Gå til innhold

Meinang

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Meinang

  1.  

    Eremenko forteller at de ønsker å få titusener eller hundretusener av utviklere til å lage maskinvare – i stedet for kun fem eller seks store mobilprodusenter. Det er altså ikke meningen at Google skal lage all maskinvaren selv – eller at én produsent skal lage alt.

     

    Noen andre som stiller seg noe kritisk til dette? Det å få 10 ulike komponenter fra 10 ulike produsenter er en ting, men hvor vanskelig vil det ikke være å få alt dette til å fungere sammen mtp at du har 10.000 ulike komponenter, alle fra ulike produsenter.

     

     

    Det er i prinsippet det samme som å bygge en PC selv, så jeg ser ingen grunn til noen særlig skepsis til konseptet sånn sett. Selvsagt tar det tid før standardene kommer på plass, og kompatibilitet har blitt sikret, men sånn er det met alt som har en interface mot hverandre.

     

    Å bytte ut kamera på en slik telefon ser jeg for meg som en stor bonus. Man bare klikker på linse av ønsket kaliber når man skal ta bilder, og klikker på et mindre kamera når man skal ha mobilen i lomma.

    • Liker 1
  2.  

     

     

    Edit: *Klapper med en hånd*

     

    mest mongo tingen jeg har hørt, seff lager det lyd. Om en båt kjører til danmark nå men du ikke hører den lager den jo lyd. Sier du at alt du ikke hører ikke lager lyd?

    Det refererers til denne filosofiske problemstillingen: http://en.wikipedia.org/wiki/If_a_tree_falls_in_a_forest

     

    Siden lyd defineres som hjernens tolkning av vibrasjoner av deler i øret pga endringer i lufttrykk lager et tre som faller uten at noen er der til å høre det er det lydløst.

     

    Det er med andre ord en definisjonssak.

     

    Edit: Et par ord som forsvant i en setningen her

    dette er veldig simpelt, den lager lyd men ingen hører den.

     

    du trenger ikkje være menneske for og definere lyd...spør ein hver lydtekniker som er litt oppegående så forstår du hvrfor :)

     

    Dette er subjektivt, det kommer an på hvordan du definerer lyd.

     

    Den siste setningen er jeg ikke i stand til å tolke. Er enhver oppegående lydtekniker kjent med ikke-menneskelige vesen som har sine sin egne definisjoner av hva lyd er?

  3.  

    Edit: *Klapper med en hånd*

     

    mest mongo tingen jeg har hørt, seff lager det lyd. Om en båt kjører til danmark nå men du ikke hører den lager den jo lyd. Sier du at alt du ikke hører ikke lager lyd?

    Det refererers til denne filosofiske problemstillingen: http://en.wikipedia.org/wiki/If_a_tree_falls_in_a_forest

     

    Siden lyd defineres som hjernens tolkning av vibrasjoner av deler i øret pga endringer i lufttrykk lager et tre som faller uten at noen er der til å høre det er det lydløst.

     

    Det er med andre ord en definisjonssak.

     

    Edit: Et par ord som forsvant i en setningen her

    • Liker 2
  4. For min del fungerer kombinasjonen med Netflix og Viaplay veldig godt; Med både norsk og amerikansk utgave av Netflix får jeg de gode Netflix-seriene og ellers et bredt utvalg av en del litt eldre titler, og i Viaplay et godt utvalg av nyere filmer og serier, sam muligheten til å leie en del av del nyere filmer

     

    Anbefaler dere som er villige til å betale ekstra for Netflix med bredere innhold av nyere serier å prøve viaplay også, begge tjenestene blir iallfall flittig brukt i min husstand!

  5. Skjermen blir "blurred" i ca. 1 sec og det skjer veldig ofte. Personlig blir jeg ikke så forstyrret av det, men vet mange irriterer seg grønne av det. Kompisen min jeg spiller med la ikke merke til det i det hele tatt før jeg sa det :p

     

    Eksempel: http://i.imgur.com/hnlzoWg.jpg

     

    Jeg har skrudd ned motion blur i settings (før jeg la merke til denne bugen), mulig det reduserer effekten?

