Gå til innhold

Bendreas

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bendreas

  1. Hei,

     

    Jeg har nå snart ferdig med 3 år på en ikke-teknisk utdanning som jeg innser ikke egentlig er noe for meg. Dermed er jeg på jakt etter noe nytt. Programmering virker veldig interessant (jeg har ikke noen forkunnskaper, bare lekt meg på codeacademy).

     

    Først tenkte jeg på NITH eller informatikk: programmering og nettverk, men så kom jeg over denne graden. Her kan jeg forhåpentligvis fullføre en bachelor på 2 år, da jeg kan fylle 40-gruppen med de samfunnsvitenskapelige fagene mine.

     

    Hvordan er jobbmulighetene med en slik bachelor (og forhåpentligvis greie karakterer)? Hva er en typisk stilling med en typisk begynnerlønn? Burde jeg heller satse på en industribachelor på NITH? Dataingeniør på HiOA er ikke aktuelt, da det blir litt for fysikk-, og mattetungt

  2. Ser at dagbladet har lagt ut ny artikkel;

    http://www.dagbladet.no/2014/06/02/tema/pluss/helse/nyheter_pluss/e-sigaretter/33613612/

     

    De fleste andre av denne typer artikler jeg har sett har mye dårlig research i bunn, så jeg er litt interessert i å se hva dagbladet har brukt som kilder og hvordan artikkelen er skrevet.

    Noen som har DB+ som får lest denne?

    http://i.imgur.com/qCALNKS.png En helt grusomt dårlig artikkel med en typisk tabloid sensasjonalistisk overskrift. "FARLIGERE ENN DU TROR" blir til "Nikotin er ikke farlig på dette dosenivået". Jævla Dagbladet.

  3. Jeg har sett at det er mange som ikke liker eRoll, til tross for generelt gode anmeldelser. Jeg elsker den så langt, selv om jeg bare har hatt den siden lørdag. Det viktigste for meg er at den ikke vekker så utrolig mye oppsikt og at den faktisk ser litt stilig ut – det er dog en smaksak. Personlig synes jeg dampen man får er mer enn god nok (jeg har bare prøvd slike store dingser et par ganger).

     

    Kommer kanskje til å skaffe meg noe større til å ha hjemme etterhvert, men tviler på at jeg kommer til å bytte den ut når jeg er utenfor leiligheten. Tommel opp fra meg.

  4. Jeg fikk erollen i går, og jeg er helt frelst. Forstår ikke hvorfor mange er så skeptisk til den, jeg synes den presterer veldig bra i forhold til størrelsen. Grei mengde damp og god smak. Det å bytte/fylle tank er ikke så stress som alle skal ha det til.

     

    Jeg har ikke tenkt på hverken snus eller røyk siden jeg fikk den. Har dampet ganske kontinuerlig, da.

×
×
  • Opprett ny...