Gå til innhold

Peakanpie

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Peakanpie

  1. Jeg spilte på pcen og trykket antakelig på flere taster samtidig så det ble en hurtigkommando så skjermbildet snudde seg på siden, altså 90 grader. Jeg skjønte ingenting og slo av pcen i panikk. Men når jeg slo den på igjen og har logget meg på og skrivebordet skal komme frem så kommer det ikke! Jeg får bare opp skrivebordsbakgrunnen og musepilen, ellers ingenting. Ikke startmenyen eller noe annet. Det skjer ingenting når jeg høyreklikker, så jeg kan ikke snu skjermbildet ved å høyreklikke og endre på innstillingene der. Så pcen er ubrukelig! Hva har skjedd og hvordan fikser jeg det?

     

    Jeg viste ikke at man kunne snu det med hurtigtaster, jeg så det når jeg googlet med mobilen nettopp. Jeg har prøvd alle hurtigtaster jeg har funnet for å snu skjermbildet men ingen virker. Jeg har Windows 7 og en Asus pc. Og ikke bare trenger jeg å snu bildet igjen jeg må jo få frem Windows igjen. Jeg har null peiling på å starte Windows i sikkerhetsmodus og hvordan jeg kan bruke det, hvis det kan hjelpe meg.

  2. Jeg skal prøve å selge min stasjonære pc men vet ikke hva jeg kan ta for den.

     

     

    Det er en Fujitsu Siemens Scaleo P fra 2006.

    Hovedkortet røk i 2008 så den fikk et nytt hovedkort da.

    Det er Windows XP Home edition. Som jeg nettopp har reinstallert, så ingenting annet enn det som fulgte med pc'en er installert.

    Det er to hardisker på tilsammen 500 GB.

    Minnet ble oppgradert til 3 GB i fjor.

    Skjermkort ATI Radeon x1300 64 MB VRAM, 512 MB

    Intel Pentium processor 4, 2.9 Hz

    6 USB-innganger.

    4 forskjellige minnekortlesere.

     

    CPU-vifta bråker litt mer enn normalt. Det følger med en optisk mus og tastatur, begge fra Logitech, ikke trådløse. Skjerm følger ikke med.

     

     

    Hvor mye kan jeg ta for den? Annen info jeg bør oppgi?

×
×
  • Opprett ny...