     

    Er det derfor det skjer ja, jeg skjønte virkelig ikke ha det var før nå. Trodde det var en bug som gjorde at effekten av eksplosjoner "hang igjen" en liten stund jeg, ikke alt for plagsomt, gitt alle de andre bugsene som er der ute.

     

    En av de mer irriterende buggene som jeg har kommet over er at lyden henger igjen etter at man har dykket, slik at det høres ut som om du er under vann selv om du er på land, helt til du blir drept. Riktig nok er det som regel en smal sak å få seg selv drept=P

  6.  

    PS3media server http://www.ps3mediaserver.org/

    Gir PS3en tilgang til min filserver. Mediaserveren konverterer alle filformater til å støtte PS3 så alle mediafilene kan spilles av uten noen problemer. :) Desidert beste måten og gjøre ting på.

     

    SmartTVer er ikke godt utbredt i Norge enda, så nei. Og det er ikke på PS3, så det er ikke noe jeg kan gjøre annet en å gå til torrenting.

     

     

    Kanskje beste måten å gjøre det på dersom man ønsker å benytte en PS3 til oppgaven, men langt ifra den beste måten i det store og hele.

     

    Om ikke utbredt (hvilket jeg tror det er) så er iallfall tilgjengeligheten på Smart TV i Norge enorm. 77% av TVene som selges på Komplett.no er smart TVer, og dersom du allerede eier en TV som ikke er smart, kan du kjøpe Cromecast som til snaue 500kr gjør din TV smart (gitt at du har en USB-inngang).

     

    Tilgjengeligheten på apps som du etterspør er godt og vel på plass her til lands, det er bare du som ikke har fått det med deg. Umiddelbar tilgang til alt av serier og filmer til nesten ingen penger må dere nok vente til en revolusjon i industrien har skjedd.

  7. ... Dette er noe som streames via mediaserver til TVen. I mitt tilfelle via playstation 3. Som er en plattform HBO Nordic ikke er tilgjengelig på.

    Krav for at en frelst torrenter skal bytte over til Netflix/HBO:

    1: De må bli tilgjengelig innen 1 time av original airing.

    2: Kvaliteten skal være 720p+

    3: Tjenesten må være tilgjengelig på current og next-gen konsoller. (Kan bli et pluss hvis de lager en app til en smart-TV i fremtiden, men vi er ikke så langt enda).

     

    Det er klart at hvis du konkurrerer med torrent pirater så må du gi en tjeneste som er like bra eller bedre en hva de klarer med eksisterende teknologi. Dette er selvfølgelig veldig krevende, men disse on-demand tjenestene kan ikke ha noen forventninger til vesentlig forbedrelse med mindre de fikser dette.

     

     

    Alt du ser av digitalt materiale skal streames via mediaserver? Noe gammeldags spør du meg. Å streame direkte til TV/dekoder er vel mer eller mindre normen nå, evt. å benytte lokal lagring i TV/dekoder.

     

    Jeg tror nesten man ikke får kjøpt en smart-TV idag uten app for netflix/HBO/etc., så jo, vi har kommet så langt for lenge siden.

  8.  

    Rush eller CQ? Det er vel 2 store flaskehalser, 1 inn til panopticon og 1 inn til der de siste M-commene er i rush. Begge steder er det to alternative veier, og man kan vel krysse hele mappet utendørs også? Flaskehalsene er et flott sted å farme heals og resupplies da ;)

     

    CQ i første rekke. Utendørs har det veldig lett for å bli en stand-off på også, men aller værst er det helt ved starten av den ene basen, hvor hele den delen av kun kan nås gjennom to små dører. Har ikke funnet noen vegger hvor en kan sprenge seg gjennom enda heller.

