Gå til innhold

Paradox Uncreated

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Paradox Uncreated

  1. LiamH: ..pubertale penis-spøytet ditt

     

    LiamH: RELIGION IS LIKE A PENIS.

    It's okay to have one. It's okay to be proud of it.

     

    P.s: Til å være så "uanfektet" av de tilbakemeldinger du har fått, så bruker du veldig mye plass i tråden til å adressere dem.

    LiamH, det virker som du har greie på penis, og tilber likegjerne en penis, som religion, og ser lite forskjell på det. Du er med andre ord, stolt av Penis, din gud og herre, og ser nok verden gjennom penisens øyne og nivå.

     

    MEN det JEG lurte på LiamH, var.. Er PONG også en penis, som ikke trenger årsak eller skaper?

  2. lmlekk: Her er forklaringen og bevisbyrden.

     

    Relate to them the story of the man to whom We sent Our signs, but he passed them by: so Satan followed him up, and he went astray.
    If it had been Our will, We should have elevated him with Our signs; but he inclined to the earth, and followed his own vain desires. His similitude is that of a dog: if you attack him, he lolls out his tongue, or if you leave him alone, he (still) lolls out his tongue. That is the similitude of those who reject Our signs; So relate the story; perchance they may reflect.
    —Qur'an, sura 7 (Al-A'raf), ayat 175–176[11]
  3. I og med at menneskene er naturlige, og siden handlingene våre er determinert av naturlovene -- så har pong teknisk sett blitt til ... av seg selv.

     

    Pong har skapt seg selv ja.

     

    Atari_Pong_arcade_game_cabinet.jpg

     

    Det ser jo litt alien-esque ut, nesten som om det skal spise ditt sinn.

     

    LiamH: Du motsier deg så mye i din post, at jeg lett ignorerer den.

    lmlekk: Hvordan er Pong ekskludert fra ditt syn på verden?

     

     

     

  4. Dine tanker om "å bli mottatt" og lignende har svært lite relevanse for meg og tråden. Jeg vet utmerket godt hvem jeg er, or mottar megselv svært godt. Om du ikke forstår en humoristisk debatt om ateisme, det er jo så, det vel kanskje å forvente av noen som ikke ser forskjell på penis og religion. Og jeg lurte faktisk da på, hva er ikke penis, i ditt syn? Og selvfølgelig har jo Pong utviklet seg gjennom Darwins natural selection og survival of the fittest. Dette forstår du da ateistens menneske er det samme som universets grunnstoffer og i bunn og grunn ikke er noe eget selvstendig vesen. Mutasjon er jo kun en kraft av det selvstendige univers natur.

  5. Gå løs? Noen her er vel kanskje litt lavere i bevissthet, og "går løs" som dyr, det kan jeg jo si meg enig i, men om du mente at deres lave nivå er noe som er spesiellt farlig i et online-forum, det tror jeg ikke du bør bekymre deg over. Kanskje du bør faktisk bekymre deg mere over din egen oppførsel, slik at DU ihvertfall ikke blir sett på som tulling, eller agør fra lavere nivå.

    Argumentet i tråden er det samme. Trenger PONG altså, en årsak. Hvor da jeg føler meg tilfreds med argumentet forstått fra ateistisk side, (siden jeg forstår det monoteistiske godt, derfor spør jeg ateister) altså, universet har skapt seg selv, derfor har universets grunnstoffer og elementer altså som jo er det samme, skapt seg selv, og siden PONG består av disse elementene, så har faktisk PONG skapt seg selv. Iflg Ateismen.

    Nå ser jeg jo at du ikke ser forskjell på penis og religion, så da vet jeg ikke helt om nivået helt er der. Desverre.

    Mener du Pong også er en penis, forresten? Evt hva er ikke en penis?

  6. Alt har en årsak. Du kan gå tilbake (backtrace) for å se hva som forårsaket det, og det. Men det må ikke ha en skaper, for å ha en årsak.

