Gå til innhold

warza

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av warza

  1. Jeg er ikke en av disse personene som har sikla etter dette spillet i lang tid, hatt ALT for store forventninger (let's face it, mange hadde forventninger som ikke var mulige å tilfredsstille).

    Jeg bestemte meg for å skaffe spillet, eller rettere sagt jeg fikk det til bursdagen. Det var overraskende bra, faktisk et av de bedre spillene jeg har spilt. Er på min andre gjennomgang nå, og det er like gøy.

     

    Anbefaler dette spillet til alle som liker RPG....og alle andre.

     

     

    PS: Fable har sannsynligvis fått litt dårligere anmeldelser enn det fortjener, mye grunnet "den temmeleg vidåpne kjeften til Peter Molyneux". Hadde man ikke hatt noen forventninger til spillet ville det fått en mer fortjent karakter på flere nettsteder.

     

    Jeg gleder meg allerede til oppfølgeren:P

  2. Et utrolig (UTROLIG) bra spill, det er det ingen tvil om. Liker også det faktum at vanskelighetsgraden er meget høy.

     

    Lurer på hvor mange ganger jeg og noen kamerater kasta håndkontrollene våre i veggen når vi spilte dette spillet, det var i alle fall ikke få:)

     

    Nå skal det spilles på Hard, regner med at rommet/xboxen kommer til å få rimelig hard medfart.

  3. Personlig hater jeg turbaserte-kampsystemer. Det er så utrolig håpløst å se at fienden står en halv meter fra deg, og bommer når han skal skyte på deg (noe man opplever hyppig i KOTOR). Jeg kan ikke fordra at man ikke har kontroll, i alle fall når jeg vet at de kan lage et bedre system.

     

    Turbasert funker i f.eks Icewind Dale og Baldurs Gate-spillene, mye fordi jeg vet at det ikke ville passet med real time i 2d med kun fugleperspektiv.

     

    Noe jeg tror vil gjøre Jade Empire _mye_ mer utfordrende er at man sannsynligvis ikke kan sette spillet på pause for å tenke ut taktikker o.l, og det gjør med en gang spillet mye mer "flytende". Kampene ser også veldig bra ut, i alle fall på video. Fantastisk å se på de utrolige komboene man kan gjøre, samtidig som alt rundt deg går i et treigt tempo.... matrix-style anyone? =)

     

     

    Setting kan bli fantastisk, det faktum at spilleren skifter mellom to verdener utenfor din kontroll er spennende. Dette spillet gleder jeg meg til.

  4. Dette er vel dèt spillet jeg gleder meg mest til, mye fordi at Den Lengste Reisen sannsynligvis er et av mine absolutt favorittspill. Klarer de å gi Drømmefall den samme gode stemningen og den samme engasjerende historien samt en vakker grafikk og lyd vil dette bli et av de beste spillene, uten tvil.

     

    Håper det tar en stund før Funcom gir ut spillet, slik at de kan lage det _perfekt_ :D

  5. Men Diablo 2 har unike våpen hele tiden, unike kart, unike opplevelser hver gang du spiller, og med 1.10 som har fjernet, eller gjort det (nesten) helt ubrukelig å jukse, er

    Diablo 2 fortsatt kongen over spill.

     

    Det du sier om juksing er rett og slett feil. Det tok ikke lang tid før det igjen ble mulig å bruke Maphack, diverse botter, duping o.l. Jeg kjenner flere som har dupa opp flere chars med high runes o.l, selv om jeg personlig tar avstand fra slikt.

     

    Det er vel heller ingen stor risiko å drive med slikt lenger fordi Blizzard gir mer og mer faen i D2, og lar det seile sin egen sjø. De har bare utgifter på dette spillet nå, med tanke på at de må holde servere oppe, og få kjøper spillet lenger. Jeg regner med at Blizzard lar det dø henn hvis det fortsetter slik som nå. 1.10 hjalp ikke NOENTING når det kom til cheating, bare midlertidig.

