Gå til innhold

MHT

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MHT

  1. Det har vært kjent i lang tid at den billigste M3 (SR) ikke blir produsert før 2019! De som lager furore over prisen og "folkebil"-konseptet har ikke fulgt LITT med i timen, og nå kommer alt FUD-en. Gimme a break!

     

    Husk på at dette er et nytt selskap som har ekspandert noe voldsomt de siste årene. Det er ikke som med VW og de store veletablerte selskapene, at de bare kan velge seg en fabrikk og begynne å produsere millioner av biler uten videre. Tesla må lage fabrikkene først. Modellen deres er en velkjent strategi. Skulle de ha solgt $35K-modellene først hadde de ikke overlevd, i følge Elon.

    De har garantert at den kommer, så take a chill pill and cut em some slack!

    • Liker 4
  2. "NRK kan da fikse lørdagsunderholdningen uansett, lisens eller ikke."

     

    MEN kjøper du en TV fra butikk blir du uansett pålagt lisensregninga fra NRK. Med mindre du plumberer antenneinngangen bak, noe som ekskluderer alle muligheter for tilkobling til en tv-kontroll, noe som er kjipt hvis du en dag i fremtiden ombestemmer deg. Vi kjøpte en TV til guttekollektivet som vi kun skulle bruke til playstation og tilkobling av data for streaming (++). Det fantes ikke kabel-TV-signal i veggen, og muligheten for digital-TV kom først et par år senere. Men hei, lisens må man betale! NRK lever fortsatt i det forrige århundre, og det ser ikke ut som de har tenkt å stille klokka med første heller.

  3. Uten tvil en flott maskin, men bærbar, det er den ikke. Over 4 kg blir langt mer enn overkommelig for hverdagsbruk, og da ser jeg ikke lenger poenget med å kjøpe en "bærbar" til 17k! De pengene kunne blitt brukt på en langt råere stasjonær.

     

    To langt mer interessante gaming laptoper er etter min mening MSI GS60 og GS70 med GTX 970M. Med de nye grafikkortene ser det ut som de har fått has på temperaturproblematikken ved tynnere chassis. Selvfølgelig er temperaturene høyere enn hos G751, men med under 2 kg på GS60 og 2.66 kg på GS70 er disse to faktisk bærbare.

     

    Får dere til en anmeldelse av GS70? :)

  4. hvor mange milliarder var det telenor gikk i overskudd med igjen? telenor har et spesielt samfunnsansvar, og det er å tilby et godt telenett til det norske folk. kommunikasjon er minst like viktig som veier og flyplasser, og de sistnevnte bygges i stor stil ut over hele norge med "tap" fordi folk trenger det. her må eierne av telenor fortelle noen i ledelsen at de kan fikse internett langs jernbanen istedet for å kaste bort milliarder på telebingo i india.

     

    Couldn't agree more!

×
×
  • Opprett ny...