Gå til innhold

Geirung

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geirung

  1. Hei

    Er noen uker siden nå.

    Var ute og endte opp med ei hjem fra byen. Veldig trivelig og pen jente. Viser seg på vei hjem at vi bor i samme blokk (hva er oddsen?)

    Vi endte opp hos hu. Ble der til 12-tidem dagen etter og hadde en bra kveld og morgen. Pratet sammen dagen etter før jeg gikk ned til meg selv. Dum som jeg er spurte jeg ikke om noe nummer eller snap, da jeg tenkte jeg ville møte på a igjen. 3-4 dager senere følgte jeg a på Insta, men fikk ikke noe follow tilbake. Har møtt på a siden og prata. Angrer veldig på at jeg ikke spørte mer om å møtes igjen da jeg var der. At a ikke følgte tilbake synes jeg var et dårlig tegn, men hu virker samtidig litt beskjeden. Er det helt dødt? Har sett a på Tinder nylig, så vet a forøvrig er singel. Hva er tanker her?

     

     

  2. Hei. Har flyttet til byen etter flere år med studier. Ikke ofte, men hender jeg har møtt ei jente hjemmefra på fest eller på andre sammenhenger. Vi har god tone sammen og begge bor i byen. Selv vil jeg si at jeg er en "late bloomer" som med åra er blitt en veldig utadvendt type. Problemet er at jeg er veldig forsiktig og ikke har gjort noe mer ut av dette. Noen som har noen tips/innspill for hvordan jeg bør gå fram her?

  3. Opprinnelig ikke fra en storby og hatt mye å drive med opp igjennom årene. Samtidig som jeg tidligere har vært en mer stille type. Resultatet har vært lite dating og lang avstand til byliv, flyttet for et par måneder siden til en storby. Føler det er en del vanskeligere for en gutt å finne seg noe på Tinder, men det er blitt et par dates. Ser på meg selv som en svært utadvendt og likenes type, men føler rett og slett ikke at jeg har helt "draget". Ene av disse datene følte jeg gikk bra, vi prata mye. Selv er jeg litt redd for stillhet, noe som gjør at jeg kanskje av og til kan "prate litt for å bare prate".  Oppsummert så føler jeg at jeg er dårlig på å tolke kvinnfolk. Hvordan er det andre folk pleier å være på date? Hva er det damer generelt liker her? For date nummer 2 var veldig vanskelig å tolke om daten synes det var kjedelig/artig. Hvor mye bør en generelt prate på Tinder før man avtaler å ta et møte? Et annet problem jeg har er angåemde hvor frampå en f. Eks skal være ved første møte. Og hva er det jenter gjerne er ute etter på en tinder-date? Satt igjen på 2. daten med inntrykk av at jenta kanskje egentlig ville noe mer spennende den kvelden, men jeg er mest opptatt av å bli kjent med personen først, er jeg for defensiv/forsiktig? Kan noen hjelpe meg med en løsning for koden

  4.  

     

    Ett og et halvt minutt uti denne videoen sjekker han bremsevæske på en Passat.

    Mannen er enig med deg i at den er vanskelig å finne.

     

    Youtube er blitt så bra at ofte finner man mer informasjon der, enn på Google.

    Jeg søkte på passat brake fluid på youtube. Selvsagt hadde noen lagt ut en video om slikt vedlikehold.

    Tusen takk! Den var ikke lett å finne nei. :)

  5.  

     

     

    Hva mener du med at du ikke finner beholderen? Har du bilen foran deg nå?

    Hvis du sier hvilken bilmodell det er snakk om blir det lettere å fortelle deg hvor den er.

    Mannen i videoen har noen tips om hvor du bør begynne å lete.

    Hei

    Det er en pasat 2012 modell, jeg finner 3 beholdere. En med termometer(kjølevæske), en annen med motorolje, den tredje med spylevæske. Finner ikke noe beholder som likner på den bremsevæske beholderen i boka.

    Har du bruksanvisning (instruksjonsbok) til bilen? Til alle biler jeg har hatt, uansett hvor gamle de har vært, har instruksjonsboka ligget i hanskerommet. Og der skal det stå.

     

    Om en eller annen tulling har rota bort instruksjonsboka, hva slags bil er det? Ser du en (eller flere) beholder(e) i tjukk halvt gjennomsiktig plast med MAX og MIN merke på, gjerne langt bak i motorrommet? Hvis du finner fler, kan det skyldes at man bruker liknende beholdere for å fylle kjølevæske og olje til servostyring. Da bør de være godt merket.

     

    Det pleier å være en hvit beholder med skrukork, og med min og max-merke.

    Sjekken går ut på å sjekke at væskenivået ligger mellom min og max.

     

    Det finnes liknende beholdere for væske til servostyringen. Les på beholderen eller korken at det står "brake fluid".

    skal ta en ekstra sjekk ;)

  6. Har du bruksanvisning (instruksjonsbok) til bilen? Til alle biler jeg har hatt, uansett hvor gamle de har vært, har instruksjonsboka ligget i hanskerommet. Og der skal det stå.

     

    Om en eller annen tulling har rota bort instruksjonsboka, hva slags bil er det? Ser du en (eller flere) beholder(e) i tjukk halvt gjennomsiktig plast med MAX og MIN merke på, gjerne langt bak i motorrommet? Hvis du finner fler, kan det skyldes at man bruker liknende beholdere for å fylle kjølevæske og olje til servostyring. Da bør de være godt merket.

    Det er en Pasat fra 2012, jeg har sett i instruksjonsboka. Den bildet av bremsevæske beholderen er ikke under panseret. Jeg ser motoroljebeholder, en beholder med en termometer på seg( antar at dette er kjølevæske), og den tredje beholderen er med spylevæske. Jeg ser ikke noe bremsevæske beholder

×
×
  • Opprett ny...