  6. Hvorfor er CS fortsatt det beste MP spillet? Har kommet en del bra spill siden den gang, for eksempel er Call of Duty ganske lignende men etter min mening mye bedre i og med at du ikke kan se blodet som firkanter som spruter ut over skjermen din og blander seg med den peanøttsmøraktige teksturen til De_dust....

     

     

    Huff, trist å se at noen baserer sin mening om et spill er bra på grafikk. Grafikk har _ingenting_ å si så lenge gameplayet er konge. Hvem bryr seg om CS sin grafikk er litt utdatert så lenge gameplayet holder en høy standard? Battlefield 1942 er også et meget bra spill, og jeg regner med at det er det spillet jeg spiller mest just nuh.

  7. Jeg anser fremdeles Zelda Oot som det beste spillet jeg noen gang har spilt, og WW er ikke mye dårligere. Grunnen til at jeg likte Oot bedre var at jeg aldri hadde sett noe lignende. Jeg fikk rett og slett en mye bedre følelse når jeg spilte det.

     

    Jeg synes fremdeles at WW fortjener denne tittelen, og det er _absolutt_ verdt pengene. Holder på å runne det for 2. gang nå:]

  8. Neverwinter Nights serien er helt klart den beste! Den slår alle andre rpg spil på alle områder.

    Jeg er veldig uenig. Personlig liker jeg Baldurs Gate2 og Morrowind best. Hvis man kan nevne MMORPG spill så spiller jeg en del Tibia, så det havner vel også på en liste over mine favoritter:)

  9. Kontroll S vs. den "vanlige" kontrollene er nok rett og slett en vanesak for personer som kan holde begge to.

     

    min lillesøster foretrekker S'en, fordi hun har små hender, mens jeg foretrekker den store. Ting kunne nok vært anderledes for meg også hvis jeg ikke hadde blitt vandt til den vanlige kontrollen.

     

    Hvis man har hendene til det så vil jeg påstå at den vanlige kontrollen er den beste på markedet (igjen, mener jeg). Til skytespill er den _perfekt_.

  10. Amped og/eller Amped 2, beste snowboardspill som er å få tak i.

    jeg må nesten si meg uenig. Personlig liker jeg SSX3 _mye_ bedre enn Amped1&2.

     

    Det kommer vel ann på personen. Er man veldig glad i realisme vil man like amped serien best, de andre vil nok kose seg mer med SSX3, slik jeg gjorde.

  11. takk for svar. Vil helst slippe å formatere så jeg velger det som en siste utvei i tilfelle.

     

    Er Ontrack Fix-It Utilities 4.0 et program man må kjøpe, eller finnes det som en trial versjon en eller annen plass? :-?

  12. pcen min:

     

    XP 1800+

    512MBRam

    Asus G4 4400

    120GB

    Asus A7V333 hovedkort

     

     

    problemet mitt er lagg i spill. Det er FPS lagg som jeg ikke blir kvitt. Dette problemet oppsto for ca. en mnd siden. Det som skjer er at når jeg f.eks spiller Unreal 2 går spillet helt knirkefritt frem til 10-15 sekunder så stopper alt opp en bitteliten stund (FPS'en går ned til ~0) og så fortsetter spillet fint igjen før det samme skjer og så fortsetter det slik. Før så var ikke dette et problem og jeg kunne spille alle spill helt fint på pcen uten noen form for lagg.

     

    Hva kan problemet være? Hvis det er til noe hjelp så har jeg nok av plass på pcen (30 av 80GB er brukt...) og den nyeste driveren til grafikkort osv er lasta ned.

  13. Har hatt dette noen dager nå, og problemet er som følger: Jeg spiller, og FPS'en er normal i en god stund, så plutslig så går den ned til tilnærmet lik 0, og bildet fryser seg i ca. et sekund +- og jeg kan spille videre. Dette gjentar seg hele tiden. Er GANSKE plagsomt til tider, så jeg lurte på hva som var problemet siden dette problemet oppsto for 3-4 dager siden.

     

    Jeg har NGT Bravo, og pcen er ikke et problem. Hva kan det være som er galt? :cry:

×
×
  • Opprett ny...