Ta hvertfall med alt obligatoriske for å gjennomføre en flyreise, men også fint med ekstra tips som hvor man veksler penger, hvor ofte får man mat på flyet osv.

     

    På forhånd takk,

  2. Ja, det stemmer at det er lettere å få jobb hvis du velger informatikk-studie fremfor Design. Jeg studerer informatikk selv, så kan vi si at jeg er litt partisk, men kjenner mange som studerer design og hører det er veldig vanskelig å få jobb, mange fortsetter på master-studiet fordi de ikke klarer å få jobb. Men det skal være sagt at dette ikke gjelder for alle.

     

    Men hvis du synes Design/interaksjon virker med interessant, så synes jeg du burde velge dette. Du kan eventuelt ta noen valgfag som retter studiet mer mot informatikk hvis du ønsker det. Det er mange muligheter for å tilpasse studiet som du selv ønsker.

  3. Jeg ser ingen grunn til at det ikke skulle gå an. Nå skal det være sagt at jeg heller ikke har funnet noe som beviser at dette går an. Men det går på de aller fleste laptoper, så jeg vil tro dette også går her.

     

    Som et forslag så kan du spørre elkjøp om det, siden det er de som selger den.

     

    Post gjerne hvis du har sett noe som tyder på at det ikke skulle være mulig.

  4. Du kan gjøre bedre med mindre pris ;)

     

    Se på fortress serie fra Silverstone, det er også Rv01

    og PC-Q19 fra LianLi

     

    Oppsett er omtrent 10k med z97 hovedkort og GTX 970.

     

    Spørsmålet var egentlig ikke om billigere alternativer, men om jeg vil kunne ha en fullverdig spillopplevelse med en slik pc? Og om jeg kan spille de nye spillene? Eller om jeg må kjøpe en av de store stasjonære for å kunne gjøre det?

  5. Hei, har tenkt å kjøpe med pc til å spille på. Har sett på en(se link), men er det noen som har erfaring med mini-stasjonære pc'er, eller såkalte "stasjonære pc'er i konsollformat"? Hvordan er spillopplevelsen med en slik i forhold til en full stasjonær?

     

    Har tenkt meg på noen LAN-partys og sånn, så kunne er kjekt med en pc i litt mindre format, men ønsker ikke laptop. Men hvis det går mye utover hvilke spill jeg kan spille, så tar jeg heller bryet med å dra rundt på en stor en. Er det noen av dere som vet noe om disse, eller har erfaring med dem selv?

     

    https://www.dustinhome.no/product/5010811356/rog-g20aj-nr040s#specifications

    • Liker 1
  6.  

    Har hatt samme problem på flere pc'er. I noen tilfeller så har det hjulpet å oppdatere drivere.

    Hvordan gjør man det?

     

     

    Det er sikkert mange måter å gjøre det på men kommer på 3 i farten:

     

    1. Søk opp produsentene til delene som er i pc'en og last ned drivere fra hjemmesidene deres.

     

    2. Last ned et program som oppdaterer drivere for deg. Har selv brukt DriverMax: http://www.drivermax.com/

    Jeg har bare brukt gratis-versjonen som begrenser litt, men funker utmerket for meg.

     

    3. Windows 7:

    - Start

    - Søk etter enhetsbehandling

    - Åpne hele trestrukturen, høyreklikk på alt, og velg "oppdater driverprogramvare". (Det kan være at det bare er de med gul trekant/skilt/utropstegn som trenger oppdatering.

     

     

    Jeg vil anbefale at du prøve disse alternativene i synkene rekkefølge, altså 3,2 så 1. Jeg har liten tro på "3", men det er det enkleste. "2" virker stort sett for meg. Har bare måttet bruke "1" én gang.

     

    Håper noe av dette hjelper.

  7. Ser ikke store forskjeller. Er vel bare størrelsen stort sett.

     

    Personlig ville jeg gjerne sett på:

     

    ASUS ROG G751

     

    ASUS ROG G751Core i7 2.5GHz 8GB 1155.072GB 17.3in

     

    Nyeste nvidia skjermkort, som er fordel i spill, disse er vel bare 10% tregere stasjonære skjermkort mener jeg å ha lest.