     

    Veldig lett å farme resupplies ja, hamstret inn vel 20 ribbons på 20 min der en gang=P

  9. Operation locker mappet har en tendens til å ende med en evig stand-off hvor all kamp skjer mellom to dører, og alt man ser er granater, launchers, healere, med-kits og ammo-boxer over alt. Det er litt synd, for bortsett fra de flaskehalsene er det et kult map.

     

    Noen som har vært i denne situasjonen og som har funnet en måte å komme ut av den?

  10. child p o i n kan de da stoppe.men torrenter som er lovlige fra nrk beta blir vel også tatt ned. dette blir gøy da. vi blir aldri frie når en ikke kan surfe fritt mere. la vi norway

     

    Hva har dette med saken å gjøre?

     

     

    Ellers: Det er trist at vi lever i en verden hvor alt man eier må boltes og låses fast (både bokstavelig og billedlig talt) for at ting ikke skal bli stjålet.

    • Liker 1
  11. Personlig synes jeg singleplayer delen av BF får ufortjent mye hets, dette er tross alt i utgangspunktet et multiplayer spill. Særlig når det gjelder BF4 som ikke har kommet ut engang. Spillet hadde trolig kostet det samme om singleplayer ikke var inkludert, og det er ingen som tvinger en til å benytte seg av dette "ekstra materialet". Det blir nesten som å klage på det følger med en bonus-DVD som ligger ved en film du kjøper.

     

    Ontopic: Helt først kommer jeg til å sjekke multiplayer et øyeblikk for å se om det er noen særlig endring siden beta. Etter å ha prøvd beta'n i 11-12 timer kjenner jeg at jeg er klar for litt singleplayer, så det blir nok litt av det først, men deretter kommer jeg nok til å spille ca 50/50 single- og multiplayer.

  12. Det blir nesten som en blanding av omvendt CTF og toveis Rush - en bombe spawner "random" midt på kartet og begge lag prøver å ta denne, for å så ta den til en av fiendens 3 baser, plante den og vente på at alt går i lufta. De som "forsvarer" kan desarmere bomben dersom de er kjappe, og ta den over til fiendens base igjen. Blir man skutt og drept mens man har bomba, droppes den og fienden eller en lagkamerat kan plukke den opp. Bomba kan også fraktes med alle typer kjøretøy, så det kan gå veldig fort. Når et lag mister alle tre basene sine er runden over.

     

    Prøvde dette et par runder, og første gangen ble vi direkte rævkjørt fordi fienden hadde én fungerende squad/klan som gjorde alt. Potensielt interessant game-mode, dersom man har en full squad og VoIP. Random public virker å funke særdeles dårlig. Finner du en server der begge lag har hver sin gode squad, tror jeg du vil få noen meget underholdende runder.

     

    Jeg hadde et par heftige runder med obliteration igår, det er ganske syk rush å springe rundt med bomben og prøve å ta seg fram til målet med et lag rundt seg som prøver å holde en i live!

     

    Jeg holdt meg i live over en 300m lang løpetur, og døde i det jeg skulle plante bomba, så kom en kar å "stjal æren" rett etter meg. Det var litt bittert gitt..

     

    Alt i alt en ganske hektisk mode som er meget underholdende! Men man må ha litt flaks med folka på serveren.

  13. Dette er kanskje et dumt spørsmål, men la gå:

     

    Gitt at det er slik at norske nettbutikker mottar varer fra samme leverandør som en utenlandsk nettbutikk, men den utenlandske butikken kan selge de samme varene til en lavere pris, hvorfor skal egentlig den norske nettbutikken ha en fordel?

     

    Er det slik at vi som forbrukere skal tvinges til å betale mer for å skape et marked for å sysselsette nordmenn som vil drive nettbutikk? Er det for at pengeflyten skal holdes innad i landet? Eller er det for at staten skal ha sin del av kaka på alle kjøp vi gjør?

