Gå til innhold

Farnoy

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Farnoy

  1. Beklager et noe forsinket svar.

     

    Ser poengene dine, Ellusion, men er uenig i den strenge dommen. Jeg vil våge å påstå at tilfredsstillelsen av å se dine egne filmer på lerretet overgår den gleden man får av å se pengene trille inn, og her scorer The Movies høyt. Det er ikke et spill for de som ser etter et dypt simulatorspill, men derimot et spill som kreative personer vil ha stor glede av. Et spill som fortjener mer enn en liten time.

     

    Brukergrensesnittet blir forklart på en enkel og grei måte vha. ingame tutorials, men kan bli tungvint lenger ute i spillet etterhvert som filmstudioet vokser. Dette nevner jeg forsåvidt i omtalen også. Dog bør det nevnes at en hele tiden får opp et forslag til hva som kan være gunstig for gjenstanden/personen du plukker opp, og et lite trykk på TAB-tasten tar deg til den foreslåtte bygningen. Ikke prikkfritt, men det duger.

     

    At folk klager over at det er for lite fokus på selve filmlagingen blir for meg uforståelig. Jeg fikk da all den tiden jeg ville til å skreddersy filmen slik jeg ville ha den. Alt fra kameravinkler til små, syke detaljer som hvor det skal være lys - du ender kanskje ikke opp med drømmefilmen, men det er ikke langt ifra. Trikset er å ikke bry seg for mye med å gjøre det "bra" i spillet. Konsentrer deg om noen få stjerner istedet og kos deg med å sette sammen filmer. Som sagt, det er gleden av å se dine egne verk i aksjon som gjør dette spillet underholdende, og selv en halvslapp simulatordel kan ikke ødelegge det. Det gjorde den ihvertfall ikke for meg.

×
×
  • Opprett ny...