     

    Men den er også vesentlig dyrere da. Hadde egetlig tenkt å holde meg under 10. Det ser ut som 750 har større/ekstra vifter, er dette en fordel? Eller er 771 like god som 750?

  8. Fra det jeg kan se, så vil ACER Aspire TC 120 kunne kjøre Embla fint. Men kommer an på hvor heavy bilderedigering faren din skal drive med. Den vil kunne håndtere vanlig bilderedigering.

     

    Derimot så vil Acer Aspire XC605 være å tenke litt fremover i tid og vil være en god maskin lengre enn den andre. Jeg ville nok ikke hatt noen av disse i 8 nye år.

     

    Til 5000 kr så får du en vesentlig bedre pc som vil vare lengre, så hvis du kan bruke de 1000 kronene ekstra så vil du merke det. Men den til 4000 er også et godt kjøp dersom den er den grensen du har satt deg. Hvis du velger å kjøpe den til 4000, så tror jeg ikke du vil angre og da har du også 1000 ekstra som du kan bruke når du vil bytte ut denne(Dersom du sparer dem riktignok :p)

  9. Hei, jeg har nå tenkt å kjøpe meg ny laptop og skal da kjøpe en ASUS igjen. Har sett på 2 stk(Link nederst):

    - ASUS G771JM

    - ASUS G750JM

     

    Så lurer jeg på hvilken av disse som er det beste kjøpet? Skal da brukes til alt, også til spill.

     

    Har prøvd forskjellige merker de siste årene, og ønsker å gå tilbake til ASUS nå. Er derfor ikke interessert i forslag til andre merker, men tar gjerne imot ASUS-forslag i samme prisklasse. Men ønsker i utgangspunktet svar på hvilken av disse som er best.

     

    ASUS G771JM:

    - http://www.netonnet.no/art/data/gaming-og-spill/datamaskiner/asus-rogg771jm-t7080h/210152.5652/

    - http://www.asus.com/no/Notebooks_Ultrabooks/G771JM/

     

    ASUS G750JM:

    - http://www.expert.no/data-og-nettbrettbaerbar-pc/asus-g750jmt4104h-laptop/p/24265/

    - http://www.asus.com/no/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G750JM/

     

  10. Hei,

     

    Jeg har lett litt rundt og har bestemt meg for å kjøpe enten:

    ASUS G10AJ-NR004S

    eller

    Kompletts Komplett Winter Gamer

     

    Har har tenkt å bruke den til alt mulig, også spill.

     

    Hva mener dere er det beste kjøpet? Skriv gjerne også hva som er fordelene/ulempene med hver av dem. Kan også linke til andre maskiner i samme prisklasse, men ønsker i utgangspunktet synspunktene på disse to.

     

    ASUS G10AJ-NR004S:

    http://www.netonnet.no/art/data/stasjonaer-data/desktop/asus-g10aj-nr004s/206426.3012/

     

    Komplett Winter Gamer:

    https://www.komplett.no/komplett-winter-gamer/10947

     

    Takk for svar.

  11.  

    Hei, har lett litt rundt, men har ikke funnet noe, så spør her.

     

    Jeg trenger en kasse til en Massive Audio Hippo 152. Dimensjoner er ikke veldig viktig, tror det skal være plass. Jeg vil foretrekke en lukket på ca 85 liter, men ikke mindre enn 55. Men kan også bruke portet, men da må den være rundt 130 liter, men ikke mindre enn 100. Dette er det som Massive Audio anbefaler til hippo 152. Jeg ønsker ikke å lage kasse selv, men kjøper gjerne en "hjemmelagd". Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i kasse som dette?

    Hor i landet holder du til da?

     

    Holder til i Lillehammer, men reiser en del rundt, spesielt på Østlandet.

  12. Hei, har lett litt rundt, men har ikke funnet noe, så spør her.

    Jeg trenger en kasse til en Massive Audio Hippo 152. Dimensjoner er ikke veldig viktig, tror det skal være plass. Jeg vil foretrekke en lukket på ca 85 liter, men ikke mindre enn 55. Men kan også bruke portet, men da må den være rundt 130 liter, men ikke mindre enn 100. Dette er det som Massive Audio anbefaler til hippo 152. Jeg ønsker ikke å lage kasse selv, men kjøper gjerne en "hjemmelagd". Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i kasse som dette?

×
×
  • Opprett ny...