     

    I teorien, så har universet skapt pong. Pong har ikke skapt seg selv, men pong er en del av universet. Det er bare vi mennesker (og evt andre dyr) som ser på Pong som et spill. For universet så er det bare atomer i balanse.

    La meg se om jeg forstår deg rett. Universet har skapt pong, og pong har ikke skapt seg selv, men pong er en del av universet. Så denne delene av universet har ikke skapt noe, eller seg selv, men den andre delen av universet har skapt den delen av universet. Selvfølgelig med samme grunnstoffer og atomer. Som jo er i balanse. Ikkenoe feil her som jeg kan se.

  7. Nå kikket jeg på din profil Daniel. "Baklager men WTF?" Jeg lurte på hva slags fyr som bruker avatarer som du, og ja, vel jeg synes sitatet sier nok.

    Og uTukt, du ser ikke helt frisk ut på det bildet, så antidepressiva ihvertfall er vel noe som slører deg sterkt, hvis ikke de fleste deltagere i tråden. Noe må de jo være med "faste" på internett om dagen.

    Det her med diagnoser opptar dere tydeligvis. Det er visst en gjenganger her. Men tråden er jo ikke om diagnoser. Trådens tema er altså TRENGER PONG EN ÅRSAK. Noe dere visst har vanskelig å svare på. Hvis medisinene slører der foran PC´en så er det kanskje greitt å la være å svare i denne omgang.

    Da fører vi tråden tilbake på tema igjen altså. Universet grunnstoffer nevnte jeg nå sist.

    Altså hvis universet har skapt seg selv, har universets grunnstoffer skapt seg selv, og siden Pong består av samme grunnstoffer, har altså Pong skapt seg selv. Iflg Ateismen, selvfølgelig.

    • Liker 1
  8. Nå tror jeg at jeg skjønner noe mere her: http://www.forskningsdagenebergen.com/?page_id=3807

     

    "Universet, slik som vi kjenner det, er bygget opp av grunnstoffer. Det finnes godt over 100 slike grunnstoffer, som også blir kalt for elementer. "

    Så PONGs ELEMENTER må da være det samme som universet. PONGs grunnstoffer altså. Så ATEISTISK sett må PONG ha skapt seg selv.

    Se nøye på Pong kontorstol, så skjønner du at Aliens er involvert her. Innrøm i ditt ateistiske hjerte at Pong har skapt seg selv.

  9. 1 : Eller Kvantum-fluktuerer PONG inn i eksistens med jevne mellomrom?

     

    2 : Om da ateister ikke kan bevise at pong har en årsak, så anbefaler jeg de sterkt å bli pongister.

     

    3 : Pong er infinite, selvforsynt, og det samme som ateistens univers. UNIVERSET OG PONG ER ETT. Ateistens PONG med andre ord, trenger ingen årsak.

     

    "It just happened" - Richard Dawkins.

     

     

  10. Jeg forstår ikke helt, dere bruker litt avansert språk for meg. Trenger PONG en årsak? Da universet ikke trenger en årsak for ateister, så trenger vel heller ikke pong det? Eller trenger PONG en årsak?

    For å gjøre det litt enklere, altså ateistens univers trenger ikke en årsak. Er da PONG et alternativt univers og dimensjon som trenger årsak, eller er liksom the molcules of pong det samme som universet, og ikke trengende en årsak? Altså PONG har skapt seg selv.

    Og om PONG er en annen dimensjon, kan det da oppstå dimensjons-friksjon?

     

    Vennligst svar.