     

    Ikke missforstå: jeg har ikke noe imot å betale skatt, jeg synes at det systemet fungerer godt. Men det jeg ikke synes noe særlig om er å si at det er synd på grundere som mr. netthandelen (husker ikke hva han heter i farten) som vil slite med å konkurrere i et fiktivt marked som er skapt av avgifter vi betaler. De varene vi vanligvis bestiller fra en nettbutikk må jo uansett transporteres like langt alt i alt, om den går via en norsk nettbutikk eller ei.

     

    Hvis en annen nettbutikk er i stand til å gjøre handelsprosessen med mindre overhead enn en annen mener jeg at det er et fortrinn som bør belønnes i dette tilfellet. Når norske butikker kan tilby garantier, ekspertise og god service på kjøp av varer i en norsk butikk er det fortrinnet som bør gjøre det mulig å drive butikk i Norge selv om prisen kanskje er høyere i vårt land.

     

    Dette ble vel en blanding av et spørsmål og en ytring, men jeg følte at de trengte litt forklaring slik at dere kanskje ser min forvirring litt bedre.

     

     

    PS: Når det (for eksempel) er snakk om fiskeprosessering, hvor norsk fisk sendes til Kina for billigere prosessering, for så å sendes tilbake til norge og ut i våre butikker er saken en annen, og Det er en gobaløkonomi som jeg egentlig ikke har troen på, men det er en helt annen sak. Ville kun konstantere at jeg har full forståelse for at overhead ikke er alt.

    • Liker 1
  14. Med hvor sterke inf er mot Heli nå, så blir det mye mer Rock-Paper-Scissor.

     

    Tanks tar Inf. Heli tar Tanks. Inf tar Heli.

    Alle parter kan ta ut hverandre, men noen har fordel. Blir annerledes når Jet kommer inn i bildet.

     

    engineer tar også tanks lettere enn tidligere, såvidt jeg kan forstå iallfall. I tillegg setter jeg svært stor pris på at man kan nå "immobilize" tanks, selv med granatkasteren som assult. Det hjelper mye å hindre tanks ifra å komme fram når du forsøker holde en base uten noen engineers i nærheten

  15. Hvorfor jeg mener levolution er dårlig er at det er kun en eneste scripted ting. Ikke imponerende i det hele tatt, imens kan så og si ingenting annet ødelegges heller.

     

    Selve løsningen alene, altså scriptet ødelegelse av omgivelsene er ikke så veldig imponerende nei, men omfanget av disse ødelegelsene synes jeg er veldig imponerende. Jeg har iallfall merket en ganske stor forskjell i gameplay, først og fremst ved at det er lett å bli kvitt de irriterende base-camper'ne som har gravd seg ned og spawner på hverandre i en evighet. Nå er det bare å ta et hull i veggen og den strategiske fordelen de hadde er borte. Sykt digg.

     

     

     

    Hva i helvete fa**** er det dice driver med a? Jeg prøvde nettopp beta(ps3) og gadd ikke engang å spille omgangen ferdig. Meget lite imponert og det føles mer ut som at spillet er en nedgradering og ikke en oppgradering. Føles også mer ut som cod en bf!

     

    Herregud for en skuffelse, selv om jeg er klar over at sluttresultatet vill bli noe bedre, forhåpentligvis!

     

    Det må være lov til å si at du har vært litt kjapp til å dømme også. Jeg har vondt for å tro at du har rukket oppleve spillet skikkelig og følt flyten av det etter kun en del av en omgang. Som nevnt over er gameplayet endret, og personlig synes jeg at våpen og kjøretøy har blitt mer riktig balansert enn tidligere. Særlig behagelig er det helikopterene har blitt mindre dominante, og den nye båten de har introdusert har gitt kamp fra vannet et realt løft. Tidligere var jo båtene en vits.

     

    Jeg råder deg til å gi det en sjanse til!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...