Gå til innhold

Fatbastard

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fatbastard

  1. Kanskje du kan sette lyden som waveout/pass-thru i AC3 innstillinger. Mener jeg var innom noe sånt tidligere.

     

    Forresten, hvordan funker det med lyd ut av HDMI på skjermkortet?? Installerer skjermkortet et lydkortinterface?

     

     

    Vet ikke helt hvordan det funker, men er nå støtte for lyd ihvertfall. Kommer jo i DD så det funker vel bra tenker jeg.,

  2. 1. Handlelista virker ikke.

    2. Hvilket prg. kjøerer du? Ofte alternativ for å gi ut i stereo.

    3. Lek med AC3filter om alt annet misslykkes.

     

     

    Hei!

     

    Bruker litt forskjellig. Har mest lyst å kun bruke mediaportal, men det fungerer ikke opptimalt. Det som er, i vlc kan jeg velg at audio skal settes som waveout. Det som skjer da er at lyden kommer digitalt ut og forsterkern kommer opp med at det er dolby digital lyd. Dette får jeg ikke til i noen andre programmer. Noen tisp hadde vært veldig bra .-)

  3. Hei igjen!

    Prøvd dette og nå men igen forskjell. Maskinen låser seg og fryser bildet. Ingen beskjeder i event viewer. Kan det være noe feil med hovedkortet eller? Har forresten kjørt en cpu stress test i 6 timer og det gikk bare fint. Vedlig rart dette!

     

    Men takk for svaret da!

  4. Hei!

     

    Jeg har et amd kd-7 raid kort med en xp 1900 prosessor. Kjører 5 harddisker i den og har den som en server i hjemmet mitt. Men denne maskinen låser seg til stadighet, og det som kommer oppe er svart skjerm med windows logoen. Har prøvd å ta ut alle ekstra diskene og bare hatt en i og har formatert maskin og lagt inn xp på nytt. Men problemet løser seg ikke. Så i håp om å få gode råd her, som jeg har forresten har hatt god erfaring med før, så ser jeg frem til noen smarte tips.

     

    På forhånd takk!

  5. Hei!

     

    Ja tiden er inne for å kjøpe seg en ny pc. I mot all fornuft så skal jeg kjøpe meg en intel maskin. Har alltid kjøpt amd men tenkte det kunne være ok å prøve noe nytt. Men hvis noen der ute vet om en amd maskin som er lik den maskin jeg har satt sammen, så er jeg åpen for forslag. Ok here goes:

    Hovedkort: Asus p4c800-E Deluxe s478/800

    Cpu: Intel Pentium 4 2.8 Ghz Boxed Pc800

    Minne: Corsair Twinx-1024r3200c2 1024mb reg

    Harddisker: 2x250Gb s-ata WD2500jd

    1x36,7Gb s-ata Wd360gd (Raptor 10 000 rpm)

    Skjermkort: Sappire radeon 9600 pro AIW 128mb ddr

     

    Dette er det jeg har funnet fram. Ser fram til å høre synspunkter på hva dere syntes om maskinen og om det finnes andre bedre alternativer. Har satt opp budsjett på 15-17 tusen kun for maskin. Tar gjerne imot forslag på andre alternativer.

     

    På forhånd takk!

    Espen Solberg

  6. Hepp!

     

    Hallo der. Plages litt med mine 2 maskiner, eller rettere sagt nettverkstilkoblingen mellom dem. Jeg har en maskin stående som jeg kjører remote desktop på med en annen maskin. (slipper å ha tastatur og skjerm til begge maskinene). Men når jeg kopiere store ting mellom maskinene så mister jeg forbindelsen mellom dem?!? Jeg har prøvd å skifte nettverkskabler men skjer ingen ting. Hva kan være feil?

     

    På forhånd takk.

     

    Ps. bruker en smc 8 ports switch mellom maskinene.

  7. Hjælp!

     

    Satt i en ny 512 Mb ddr ram brikke i dag og maskinen klikka. Står bare og uler pulsvis, starter ikke opp skjermen. Tatt ut ram og prøvd anna skjermkort og bare den gamle rammen og bare den nye og begge, men ingen ting vil fungere. Bip.......Bip.......bip......Bip........HJÆLP

     

    Æ blir å klikk, noen bra svar?

  8. Hei!

     

    Skal kjøpe ei ny strømforsyning, og ville gjerne ha noen tips om hvilke som er bra. Har en xp2400+, 4 hardisker, litt lys og 4 kabinettvifter(seff. har jeg cd-rom og brenner og). Så noen tips om hvilken type og styrke på strømforsynig tas i mot med glede!

     

    :smile: (Fatbastard)

×
×
  • Opprett ny...