Gå til innhold

Ryv

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ryv

  1. Får håpe, men hvorfor i huleste svarer Posten og Tollvesenet meg slik de gjør da!

    Kundeservice på posten er ignorante, men prøver en etterlysning til [email protected]

    USPS kommer vel med ledig kapasitet på pasasjerfly så vet ikke hvor gode rutinene er for overføringen av pakker derfra til rette instans. Er golfkøller av det bedre merket det kan sikkert være lett for langfingrede ansatte å sette fingrene i.


    edit: Postfortolling hadde den heller ikke :(

  2. Frustrert!

    Om ikke USPS frakten fra USA var treg nok fra før ankom den ifølge USPS Oslo, 9 August 21:09 (fra Miami via Frankfurt)

    Det merkelige her er jo at den da skal over til posten, som sporingen fortsatt står på at pakken forlot Miami 30.07.

    Posten kan ikke hjelpe så lenge den ikke er registrert inn hos de i Norge. Tanken var at den da var i tollen selv om jeg av erfaring alltid har sett den registrert hos posten før det. 

    Tollvesenet svarer:

     

    "Det er alltid transportørene som mottar varesendingene først. Vi verken mottar eller oppbevarer sendinger – enten de har sporingsnummer eller ikke."
     

    "dersom tollmyndighetene, av en eller flere grunner, har en kontroll på varesendinger skal alltid transportørene samtidig ha full oversikt over hva som skjer med sendingen og samtidig vite hvor den måtte befinne seg fysisk.

    Dette skjer i samarbeid med den tollavdelingen som eventuelt foretar kontrollen og selve transportøren."


    Noen som har erfart lignende?


     

  3. Nei kjører Vu+ (linux) satelittuner, fikk bekreftet på forumet at det var en feil med siste oppdatering, må prøve å gå tilbake til forrige image så skulle det være i orden.

    Men litt skuffende med Xboxèn, skulle være 500GB, men har kun 329GB tilgjengelig, kan ikke basere seg på kun nedlasting av spill her.

  4. Da er Battlefield 4 på vei ned :)

    Men en irriterende ting (godt jeg har 30 dager returrett) På HDMI IN inngangen så blir bildet fra paraboltuneren grønt, ser problemet er nevnt flere steder på nettet om at xboxen må ha RGB fargekode inn, ikke YcCbr eller noe, finner ingen instilling om det på tuneren min. :(

    Ellers så ser dette bra ut om jeg får tv bildet i orden, den styrer til og med Harman Kardon forsterkeren min denne nye Xboxen :)

  5. Dro med meg en fra elkjøp nå (er jo eventuelt 30 dager angrefrist :) ) Men i oppstarten nå så fikk jeg spørsmål om jeg bodde; så var det bare UK som var i Europa. Nå står den og oppdaterer så får jeg heller ta erfaringa selv, siden det ikke var like mye fart i forumet her som jeg håpet :)

    Så også på noen linker til billige live abonemment i en annen tråd, der fikk man også spill download koder billig.

  6. Frister å dra å kjøpe en import utgave på Elkjøp (er jo eventuelt 30 dager full returrett også), men spill er det dårlig med der nede, så ser jeg billige koder på ebay.

    Så spørsmålene er: Er det innført regionssperre i senere tid som jeg har lest, eller er det som jeg også har lest, ingen regionsperre?

    Noen som har erfaring med å kjøpe koder på ebay? Fungert smertefritt?

    Takk for svar.

  7. AudiA3: Jeg har ikke testet de, men har testet det meste her hjemme siden jeg pusset opp i 2007, blir aldri klok på hva jeg egentlig skal gå for. Problemet var at jeg pusset opp i det LED kom, og valgte derfor å gå for led for å slippe å bygge ned taket 15cm som var kravet til halogen.

     

    Jeg har brukt 12v 3w pærer hittils (3x1W) (3500Kelvin), "Cree LED" som er det som gir mes lys, MEN det blir som om lyset er dimmet, iallefall i stuen hvor jeg har 4 og 2 spotter på hver sin vegg med ca 1 meter mellomrom mellom hver spot. I en vinklet gang har jeg 12 spotter med ca 1 meter mellomrom i lengden og 50cm mellomrom i bredden, der gir de bra lys.

     

    Jeg har også testet siste mnd nå med 12v 5w Epistar (5x1w) (2700Kelvin). Epistaren fikk jeg noe gulere enn Cree Ledèn, men totalt sett gir de omtrent samme lysstyrke. Jo høyere Kelvin mer lys virker det som, ser det ut til (uten at jeg er noen lysekpert).

     

    Begge pærene var oppgitt til å være Varm Hvit 2700 - 3500 K, så Epistaren er nok nærmere 2700, men s CREE er nærmere 3500K)

     

    Fikk idag en pakke med 9W GU10 CREE LED (3x3w), kjøpte disse for å teste vs 12v, siden jeg begynner å bli møkkalei trafoer og drivere og fordi jeg ikke synes 3w pærene gir nok lys. Har satt de i en 3 veis spot lampe og må si at nå har jeg endelig funnet nok lys :) Testet disse på en Micromatic triac dimmer idag, som fungerte helt perfekt.

     

    Cree generer en del mer varme enn Epistar, men gir mer lys pr oppgitt watt.

     

    Nå ble det mye vissvass men det jeg egentlig ville frem til var at 2w pærene du har sett på vil nok ikke gi nok lys, eller lyset du er ute etter.

  8. Du kan dele Wifi tilgangen din med tven via kabel ja. Regner med at du kjører windows 7.

     

    Router ))))))))) Latop ---------- TV

     

    Koble en lan kabel mellom tv og laptop. Åpne nettverks og delingssenter. Velg den trådløse tilkoblingen på "tilkoblinger" velg "egenskaper" så velger du bakmappen "deling". Huk av på "tillat andre nettverksbrukere......"

     

    Sett tven til å motta ip adresse fra DHCP siden laptopen og tven kommuniserer i en annen ip serie enn det trådløse nettverket ditt.

×
×
  • Opprett ny...