Gå til innhold

rallrall

Medlemmer
  • Innlegg

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rallrall

  1. Jeg har en protpala med ikke veldig bra gear (blanding av blues og kara epics). I SM cath pulles først hele nedre del av hagen, drar dem tilbake til gangen jeg kommer inn i, dreper dem der. Står ved et hjørne, så jeg får samla casters også. Gjør det samme med andre del av hagen. Siste rommet, løper rett på bossen så hele rommet aggroes, jugder light på han, og bruker seal of wisdom, så kan jeg mer eller mindre spamme consecration til alt er dødt. Tar et fullt run på under 10 minutter :) Men, hvordan funker protpala i ZF? Tar ikke altfor lang tid å drepe ting? Ser for meg at jeg ikke får samlet så mye av gangen der. Altene er på 39 nå, så har ikke testet der enda. Har en godt gearet hunter også, ville kanskje gått fortere med han?

     

    Crispin: mener å huske at man kommer inn i stockades fra man er 15

  2. Er litt små irriterende det der ass, med engang jeg nevner WoW så er det enorme fordommer og et gigantisk hysteri rundt det. Media elsker og henge ut wow. Hadde det vært CoD4 hadde dere vært mer hjelpfulle, det tror jeg. "It's just a game!111 one"

     

    Nå er nå dette wow-delen av et forum, som tilsier at wow faktisk nevnes fra tid til annen. Faktisk rett som det er, uten at det blir noe særlig hysteri rundt det. Det folk klagde var vel heller feilinformasjon i den første posten din, som vanskeliggjør det å løse problemet ditt.

  3. Jeg er nå glad for at jeg har hatt endel partnere. Slipper å sitte 40 år gammel og lure på hva jeg har går glipp av, siden jeg aldri har hatt andre enn hun jeg er sammen med. Har ikke gått ut over hverken meg eller skolearbeid (hvorfor skulle det det?). Jeg er sammen med ei nå, og jeg kan virkelig ikke se for meg at sexen hadde vært noe mer 'spesiell' hvis hun hadde vært den eneste jeg hadde ligget med.

     

    Og at det liksom skal være feil fordi man er nervøs? Selvsagt er man nervøs før første gangen, den som påstår noe annet har aldri fått seg noe. Eneste negative jeg kan se er at det kan gå utover evnt vennskap hvis det ikke skulle leve opp til forventingene dine/hennes.

     

    Selvsagt finnes det folk som har levd et flott liv med kun en partner, men dessverre liker mange av disse (peker ikke på noen spesielle her :) ) å se ned på folk som har hatt et friere sexliv. Ikke la deg styre av dem. Jeg hadde i alle fall følt at jeg hadde gått glipp av noe.

  4. Da du beskylder Vigrid for å være rasistisk havner du bare på samme nivå som nazistene.

     

    Ikke alle Vigridere er nazister go rasister. Det finnes mange snille Vigridere som tar avstand ifra Hitler og holocaust.

     

    Ikke døm alle Vigridere. Det kalles rasisme å dømme folk etter religion.

     

    Et par sitater fra vigrid.net. Skrevet av Tore selv, som svar på spørsmål fra utenforstående.

    http://www.vigrid.net/elevstudent.htm

     

    Knytter derer dere til Hitler's ideologi på noen måte? Hvis ja, kunne du kort fortalt i hvilke punkter dere er enige med Hitler?

     

    Dette er et vanskelig spørsmål som krever en liten utredning. Overflatisk kan du godt si at storparten av vår tenking om hvordan et samfunn bør organiseres er sammenfallende med de 25 punktene som utgjorde nazistenes partiprogram under Hitler. Storparten av den politikken Hitler fulgte er vi også enige i. Det gjør oss selvsagt til nazister og dyrkere av Hitler og hans politiske program.

     

    Hva er det viktigste målet for organisasjonen Vigrid?

     

    Vi vil bygge et nordisk land for oss som er av nordisk ætt basert på nordisk religion, kultur og moral.

     

    Det betyr i praksis at alle som er av ikke-nordisk ætt skal ut fra Norge og alle andre land med en nordisk befolkning.

     

    hvordan kan du dømme mennesker på grunn av hudfarge eller religion?

    Vi dømmer ingen på bakgrunn av hudfarge eller religion. Vi tror det er grunnleggende genetiske forskjeller på rasene langt utover hudfarge som bare er et overflatisk trekk. Vi tror at de forskjellige rasene har krav på å sikre sin egen tilværelse og utvikling i egne eksklusive territorier.

     

    Hva er deres syn på samer?

    Det er enkelt nok: De kan ta med seg reinsdyra og joiken sin øst for Uralfjellene hvor de kom fra. Dette landet tilhører oss Guder og Gudinner.

     

    Er Nazisme og Vigrid to forskjellige ting?

    Ja og nei. Igjen må du se på hvem som beskriver oss. Vi kaller oss nordiske frihetskjempere og hvis det å være en heteroseksuell person av nordisk ætt som vil bevare eget folk er det samme som nazist eller nynazist så tar vi det som en stor komplimang.

     

    Og så videre. At folk (inkludert meg) "dømmer" medlemmer av vidgrid som rasister og/eller nazister ser jeg ikke på som altfor kontroversielt.

×
×
  • Opprett ny...