Gå til innhold

Marco27

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marco27

  1. Hei!

     

    Når jeg starten pcen min så vil den ikke koble til et nettverk. Internettet her hjemme fungerer helt fint på andre enheter. Jeg har forsøkt å gå inn på enhetsbehandling og der står det at: "Kan ikke laste inn enhetsdriveren for denne maskinvaren. Driveren kan være skadet, eller den mangler. (Kode 39).

     

    Jeg har en ccompaq model no.SG3-230Sc med windows 7. Jeg forsøker å koble til via trådløs. Nettverkskortet mitt er GN-WB32L-RH 802.

    Takk på forhånd for hjelp.

  2. Hei!

     

    Jeg er 17 år gammel og går på VG2, studiespesialiserende (Samfunns, språk og økonomi). I de siste månedene har jeg begynt å tenke mer på hva jeg skal studere etter videregående. Problemet er at jeg vet ikke. Tidligere har jeg vurdert å studere noe innenfor økonomi, men jeg har ingen spesiell lidenskap for tall. Jeg er heller ingen racer i matte (Jeg ligger på en 4 i S1 matte). Jeg har forsøkt å søke opp ulike jobber på nettet, men jeg finner ingen jobber som ser ut som en potensiell "drømmejobb". Det eneste jeg virker interessant for meg er jobber innenfor fotball. Har selv spilt fotball i 10 år, men jeg sluttet. Jeg vet ikke akkurat hvor mange forskjellige jobber det finnes innenfor f.eks. Norges Fotballforbund. Og selv om fotball er det nærmeste jeg kommer enn plan for hva jeg ønsker å jobbe meg, så er jeg ikke helt sikker på om det er det jeg virkelig vil jobbe med. Jeg har også et ønske om å studere i utlandet, men med hva, det vet jeg ikke. Håper noen kan hjelpe meg med dette.

    På forhånd takk!

  3. Hei!

    Jeg har problemer med å få koblet pcen min til nettverket jeg har hjemme. Internettet fungerer helt fint på andre pcer og mobiler i huset, men når pcen min kobler senettverket står det at det ikke er Internett tilgang. Noen som vet hvordan dette kan fikses?

    All hjelp blir satt stor pris på.

    Mvh. Marcus

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...