Gå til innhold

NoXic^

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NoXic^

  1. Hei,

     

    Både mus og tastatur slutter å virke. Det lyser i begge, men lock-knappene fungerer ikke. Men det er ikke en pc-freeze - alt går som vanlig av spill og film osv. Det går ikke å ta inn og ut kablene, heller ikke i andre hull. Jeg finner ikke noe mønster i når det skjer heller, virker helt random. En kompis sa det kanskje var selve USB-kontaktene og dermed hovedkortet det kanskje var noe feil med, men ikke vet jeg. Det har skjedd 4-5 ganger nå, og jeg ender opp med å bare restarte pc'en manuelt.

     

    Noen gode forslag? :)

    • Liker 1
  2. XFX Radeon HD 7950 3GB GDDR5 PCI-Express 3.0, "Dual Fan -DD", DVI, 2xmini-DisplayPort, HDMI, 800MHz

     

    Eller

     

    ZOTAC GeForce GTX 570 1280MB PhysX CUDA PCI-Express 2.0, "Synergy Edition", GDDR5, 2xDVI, native-miniHDMI

     

    Skal kjøpe meg gamer pc, og lurer på hvilket kort jeg bør ta. Jeg skal game og bruke 3Dstudio max. Er ikke så dreven på graffik kort fronten^^

     

    Mhv Gamer entusiats:)

  3. Øhh, sa ikke Kellerman "It took you long enough" når de maskerte folka åpna døra da, eller bare jeg som ikke fikk med meg noe?

    8303637[/snapback]

    Jeg tipper på at han antok hva som kom til å skje når de fikk motortrøbbel. Han visste det nok fra før av også, i og med at han har jobbet for dem. Dessuten satt han og pratet om at det som gav mest cred, husker ikke ordrett hva han sa, var at man smilte når man ble henrettet. Og når de kom så sa han 'took you long enough' så smilte han. Så jeg satser alle pengene mine på at han er død.

    8303663[/snapback]

    Ahh, ok. Takk for svar :). Fant forresten denne quoten på det offisielle forumet: "In the french resistance it was considered a high honour to face a nazi firing squad, you did your job, the highest honour was to smile when they shot you."

  4. Ingen som snakker om Kellerman lenger:P?

     

    Er ganske så sikker på at det ikke var han som ble skutt i bilen, men lurer på hva slags rolle han for i sesong 3, skal han til Sona og redde Michael??

    8303031[/snapback]

    lol, er jo helt klart at han er død da, jeg er 99.9 % sikker på at han ble skutt i bilen..

    8303094[/snapback]

    Øhh, sa ikke Kellerman "It took you long enough" når de maskerte folka åpna døra da, eller bare jeg som ikke fikk med meg noe?

  5. Jeg har en bærbar fra Whitebox med Ati PCI-E X600. Bærbaren har også S-video ut.

    Det jeg da gjør er å koble en s-video til scart konverter jeg har brukt til min stasjonære, til bærbaren. På den stasjonære ble det farger og alt var fint, men med bærbaren blir det bare svart/hvitt.

    Vet at dette er blitt tatt opp mange ganger før, men har ikke funnet noen skikkelig løsning enda. Har lett på google og her på forumet.

    Noen som har en løsning på problemet, hadde vært _veldig_ fint da jeg og noen kompiser skal ha "Lost-maraton" i helga :), og da vil vi helst slippe å brenne ut en masse dvd'er og alt som da hører med.

     

    Takk for svar

     

     

    -Aleksander

  6. For det første vil jeg anbefale Avalaunch i stedet for EvoX eller UnleashX.

    Avalaunch er så sykt bra, det tipper jeg andre her på forumet mener og!

    Av andre programmer er det vel DVD2XBOX (tror det het det) som gjør at man kan kopiere DVD'er og Xbox-spill rett over til xbox'en. (Dette kan man gjøre uten noe ekstra program i Avalaunch =)).

    Ellers er det vel ikke noe mer annet enn Xbox media center, hvis det ikke er det du allerede har lagt over.

×
×
  • Opprett ny...