Gå til innhold

Ellusion

Medlemmer
  • Innlegg

    345
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ellusion

  1. 303601.jpg

    Metro 2033 - 1240/1240

    Fire gjennomspillinger er sannelig akkurat passe i det mest innovative og spennende FPS laget. Venter med største glede på 2034 og leser for øyeblikket 2033 boken som endelig har kommet på engelsk.

     

    217018.jpg

    Borderlands - 1750/1750

    Fy F så lei jeg er av Boringlands. Håper de gjør nesten alt annerledes i 2'ern. Fra start til finish med alle DLC er det nesten som å se en schizofren ta avgjørelser rundt spilldesign, fra brilliante til helt på apestadie. Alt blir implementert som det er og opplevelsen totalt går fra fantastiske høydepunkter til å dunke panna i veggen til det sprekker.

     

    305452.jpg

    RISK: Factions - 200/200

    Underholdende selv med alt tullball de har lagt på. If it isn't broke, don't fix it.

     

     

    ...og ding! 100 komplette spill inkludert DLC =)

  2. Dette er helt på sin plass, og burde vært gjort for lenge siden, for spill, film, bøker, musikk etc. Ikke bare en rangering etter hvor godt de føyer seg etter gjennomsnittet, men heller en "anmeldelse av anmeldere" der man etterhvert kan finne frem til hvilke anmeldere man mener har en mening som passer best med sin egen. Jeg ønsker gjerne å ta i mot gode råd på hva jeg burde prøve spillmessig, for selv har jeg ikke sjans til å teste alt på egenhånd i en hektisk hverdag.

     

    Hvis jeg skal stole på en anmelder er informasjon om hvilke karakterer anmelder gir til spill, hvilke omtaler som er skrevet tidligere av stor nytte, og til dels hva andre mener personen gjør godt eller dårlig. Alt dette må spillavhengige finne frem til på egenhånd nå, og det er en smule vanskelig å orientere seg. En anmelder passer meg kanskje godt på noen områder, men bommer helt på andre. Jeg ser ikke at dette skal være annerledes enn noe annet service yrke, der anmeldere utfører en tjeneste og vi er forbrukere.

     

    Muligens jeg tar det litt langt, men jeg ønsker egentlig å plukke ut en knippe anmeldere jeg stoler på, og få servert hvilke omtaler de skriver. Jeg vet allerede at det disse har å komme med passer meg, og er langt mer troende til å "kjøpe tjenesten" deres. Dynamikken i dette er vel også at anmeldere som er "kjøpt og betalt", "fanbois", "hatere", "uerfarne" eller hvilke båser man har, naturlig rangeres dårligere og forsvinner nedover på listen.

     

    Kan hende anmeldere selv ønsker seg et slikt system? Da får de sjansen til å vise seg frem og sammenligne seg med andre nasjonalt eller internasjonalt.

  3. 3 on 3 NHL Arcade - 200/200

     

    Første spillet jeg har fått full score i siden King Kong, er ikke akkurat den råeste completionisten.:whistle: Forøvrig var det greie achievements som ikke krever grinding eller tar spesielt lang tid.

     

    Uff, har hatt dette liggende så lenge...og mangler bare å treffe mål med 3 like boosts (rocket skates?). Virker umulig og gitt opp for lenge siden.

  4. For all del, ikke et dårlig spill sånt sett, men det er en viss del av spillet som er urettferdig vanskelig (minner om ninja gaiden 2 i grunn), for å ikke avsløre for mye. :)

    Var ikke så veldig vansklelig 1000g å skaffe heller, men være villig til å ta deg tid i combat trials og vansklighetsgraden unleashed, og ikke minst alle disse små drep fiender på denne metoden achievements.

     

    Nei, det spiller har derimot er muligheten til å komme på leaderboards på combat trials, ellers ingen MP del der.

     

    edit: jeg lånte spillet av min fetter, så jeg skal ikke klage B)

     

    Hmm - samme som det første da? Dro inn 100% på det til slutt, men 'Sith Master' gjennomspillingen var helt syk til tider. Nesten umulig uten å jukse seg til litt ekstra helse og slikt i bosskampene. Fremdeles bare ca. 5% som har klart det. Likte egentlig det første godt så gir nok denne et forsøk også, takk for tips =)

  5. 235958.jpg

    Venetica 1000/1000 - Flott Europeisk rollespill-light (type Mass Effect) med en av de mer sjarmerende hovedrollene som døden's datter og fresh setting.

     

    Har aldri hørt om det, men du pirret nysjerrigheten min nok til at jeg måtte sjekke det litt ut. Ser absolutt ikke så gale ut, og nærmest litt koselig. Et spill jeg vil like tror jeg. Ser dog ikke ut til at det er noen norske nettbutikker som selger det. Play.com har det, men det er over tollgrensen. Importerte du det?

