Gå til innhold

Rain690

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rain690

  1. Han mistet et kvarter med jobb. Når jeg leste overskriften hørtes det ut som om det var en doktoravhandling som ble slettet.

     

    "Gabriel fikk en dag eller to ekstra å pugge på pga Win10 oppgradering" er bedre. Hvis han har glemt å lese på et par ting så er det bare positivt

     

    Hvis datamaskinen slår seg av med et officeprogram oppe, så er det lagret uansett i temp mappa, evt så sier office i fra når den starter opp igjen at det er et ulagret dokument.. vil du gjennoprette?

     

    Selfølgelig vil win 10 installasjonen gimpe office litt, men somsakt see i temp mappa, den vil ligge dær uansett.

  2. Blir dette ersattning for SSD disken i mobilen?

    Så mobilprodusentene på nettbrett\mobil kan bruke dette med fatEX eller NTFS filsystem og få fremdeles like rask ytelse?

    Da apper på mobiler går for tregt i dag installere\ oppdatere.

     

    Enig, når jeg åpner en app på min NYE samsung galaxy så går det ikke altid raskt.. er nesten som å vente på en snurredisk som må lete opp programmet først..

    • Liker 2
  3. Skulle ønske Nvidia \ Amd Sluttet med 600 700 800 900 1000 osv, samme med 60 70 80,.. Alt dem trenger er ca 3 kort, Et Som er maksa ut alt, allah 1080, et som er godt nok 1060 og noe for dem som bare trenger et grafikk kort i pcen, (teoretisk 1030), så kunne dem heller brukt : Surfer \ Gamer \ Extreme som logoer i stede.

     

    Det er ingen grunn å ha 1010, 1020, 1030.... 1080, ingen vet uansett hva tallene står for, men folk vet at 80 er somregel toppen, og 90 kortene er sli av 70 kortene (somregel).. alt under 60 er knapt gode nok til å spille nye spill på så kunne like godt være et Surfer kort, bra nok til gamle, og lette grafikk spill. Mens Gamer er Bra nok til å kjøre nye spill gjærne på høyt, så har man Extreme som er max alt, og som gjærne spiller neste generasjons spill på høyt.

  4. Her har Oracle skutt seg selv i foten , ved å inngå kontrakt med støtte til itanium plattformen

    på ubegrenset tid !!!

     

    Selv Oracle burde vite at produktene varer ikke evig..

     

    Her må de ha hatt god tro att itanium plattformen vil bli brukt i år 2050 og lengre..

     

    Dem har vell gjort det samme som ola normann \ kari på facebook.. dem glemte å lese den lille skriften på hva dem godtar :)

  5. Jeg er en skikkelig "hater" når det kommer til altfor "avanserte" mus. For mange knapper og de spillene jeg liker er det unødvendig. Det er også vanskelig å få tak i gode mus som er simple nå for tiden. Savner min trofaste Logitech MX 518 :cry:

     

    En ting høres interresant ut da;

    "Når det gjelder dreiefunksjonen kan denne blant annet brukes til å se seg rundt i skytespill mens man løper, på samme måte som man for eksempel kan gjøre med den ene tommelstikken når man spiller med håndkontroller".

     

    Enig, beste musa er standarmusa fra microsoft eller lenovo, dell kan brukes men er dårligere for whatever reson.

     

    Har brukt mange mus oppåver i tidene, alt fra extrem mus med 10.000dpi, med vekter og hele pakken, ned til micro mus med en knapp :p

     

    Men vær gang faller jeg tilslutt tilbake på en standar mus fordi gamer mus og andre er altid noe som slutter å fungere... Vell..

     

    BORTSETT fra 1, men den har jeg ikke sett igjen desverre.

     

    Det var en Logitech G7 mus, den hadde ikkno spesielt, bortsett fra at det var en trådløs mus der man tar ut batteriet å satte det i en lader, der man fikk med 2 batterier så man aldri var fri, var også litt tøft siden man liksom "reloada" musa :p Klikk ut batteriet som det var et magasin for å så kastet inn det andre.

     

    Etter det har jeg ikke sett noen som oppererer med 2 batterier, heller at man setter musa på et stand der den må stå å lade.. som er veldig upraktisk for non stop gameing.

  6. En datamaskin kan jobbe med noen få oppgaver (helst 1) super raskt, et datacenter kan jobbe med en oppgave (færre jo saktere) sakte, men når vi begynner å snakke om 10.000 oppgaver og kansje flere, da vil den raske maskinen ikke være med lengere.

     

    Folk vil kansje tenke, Hvorfor da ikke bygge datacenter med BARE kraftige maskiner som folk flest bruker... OG da kommer vi over på den egentlige grunnen, som er stabilitet, feilrettings minne (error correcting \ ECC), og spesial cpuer med mye cache (minne) på prossessoren som bare er nødvendig når en datamaskin skal jobbe med mange oppgaver, og evt spesiallaga OS (linux somregel) med filsystem som er laget på take med å lagre \ hente opp data raskt, som ikke er pratisk til vanlig pc bruk.

  7. Slik er det i USA, hadde samme sak gått i norge, hadde retten ment det er urimlig kostnad.

    Selv krav på ny laptop blir vanskelig i det norske rettsystemet.

     

    jepp, er litt synd at forbrukere i norge blir rævkjørt av utenlanske selskap.. mens norske selskap selv over butikk gjærne er fleksible til å hjelpe kundene.

     

    Selv ville jeg ikke hatt noe problem å nedgradere maskinen hennes.

  8. Har aldri handlet om servere som kan jobbe på en oppgave, det handler vell mer om at dem kan handle MANGE oppgaver samtidig, klart en vanlig pc er somregel raskere på enkeloppgaver, spesielt om det er snakk om en maskin med beste komponentene.. aka som min 6960x, 64gb ram ddr4, sli 1080.. osv osv... men selv min supermaskin vil være flue i suppen når det skal jobbes med 1000 ting samtidig, selv om vær enkelt oppgave ikke går like raskt.

  9. Hastighet : Alle merker bortsett fra apple

     

    Batterikapasitet : Apple

     

    Størrelse : Somregel dem dyreste er størst

     

    Hva folk trenger : En mobil som man kan ringe \ sende sms med.

     

    (Gammel nokiaen varer en uke før lading)

     

    Hva ungdom vil ha : Facebook 24\7 der det kommer oppdateringer med en gang det skjer noe, som igjen krever at appen kjører hele tiden, som igjen gjør at batteritiden er 12 timer før lading eller 6 timer der skjermen hele tiden er på fordi dem hele tiden ser på mobilen.

×
×
  • Opprett ny...