Gå til innhold

Siment93

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siment93

  1. Nå har ikke jeg samme fag som deg, men jeg kan ikke skjønne annet enn at 13.932.000 kr blir avsatt til utbytte. Står det ikke noe mer enn dette? Ser jo at det er lån, men står jo ikke hvor mye du skal betale på lånet. Dette er jo ikke en del av driftskostnadene, så det er ikke betalt før disse 14 millionene. Har ikke bedøk boka mi her heller, men du finner nok noe lurt i boka di.

     

    Nå er ikke jeg noen ekspert, men 53 mill i kortsiktig gjeld høres jo litt drøyt ut. Hvertfall når den langsiktige bare er på 16. Er jo også "bare" et resultat på 14 mill.

     

    Omløpsmidler/kortsiktig gjeld burde være over 2, for å oppfylle likviditetsgrad 1. (whaaat, husker noe fra vgs)

     

    Vis ikke du kan oppgi noe annet melder jeg pass/13,9 mill.

  2. Hei! Jeg går nå øk og administrasjon og kunne tenkt meg et år i utlandet neste år. Mitt problem er at jeg er veldig usikker på om jeg skal ta året i England eller USA.

     

    USA frister da jeg altid har hatt lyst til å reise til USA, og også bo der. Eneste negative er at jeg blir 20 år etter et par mnd der nede. Altså jeg vil være mindreårig under hele oppholdet. Jeg har lest litt forskjellig ang dette, og folk sier forskjellig. Noen sier at det ikke har så mye å si, mens andre sier det er veldig strengt, og politiet slår hardt ned på dette.

    Jeg er klar over college ikke bare handler om festing "bla bla bla", men jeg vil ikke bli sittende igjen mens de andre er ute på byen/fester. Er også college så gøy folk skal ha det til. Mange påstår jo det er livets høydepunkt.

     

    Alternativet er som nevnt England. Her kan jeg gjøre stort sett hva jeg vil, og mange påstår at et år i England er like bra, om ikke bedre. Her kan jeg også følge min lidenskap for fotball. :)

     

    Lurer veldig på om noen har noen tips om hva jeg burde gjøre, og hvordan det er på college som 19/20 åring.

×
×
  • Opprett ny...