Gå til innhold

Handsome Robert

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Handsome Robert

  1. Tror ikke Hummels kommer til å skuffe med 65 pace. Har ikke prøvd han, men har Medhi Benatia som har omtrent samme pace og defensive ferdigheter og han presterer ekstremt bra.

     

    Ja, når 99% av spillerene en møter har kun pace på laget så skal en velge spillere med maks 60 pace selv og bli smadret.

    Rart at ikke flere velger slik.

    Velger gode tekniske ferdigheter over pace hver gang. Noen av de morsomste spillerne jeg har spilt med i år har vært spillere som Gamsten, Fotakis, Lampard og Hamsik. Har så klart også spillere med fart, men har aldri valgt en spiller bare på grunn av farten hans. De høyere rangerte spillerne med mye pace har for det meste skuffet meg.

  2. Ser ikke helt hvordan det kan være noe interessant å spille med spillere som Emerson, Nem, Rafinha og Cesar.

    - Bastos, Nene og Robinho burde være milevis foran Emerson på venstrekant.

    - Du har Kaka, Diego, Ronaldinho, Carlos Eduardo, Oscar og Coutinho, men velger fortsatt å gå for Nem. Hvorfor?

    - Rafinha kan hverken drible, skyte eller sentre. Elano virker som en fantastisk RM, og ville heller gått for han.

    - Å betale så mye for en sølvback som ikke engang kan forsvare virker veldid idiotisk. Spar penger og heller gå for Filipe Luis, Maxwell, Fabio eller Alex Sandro.

  3. Akkurat dette med Pace i UT gjør deg til en dårligere Fifa spiller når det kommer til Fifa Clubs eller Vanlig Seasons. Eg merker stor forskjell. Trodde først at UT var en mode der man kan samle opp favorittspillerne sine, men når spillet er SÅ avhengig av fart forsvinner den biten der. Hele Fifa konseptet er bygd under fart. Utrolig dumt men blir sånn når EA lager spill til fansen som dem har sagt tidligere. En normal Fifa spiller er totalt avhengig av Fart for å spille Fifa, sånn er det bare.

    Merket ikke dette når jeg spilte seasons. Prøvde Aston Villa med Bent - Benteke - Agbonlahor på topp og N'Zogbia - Bannan - Delph - Albrighton på midten. Fikk ikke til en dritt fordi det ikke var like lett å løpe gjennom forsvaret som på FUT. De lagene som drar mest fordel av pace er vel Arsenal eller Dortmund, siden spillerne ikke bare har fart, men også klarer å skape sjanser.

  4. Well fuck me. Nå som jeg endelig har begynt å få det morsomt med FUT igjen så klarer EA sine shit servere å ødelegge det. Der fikk 120k fordi en dritt har klart å hacke meg eller hva søren han har gjort. Da har nok jeg spilt min siste match av FIFA i år. Orker ikke engang å kontakte EA for å gå gjennom det drittet, bare legger bort spillet. Trenger virkelig å få ut litt raseri med å klage her før jeg går å slår ned noen. Takk for meg.

     

    Edit: Gikk på en av de andre brukerne mine og hadde fått en IF Debuchy. Hva søren er det egentlig som skjer med FIFA?

  5. Sikker mange her som allerede har prøvd han, men Iturbe er helt fantastisk. Han bare glir forbi motstanderne og det er latterlig lett å drible med han.

    Har for øyeblikket et greit Serie A-lag og to Sølv hybrid-lag.

    e1rsF.png

    Loabg.png

    Første gang på lenge at jeg spiller FUT uten noen spesiell grunn annet enn at jeg har det dritmorsomt.

  6. Relic hunting var det siste på lista mi, så begynte ikke å se så mye etter dem før jeg kom meg til den andre øya. Man skal vel ikke tilfeldigvis tilbake til hulen i løpet av de siste 5-6 oppdragene?

     

    Edit:

    Er egentlig bare samme F nå. Fant ut at spillet ikke lagret i stad selv om det sto "Lagrer...." i 10 min, og når den forsvinner så gjelder det tydeligvis ikke. Kan vel egentlig ikke forvente noe annet Ubisoft-spill lenger.

  7. Hvis folk vil spare inn litt penger så anbefaler jeg å selge spillerne nå og heller kjøpe de etter TOTY kommer ut. På grunn av 86 Messi og HH har prisene allerede gått ned, og de vil bare fortsette. I morgen får vi sikkert et bra TOTW, så kommer jula der mange får spillet, og det avsluttes med TOTY der folk bruker utrolig mye på pakker. Så selg nå og kjøp dere et billig lag å spille med fremover. Tapte 10k på en Lahm jeg kjøpte i helga.

  8. Mulig noen har spurt før, men hvordan endrer jeg språk fra Norsk til Engelsk? Skrift altså, lyden er jo Engelsk. Er så mange dumme oversettelser. (PS3)

     

    Ellers koser jeg meg ekstremt med spillet. Utrolig fett

    Med Assassins Creed 3 var det å endre systemspråket på PS3-en til engelsk, du kan jo prøve det.

  9. Yeah, etter tre kamper har jeg byttet til Pique. Det jeg er litt redd for var at han har høy offensiv work rate.

    Fant også ut at begge backene på H/M er defensivt selvmord, så Juanfran er erstattet med Arbeloa. Takk for forslaget, kommer nok til å gjøre det sånn som du har satt det opp, men med IF Monreal i stede for Alba, for å ikke bli helt voldtatt på kontringer ned venstresiden. :)

  10. Etter å ha brukt alt for mye coins på pakker fikk jeg endelig noe bra igår. Åpnet en 7,5k pakke og fikk Bale som solgte for 75k! Vil tenke meg at jeg uansett har brukt mye mer enn 75k coins på pakker, men er jo alltid morsomt å få gode spillere.

     

    Med disse pengene og de jeg fikk av pkhamre hadde jeg da en fin sum med coins, så bestemte meg for å heller bygge et lag enn å kaste bort alt på pakker igjen.

    IdGbH.png

    Da er det bare å begynne å spare til IF Klose, IF Weidenfeller, Juan Mata og Schweinsteiger for å gjøre laget komplett.

  11. Det vil ikke være mulig å få både Fetfa og Mackay på 9 chem med mindre man har en greker i den skotske ligaen eller en skotte i den greske ligaen.

     

    Det nærmeste du vil komme er å bygge dette, og helle bytte inn Mackay-Steven helt på starten av matchen.

    OKE4v.jpg

  12. Du får ikke flere på den første øya nei, men nesten rett etter du når den andre øya får du to nye og du kan få enda en ved å låse opp alle radiotårnene.

     

    Vet ikke om det telles som taktikk, men pleier alltid å finne en fjelltopp i nærheten av alle utposter for så å bruke en lyddempet sniper. Får enkelt 1500 xp på de fleste av dem.

     

    Er nå 82% inne i spillet og alt jeg mangler er rundt 80 skatter og 5-6 deler igjen av hovedoppdraget. Har hatt det veldig morsomt, og jeg liker at spillet gir deg mange forskjellige oppgaver du kan gjøre. Et av de morsomste spillene jeg har spilt i år sammen med Borderlands 2 og Kingdoms og Amalur: Reckoning.

×
×
  • Opprett ny...