Gå til innhold

Carup

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Carup

  1. Dette stinker av gammel Telenor-strategi. Isteden for å gå over til ny teknologi, f.eks. vdsl eller adsl2, stapper de litt mer salt i grøten på de gamle produktene for at folk skal sitte og råtne med dem fremfor å bytte leverandør. Telenor kunne levert vdsl i store området for lenge siden hvis de hadde ønsket. Måtte de brenne.

    Så bytt da. :thumbdown:

  2. Det som er sikkert er at kun Telenor Networks har egen infrastruktur der du bor. Da står du igjen med følgende aktuelle leverandører(det finnes noen til, men de er ikke interessante):

    Bluecom 

    Direct Connect

    MTU Link

    Tele2

    Telenor

    Tiscali

     

    Ut av disse kan jeg ikke anbefale Tele2 eller Tiscali på grunn av den genrelle erfaringen min med deres kundeservice. MTU Link er også usikre om dagen grunnet omstruktureringer internt. Da står du igjen med Telenor, Direct Connect og Bluecom. Når det gjelder kvaliteten på produktene så er de relativt jevnbyrdige, men jeg holder en liten knapp på Bluecom. Bluecom er også den eneste av disse aktørene hvor man kan få endret prisen man betaler i løpet av bindingstiden, så da er man sikret å ha en konkurransedyktig pris også om noen måneder selv om du har bundet deg opp for et år.

    GPP :thumbdown:

  3. Har ikke vært borte i nettsted med større sensur enn på HW.no Er det noen utsagn om NGT, blir de stengt tvert. Bare på første siden nå, har den som kaller seg enden, eller no, stengt to. Rimelig stalinistisk. Regner med at denne blir stengt ganske fort, og advarsel vanker, men jeg er gammel nok til å ta det.

    Hva er hensikten med et forum, når disse moderatorene skal bestemme innholdet? :no:

     

    Hvor er moderatorene når folk hetser Telenor? Har dere ikke sett utsagn som Stjelenor, Telehora, Telenor etc. Lite sensur da.

  4. synes fremdeles telenor er et selskap som grenser mot det kriminelle når det gjelder markedsføring (anbefalte bl.a. å låse opp telefoner i sverige), NGT er så utrolig mye bedre enn telenor på adsl... mye bedre upload å gir mye mer fart for pengene!  er møkka lei av alt som har med telenor å gjøre nå, etter å ha byttet internett, fast-tlf å mobilabonnement på to tlfer har jeg aldri opplevd å bli oppringt å mast på så my til alle døgnets tider. takker høyere makter for reservasjonsmuligheter i brønnøysundsregisteret!

    Så du har ikke prøvd å bestille bredbånd fra NGT, og fått 'jada, det kan du få', for etter et år med masing ikke kan få det likevel?

     

    Du har ikke prøvd å få NGT til å flytte abonnementet ditt, og etter 2 måneder ennå sitter og venter?

     

    Du har ikke prøvd å komme i kontakt med 'kundeservice' i NGT for å få svar på et trivielt spørsmål, og måtte sitte i 1 time+ i kø?

     

    Du har ikke forsøkt å sende mail til NGT, uten å få svar?

     

    Du har ikke prøvd å få utsatt fakturaen, og uten å bli møtt av torpedoene til Lindorff?

     

    Hvis nei på alle disse, gratulerer.

     

    Til alle andre, velg Telenor.

  5. Bra for de fleste dette her. Men ikke for telenorhaterne, som det er mange av på dette forumet. De renner jo tom for argumenter etterhvert. De som hyler å skriker på mamma og pappa om nedlastningsbegrensningene, uten at de er i nærheten av å klare å laste ned 30 Gb i måneden. Ihvertfall ikke lovlig, og det er jo begrenset hvor mange årsregnskap som skal hentes. (Det er jo en yndet målestokk) :D

  6. Bra om dette her er sant, veit om alt for mange som har blitt lurt til telenor :p ukompetente foreldre som bestiller det billigste adsl't :p så skal du komme å hjelpe dem med noe å trenger å laste ned no små ting.. og woops.. der hadde vi isdn hastighet.. men men.. fortsatt ikke no adsl for en som bruker linja no særlig

    Så vent til du får hår på b... å bestill selv

  7. Grunnen til at telenor bygger ut over støre områder en Fks, NExgentel er at telenor får penger for og bygge ut!

    For noe forbanna bullshit. Hvem skulle det være som gir de pengene?

    Og de som hater Telenor kan jo for guds skyld bare la være å bruke tilbudet når det en gang kommer. De kan jo sitte der å vente på Lyse eller noen av de andre nirvanaselskapene.

    Å tro at alle husstander skal få fiber i vår levetid, er mildt sagt optimistisk.

    GET REAL!

×
×
  • Opprett ny...