  11. Det kalles vel "duplicated effort" i opensource miljøet. Det Canonical gjorde der minner meg faktisk om Microsoft. På den andre side, så er det jo ikke forbudt i open-source, og om man faktisk vil gjøre slikt, så går det fint an. Det blir dog tull å støtte to standarder, og jeg tviler på at Mir er bedre enn Wayland. Siden Canonical har gjort endel rare ting, så er vel kanskje dette nok noe av deres særere innslag. Jeg synes Canonical skulle holdt seg til å lage en god gnome-distribusjon, som jo nettopp hadde appell, fordi den var så mainstream. Jeg husker når Ubuntu Karmic Koala kom, så tenkte jeg at Linux hadde kommet på desktopen, for alle. Desverre så ble det litt bloat og merkverdigheter i senere versjoner, som var helt unødvendig. Nå er jo Ubuntu er av de større distribusjonene, så akkurat hva slags status MIR får er ikke lett å si. Men utifra hva man ser fra Canonical, så må man ta i beregning at de har noen sære innslag, de hadde vært bedre uten.

    Mark Shuttleworth snakker jo om "ultrasmooth graphics", noe som egentlig har vært mulig på linux lenge. Faktisk bedre enn windows :)

    Fred være med deg.

  12. Hei. Jeg har drevet litt med småproduksjon over årene, og siden min DSP nå begynner å bli ferdig, begynner ting å låte veldig bra. Jeg har bestemt med for å sette opp uavhengig salg på min blogg, som kommer snart, om Gud vil :)

     

    Noen promos:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=FZFifDJGh98

     

    http://www.youtube.com/watch?v=RM9W1sQbOSc

     

    http://www.youtube.com/watch?v=0ldqZ0pgbjY

     

    Kjøp mp3´s (eller wav) på min side, når webshop kommer :)

     

    Fred være med deg.

  13. Millennium Plugin-Suite for windows, er i betafase, og snart ferdig, og om du vil teste det tidlig, så kan det nedlastes på min webside. PS: Du bør ha en host som kan bruke parameter-view siden GUI ikke er ferdig enda på de fleste. Limiter har vel et GUI som kan brukes for øyeblikket.

     

    Etter noe betatesting, og bugfixing, så skal jeg lage GUI på alle også, og da blir det offisiell non-beta v1.0 release.

     

    Inkludert er VST: Limiter, Compressor, EQ, Linearphase EQ, Softclip, Tools (stereoadjustment, gain, etc), Quantize and Dither for optimal konversjon til CD-format.

    Også VSTI: Kik (analog kick modellert optimalt) Abdullah (analog synth, tidlig versjon, kanskje ikke så interessant i denne betarunden enda - filter diskutert her.)

     

    Også en tidlig VST "Tracking Osc" som ikke er ferdig enda.

     

    Prosjektet er open-source og lisensiert under The Beneficient Open-Source Licence, som jeg også har laget.

    Finner du noen bugs, så er det bare å poste her.

     

    Nedlasting: http://ovekarlsen.com/MillenniumPluginSuite/

  14. Hei, jeg har samlet noen tweaks for windows XP jeg har gjort opp gjennom årene, og brukt profesjonellt faktisk. De gjør min XP PC til en low-jitter (low-latency) maskin. Jeg brukte endel tid på å finne ut endel av det her, og tenkte kanskje andre ville ha glede av det også. Jeg poster det under overklokking da det er vel folket som kanskje er mest interessert i slike ting. Det gjør faktisk at PC´en fungerer bedre enn overklokket.

     

    Tilbakemeldinger er gøy.

     

    http://ovekarlsen.com/Blog/minimal-jitter-windows-xp/

     

    Fred være med deg.

  15. Jeg har kompilert kernel mange ganger :) Det jeg lurte på hva som var spesiellt i Ubuntu kernel nå, siden lyd ramlet ut. Men det er mest for Steam om dagen, så det har ikke så veldig høy prioritet :) Men det er gøy å se en kraftig maskin pushe noe smooth polygons da.

    De som bruker linux profesjonellt vil vel også like en low-jitter kernel, da maskinen går utrolig smooth ellers også.

     

    Men det gjør ikke jeg for øyeblikket, så det blir en reboot, for å se litt morsom Steam engang iblant.

    Fred være med deg.

×
×
  • Opprett ny...