Gå til innhold

SaSuukee

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SaSuukee

  1. Hei. Startet nylig min Volvo C30 2.0 D etter et halvt-års pause. Bilen har stått urørt og har for det meste stått inne. Har lagt merke til at bilen slipper ut "enorme" mengder med hvit eksos, dette skjer oftest når bilen står stille, men også når jeg gir på. Har forståelse for at det er kaldt ute, men ble nyskjerrig siden det er store mengder. Hadde bilen på service like før jeg satte den inn og fikk skiftet olje/oljefilter. Kjølevæske ser også Ok ut. Har også tenkt over at temperaturen synker i motoren når den står på tomgang, dette kan skje etter at bilen allerede er varm. Vet det er vanskelig å stille en diagnose over nett, men håper dere kan nevne noen mulige problemer ved denne type bil.

     

    2007 mod. Kjørt 160.000. Skiftet motor på 100.000.

  2. Fant ingen steder hvor dette passet, så jeg prøver her. Leter etter en film (barnefilm fra 90-tallet), husker ikke tittelen, men husker en del fra den. Har søkt etter det på Google som stikkord, men til ingen nytte.

     

    Filmen handler om en fugl som blir skadet, mest sannsynlig brekker denne fuglen vingen.

    Huske scener hvor denne fuglen blir jaget av en rev/ulv

    Mye av filmen er på vinterstid.

    Tror at denne fuglen mister familien sin også (mest sannsynlig i starten av filmen, under en storm tror jeg.)

     

    Håper noen av dere kan hjelpe. God helg!

  3. Hei. Oppdaget nylig i dag at når jeg ligger i 3 eller 4 gir kan jeg putte bilen i fri uten å trykke inn clutchen. Kommer ingen ulyd og trenger ikke å bruke noe som helst kraft. Har ikke lagt merke til noe spesielt med bilen og den går like fint som alltid. Er en Volvo C30 2.0 D

  4. Kjøpte nylig en Volvo C30 2.0 diesel brukt. Bilen har kjørt ca. 150.000. Har lagt merke til at om det er kaldt (alt fra 0 til 15 minus) pøser bilen ut hvit eksos, det blir så mye at jeg nesten ikke ser hvor jeg rygger med bilen. Er relativt lite eksos når bilen er varm. Hørte ikke noe om dette da den var gjennom sjekk hos NAF.

  5. Hvordan tenker dere at man kan knytte psykisk helse inn til tema?

    ."Er personen i en gruppe hvor lederen har valgt en "autoritær lederstil" med lite innblanding av de som blir ledet, så vil dette kunne føre til mistrivsel hos den enkelte, noe som igjen kan føre til andre problemer innen sosialisering, roller, psykisk helse osv."

×
×
  • Opprett ny...