Gå til innhold

Snokesmurf

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snokesmurf

  1. Ja støtter forslaget med pinne kontaktene 1&2. Når du har en kontakt med farge koder er det enkelt nok, da er det jo blå-hvitt par som er Pinne 4&5. Men så er det noen da som merker krone punktene etter hvilket par nummer i cat5 kabelen som skal kobles til der, og her ligger forskjellen. Par 1 i cat kabel er blå-hvitt, par 2 orange - hvit, par 3 grønn-hvit og par 4 brun-hvit.

    Blå hvit par er fremdeles pinne 4&5 og må da kobles til pinne 1&2, hvis du skjønte forklaringen ;)

    Sorry Godonnet følte behovet for å forklare :)

    by the way, analoge telefoner har balanserte inganger så pluss minuss finner den ut av selv, du kan snu så mye du vil. Det blir rett.

  2. Mulig problemet er lokalt siden det oppstod nå nylig. Snakket med kundeservice og var ikke mye de kunne bidra med nei.. Han som svarte kommenterte at han hadde lagt merke til det han og, men ikke fått noe konkret svar fra de han hadde spurt i NGT.

    Tror nok andre ISP'er har sine problemer de og, men bredbåndssmilet har noe og bekymre seg over her på vestlandet når flere erfarer problemer med online spilling. Ikke det beste rykte å få på seg hvis de glemmer "problemet".

     

    Og ja, latency/ping er nesten uavhengig av båndbredde.

  3. Har Charlie linje fra NGT, og har den siste uken opplevd vannvittig lagg fra NGT sine linjer.

    Spiller Call of Duty online en del og opplever veldig variabel ping tid på NORSKE servere ifra 40ms til 150ms!! :thumbdown:

    Da snakker vi catch-gamer.no sin COD server, og er ikke serveren som er problemet men min linje. Dette er jo da ganske utrolig med en charlie linje som skulle ha mer enn nok båndbredde.

    Har forstått det slik at flere i Bergens området har hatt problemer med lagg ifra NGT. Selv bor jeg i Stavanger og problemet er ganske nytt for meg. Dette sammens med til dels håpløs routing (ref http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=222990) gjør at NGT gjør veldig dårlig inntrykk for tiden.

    Har tidligere svelgt ELENDIG kundeservice pga av god tjeneste, men akkurat nå i skrivende stund må jeg innrømme at jeg ikke har mange pluss i NGT sin favør. Starter denne posten i får å "lodde" stemninga blant gamere med NGT linje.

    Flere med NGT som har problemer for tiden??

    Hvilken lokasjon?

     

     

    Snokesmurf

×
×
  • Opprett ny...