Gå til innhold

elatimir

Medlemmer
  • Innlegg

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elatimir

  1.  

     

    Om dette stemmer (noe jeg ikke tviler på) så er det noe av det herligste du får.

     

    https://twitter.com/BBCSporf/status/615973480522219520

    Sykt med sånt oppmøte på trening.

     

    Sånne supportere skulle vært i Norge. Tror MANGE fler hadde reist på kamp og faktisk vært interessert i norsk fotball om de supporterne som allerede er på kamp hadde lagd sånn liv, meg inkludert.

    Dra på kamp. Lag liv. ??? Profitt.

     

     

     

    Å stå som en tulling alene på Alfheim frister ikke. Var på Alfheim engang, tok et par minutter før alle så rart på meg og folk ved siden av meg sa jeg skulle sitte. 

     

     

  2. Noen som snøring på dette problemet her? FM fryser i vindu-modus hos meg. Fullscreen fungerer helt fint, men etter ca 30 sekunder i vindu-modus fryser det og hele pcen fryser så jeg må ta en hard restart av pcen.

     

    Høres rart ut, aldri opplevd det selv, og jeg spiller i vindu-modus. Er ikke dataekspert, men kan jo være noe med innstillingene dine på dataen. Om du lastet ned spillet ulovlig kan det være derfor. Husker en kompis meg av lastet ned et FM ulovlig, låste seg på spesielle tidspunkt eller under enkelte innstillinger. 

  3.  

     

     

     

    Vi trenger ikke en ny stadion, men definitivt en utvidelse. "Alle" rundt oss holder på, mens vi sitter på ræva hvil selv om fanbasen har økt. Real og Barca har mye større stadioner selv, men begge har store planer for utvidelse.

     

    Rart om Barcelona og Real Madrid utvider. Ser ikke så alt for mange kamper med de, men kan ikke huske å sett at de fyller stadion uke etter uke som vi gjør. Så Barcelona - Bilbao på Camp Nou for 6-7 år siden, var vel 20 000 ledige plasser da.

    Vi burde uten tvil øke tilskuerkapasitet siden vi lett kunne fylt opp stadioen med 80-85 000.  Om det er mulighet for det så klart. 

  4. Selvfølgelig mye verre at det er så mange arbeidere som dør i Qatar, men når man har blitt tildelt VM som et resultat av korrupsjon så skal det være en selvfølge at det blir fratatt så fort man finner det ut. Ellers så viser man bare at korrupsjon lønner seg. Det blir som å premiere Russland for korrupsjon. Straffer man det ikke så blir det ihvertfall ikke mindre av det.

     

    Selvfølgelig enig i det! Om jeg fikk det til og fremstå som at jeg mener det er greit at Russland får VM selv om det blir bevist at det er korrupsjon som gjorde at de endte opp med det, er det bare å beklage. 

  5. Noen andre enn meg som har lagt merke til at det ALDRI blir spurt noe om offside? På FM14 var det ofte 2mål i en kamp hvor 1 var offside,  et annet mål ikke, eller man kunne få avblåst mål for offside som ikke var offside, så ble man spurt om man mente det var offside eller ikke uten å få bekreftet hvilken situasjon det var. Skjedde meget ofte med meg. 

     

    På FM15 har jeg ALDRI fått spm om offiside. Rart det der.

×
×
  • Opprett ny...