Gå til innhold

Darth Godo

Medlemmer
  • Innlegg

    565
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Darth Godo

  1. De beste med mus styrer mye bedre enn de beste med tastatur...

     

    Du mente vel pad? Uansett.. setter man eliten mot eliten, er det mus og tastatur som går seirende i fra, jeg stiller meg ikke uenig i det, poenget var bare at noen er bedre enkelte steder hvor andre er dårligere og omvendt. For å ta første kommentar litt videre så er anmelder eksepsjonelt dårlig til joypadsikting, og burde kanskje heller anmeldt dette til PC og latt noen andre tatt seg av anmeldelsen til konsoll.. det kan nærmest gi et feilaktig inntrykk om spillet, at det f.eks. er vanskelig å styre, noe det ikke er.

  2. Kongespill!!

     

    Jeg hadde ikke mye forventninger til dette spillet, men det hadde ikke gjort noe om jeg hadde det. Har for det meste spilt coop, og det fungerer utmerket! Grafikken er top notch, gameplayet er noe av det bedre jeg har spilt av denne type spill på lenge, oppdragene er såpass forskjellig at en ikke går lei og at en kan rett og slett kose seg i timesvis med dette spillet! 9/10!

  3. På sitt verste er det dørgende kjedelig, og faktisk også nokså frustrerende. Jeg skulle gjerne sett at spillet hadde litt mer kjøtt på beina, for følelsen av at dette er en oppfeitet tilleggspakke hjemsøkte meg fra start til slutt.

     

    Og det er det jeg også sitter igjen med følelsen av, og de jeg kjenner som har kjøpt ODST sier det samme. Dog onlinemodus er like genialt som alltids, og coopdelen funker bra, men noe SP spill er dette ikke.

     

    Det skulle heller vært en tilleggspakke for H3 tilgjengelig på Xbox Live, ikke som et fullprisspill.. men men..

×
×
  • Opprett ny...