Gå til innhold

ShadowEmmi

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ShadowEmmi

  1. Jeg var bare i luftforsvaret og drev med hund etter rekrutten så har ikke noen tall eller noe, tror ikke det er så mange som søker spessielt på idrett med første plassen f.eks søkte flere enn 100stk av luft på hundefører, på 12 plasser som sitt førstevalg.

     

    Det er en slags prioritering der du setter ifra 1-5 der en er ditt første valg og 5 er da i verste verste fall men du skal være ekstremt noldus for å greie å få 5 plassen eller noe der omkring. Du kommer også inn på et lite intervju etc. Som sagt er du motivert kommer du inn de gjør ikke som i gamle dager og bare sender folk rundt villy nilly (Min far som jobbet som løytnant på en rekrutt skole spilte dart om hvor folk skulle havne etter rekrutten på 80 tallet). Er du i god fysisk form og virkelig vil er det som sagt ikke noe stress om du ikke er i god fysisk form hadde vi noen ganske gode og runde jenter som var idretts asser også. Jeg ville ikke stresset så fælt jeg søkte hundetroppen 1 dag etter fristen kom som siste mann på intervju og går rett inn i rommet og avbryter et annet intervju. Og jeg kom inn på hund som er det mest populære alternativet sånn generelt.

     

    Uansett så spiller det ingen trille om det var populært da jeg var inne (10/11) da dette endrer seg etter hvilke kull og hvilke muligheter som er åpne, f.eks er ikke nasjonal innsatstyrke åpen i inntakene mars og september og da blir det mer press på hundefører som eneste reelle grønne alternativ uten å ende i å sitte i en vakt bu hele dagen. Såvidt jeg husker var det ingen i min tropp som ville bli idretts ass og det var vel ingen som sa at de ville bli det ut høyt av de jeg snakket med, det eneste vi snakket om på madla utenom trening når det gjaldt idretten var hu sykt digge sersjanten på idretten :p

    Så bare møt opp på rekrutten og have a good time også søker du idrett og gjør det bra på fysiske tester og ta intervjuet med storm og du kan velge og vrake i tjenestesteder. Vet ikke om du er i god form men det lønner seg alltid å være i god form før rekrutten idretts ass eller ikke idretts ass, gjør livet litt enklere og du trenger ikke være den personen som blir dyttet over målstreken på 3000.

     

    hehe, det blir nok ikke stort problem det med formen. På Sesjon del 2 fikk jeg karakter 8 av 9 på de fysiske testene, samtidig har jeg nå trent aktivt i 2 år og 7 mnd. Jeg har også begynt å jobbe på Family Sports Club så jeg har jo litt bakgrunn også. Men viste ikke at det var 1-5 faktisk! trodde det bare var 1-3 også et lite intervju. Men ja, får vel snart stikke ut og ta testene igjen. Er 3000 metern med vanlig treningstøy eller med ryggsekk og hele pakka?

  2. Utifra den fysiske formen til noen av de som var idrettsassistenter enkelte steder kan det umulig kreves så mye. Idretts assistent er det så mangeplasser av at det skal ikke være noe problem å komme inn om man vil. Det blir jo verre med sånne tjenester alle vil inn på og som det finnes få av.

     

    Tror ikke det skal være problem å komme inn, men fremdeles lurer jeg. Er du der inne nå eller har erfaring fra forsvaret innenfor dette området?

    Antall plasser vet jeg ingenting om, men om det er nødvendig så takker jeg ja til å være langt oppi nord sålenge jeg får lov til å være det. Men igjen, er det mange som søker?

  3. Skal inn til førstegangstjeneste i januar 2013 (luftforsvaret på Madla) og lurer på om noen kan fortelle meg litt angående Idrettassistent innenfor forsvaret. Har lest mye om det, men lurer mest på om det er mange som søker det og om det er noen opptakskrav for dette. Spesiell bakgrunn man må ha? Kan tenke meg at idrettsbakgrunn er et pluss, men ikke noe man MÅ ha.

     

    Noen som er der inne nå og kan dele erfaringer eller som har litt peiling så ville jeg blitt veldig glad!

×
×
  • Opprett ny...