     

    Spurte rundt på forhånd men ingen av de norske tok det inn. Tok en pre-order på amazon.co.uk til 35€ ca., men ble nedjustert til 27€ før lansering. Fikk det i postkassa dagen etter lansering, uten innblanding fra tullvesenet.

  6. 3: Vet noen hvor mange erfaringsnivå det er?

     

    42 er vel "rekorden" for hovedkampanjen, men mer vanlig er rundt 30-35 når du avslutter hovedspillet. 38 var jeg første gang og 37 i DKS når jeg startet "del 2". Du kan starte en ny karakter til del 2, og da starter du på 35.

     

    360 versjonen av spillet var ikke lett å få tak i - fantes ikke i noen norske butikker jeg fant, og jeg etterspurte den for forhåndsbestilling fra flere. Endte opp med å forhåndsbestille det på amazon.co.uk til ca 40 pund. Ved lansering var prisen nedjustert til ca. 250 kr, og spillet dukket faktisk opp i postkassa dagen etter lansering, uten innblanding fra tullvesenet.

  7. Takk for en flott omtale Joachim.

     

    D2 DKS er uten tvil årets rollespill i min bok, og det er hyggelig å se at det er plass til alle på xbox. Nylig spillt gjennom D2 i detalj, og det var uvanlig å kaste seg over samme kampanje på nytt med glede for å gjøre akkurat det samme en gang til. Veldig uvanlig for meg nå om dagene med litt mer tidsbegrensninger. Ferdig med hovedkampanjen i DKS og akkurat startet på Flames utvidelsen.

     

    Et lite problem er at den første versjonen ikke er kompatibel med den nye, og at Flames kampanjen starter umiddelbart etter du avslutter hovedkampanjen; det er en fordel å spille gjennom i DKS så du fortsetter med samme karakter, alle våpen og ressurser, etc. istedet for å starte en ny karakter fra scratch. Uansett, et helt fantastisk ordentlig rollespill.

     

    For achievement jegere kan det også nevnes at hver instanse av spillet har sine egne 1000 gamerscore, og ingenting er bedre enn å sanke achievements/gs og fullføre spill man elsker =)

  8. Jeg har Thunderblade, TYPO og Ice Maiden. Kan se om jeg får til hele dupliseringsgreien senere.

     

    Flott, vi mangler bare 10 ca nå (regneark er oppdatert) så straks i mål. Hva er GT Zealuu, så kommer jeg innom å henter? Du får selvfølgelig de du mangler når samlingen er komplett =)

  9. Ohoy folkens!

     

    Som med Fable 2, samler vi oss og får til en innsamling av 'collectibles' i fellesskap i Fable 3. Det er en hel del som skal samles inn, men det aller meste går greit solo. Bortsett fra de Legendariske Våpnene (50-52 ca.), og achievementen We need guns, lots of guns (fra Rutger Hauer og filmen Split Second på nittitallet jeg fikk lyst å se igjen! Nittitallet ruled!). Disse dukker opp random i hver spillers instanse, og selv om det i teorien går å samle disse selv tar det nok et utall gjennomspillinger og hundrevis timer.

     

    Da er det greiere å samle et sett sammen og dele det mellom oss. Ser jeg har en ca. 20 stk på vennelista alene som spiller Fable 3 nå, så burde være null problem.

     

    Norwegian Boxers på TA har begynt såvidt, og følgende er en oversikt over hva vi mangler og har så langt.

    https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0An_1EsRPCZB3dEJrNkFNOFJNN2Y5WEFLYnhSSlI5eXc&hl=no&authkey=CLCn1soB#gid=0

     

    Nå er det en kjekk 'glitch' som gjør at man kan duplisere stort sett alt, så har du et manglende våpen fra lista, lag en kopi av det (info her: http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=270937 ) og send det til "Ellusion no" på Live. Jeg må være på vennelisten din, så hvis du sender en friendrequest, vennligst merk dem med Fable3.

     

    Når samlingen er komplett har jeg den liggende på karakteren min som med dukkene fra Fable 2, kopierer opp og sender de som mangler til de som er med. En liten merknad her: Det er ganske mange våpen det er snakk om og de må sendes en og en - veldig fint om dere venter med komplett samling til dere er ferdig med kampanjen og har det meste som kan finnes og kjøpes. Så slipper jeg å kopiere opp og sende 50 våpen (kommer nok ikke til å skje =). Hvis alle samler så mye de kan og vet at vi har en komplett samling for å fylle ut manglene til slutt, vil alle få uten at det tar så vanvittig tid.

     

    Post under med hva dere har som mangler på lista, og send meg. Jeg oppdaterer regnearket når karakteren min har våpnene i inventory.

×
×
  • Opprett ny...