Gå til innhold

kesse

Medlemmer
  • Innlegg

    1 032
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kesse

  1. Hei, kanskje det er noen som kan hjelpe meg litt her!

     

    I forbindelse med en skoleoppgave håper jeg noen av dere har tid til å svare på en liten undersøkelse som tar maks 10 minutter :)

     

    I utgangspunktet så handler dette om ERP, men dersom dere har erfaring med implementering av et annet IT system fra brukersiden så er kan dere gjerne svare!

     

    Det jeg er på jakt etter er personer som er brukere av IT-systemer som er blitt implementert i en bedrift. Jeg vil vi finne ut av hvilke faktorer som er viktige for disse brukerne ved implementering.

     

    Takk for hjelpen!

     

    Link til undersøkelse: http://www.survey-xa...ey=DVHHT7NW351P

  2. Hei.

     

    Jeg slo til på Dustin sitt tilbud, er egentlig veldig fornøyd men tror jeg vil bli enda mer fornøyd med SSD disk og 8gb ram. Dette bestilles derfor i kveld :)

     

    Hva er den enkleste måten å få lagt inn W7 på en ren disk? Jeg har ingen annen W7 versjon enn den som fulgte med pcen (evt den som ligger på revcovery CD).

     

    Takk på forhånd.

  3. En venn av meg sitter i HR avdelingen hos et av de større konsulenthusene i Norge (finans), når de ansetter så bryr de seg lite om hvilken skole de kommer fra, mer om karakterene. Dette gjelder i den første screeningen av kandidatene før intervju, de tar kun inn kandidater med B eller bedre i snitt. Dersom du har en B fra høgskolen i hakkispann så blir du fortsatt kalt inn på intervju til fordel for en med C i snitt fra NHH.

  4. Jo, jeg hadde tenkt til å kjøpe NX100, men så fant jeg NX5 på tilbud. Den passer meg bedre da den har blitz, VF (dårlig riktignok), bildestabilisering og et vesentlig bedre grep. Den er riktignok litt større, men forskjellen er faktisk ikke så stort som man skulle tro. Dagen etterpå fant jeg E-PL1, så jeg kjøpte det også :) Begge er kjøpt på Elgiganten (Elkjøp) her i Danmark, så jeg har mulighet til å returnere det ene, men har ikke helt bestemt meg for hvilket enda. Det frister veldig med billige objektiver fra Samsung.

  5. Takk! Sjekket prisguiden, men jeg var usikker på om jeg så på feil siden det ikke virket som noen hadde den på lager, pluss at nesten ingen førte den virket som.

     

    Jeg har vært usikker på valg av kamera leeeenge nå, endte med at jeg kjøpte både Samsung NX5 til 1999.-, samt et Olympus E-PL1 til 1999.- Har brukt begge to et par dager, og de har sine styrker og svakheter begge to. Siden jeg skyter mest JPEG og vil bruke minst mulig tid på redigeren så synes jeg Olympus kommer best ut. Men jeg kan få en 30mm Samsung til under halv pris av Pana 20mm, mister riktignok stabilisering da NX5 ikke har stabilisering i hus. Det er uansett mye penger å spare for en student.

×
×
  • Opprett ny...