Gå til innhold

EB_Veyron

Medlemmer
  • Innlegg

    1 907
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EB_Veyron

  1. Skal kjøpe et par nye sko til bruk med grå dress. Som tidligere nevnt har den ca. denne fargen.

     

    Er nokså usikker på fargen på skoene. Tenkte å erverve en navy dress etter hvert, så skoene bør også passe til den. I utgangspunktet ser jeg ikke for meg at brun passer til grå dress, men det passer jo fint til navy. Jeg lurte derfor på om mørkebrune sko kunne være passende? Alternativet er svart, men jeg synes det blir litt "kjedelig".

     

    discuss

    Er i samme situasjon selv. Har grå dress og skal etterhvert skaffe navy. Vurderer Loake Aldwych i mørkebrun. Thoughts? Vanskelig å si noe om fargen ut i fra bildene på siden synes jeg. Evt. Herring Churchill. Liker fargen på disse bedre, men de er noe dyrere.

  2. Ok, takk for svar :)

     

    Tenker å gå for dette hovedkortet og dette skjermkortet fra PNY, samt en i5 3570K. Har aldri hørt om PNY før, noen som kjenner til produsenten? Bare så jeg er sikker; er disse komponentene en ok match?

     

    Jeg har et Antec P182 kabinett og vil tro det er plass, da mitt nåværende kort HD4870 er nokså stort.

     

    edit: Jeg må også skaffe meg Win 7. Jeg har Vista anskaffet fra MSDNAA fra før og ønsker å legge inn win7 på den nye SSD'en. Bør jeg kjøpe en oem versjon eller en oppgraderingsversjon av win 7 for å gjøre dette?

  3. Heisann

     

    Jeg tenkte å oppgradere den 3-4 år gamle pcen min med en del ny innmat. Jeg bruker den for det meste til spilling.

     

    Tenker å kjøpe nytt hk, cpu, skjermkort, ram og ssd. Har en Corsair HX 520 W psu som jeg håper holder for dette (skal ikke ha noe sli eller crossfire) ? Har dessverre ikke fulgt med i datajungelen de siste par årene så om jeg kan få noen tips hadde jeg satt stor pris på det. Totalt har jeg lyst til å lande på en pris rundt 7000,- :)

  4. Litt gammel topic men men. Jeg har spilt noen hundre games med MA og det er fett det. Mange gode taktikker der ute og det avhenger veldig av hva motstanderne går slik at man kan countre de. Ellers er det noen safe bets jeg synes funker i de fleste tilfeller:

     

    Marauder - festor - ved 10 min skaff merc som countrer den største trusselen på mappet (eks hero-play>gå blink stalkers) hvis det ikke er noe spesielt skummelt på mappet går jeg vanligvis maraider da de er gode mot marines.

    Raven er også en fin investering som funker bra i starten og greit i late game som jeg alltid tjener inn igjen med god margin hvis jeg ikke er uheldig.

     

    Phoenix koster jo nå 600 så det er lite av de å se lenger(heldigvis) da det var litt irriterende. Men de var jo fine å leeche fra da :)

    • Liker 1
  5. Spilt igjennom betaen med WD nå og må si det virker ganske ålreit. Liker at alle skills stiller på lik linje.

     

    En ting jeg lurer på dog: hvor står det hvor mye skade jeg gjør med primary og secondary skills og hvordan påvirker våpenet jeg bruker denne skaden? Jeg har sett at det står "damage" inne på inventoryen(?), og jeg antar at dette refererer til primary skill? Det kan vel ikke være samme damage for secondary skill?

  6.  

    Seriøst? For noe tull. Hva i alle dager ville du gjort om det begynte å snø? Du er klar over at snø er frossent vann og at det smelter igjen regner jeg med?

     

    Jeg ville aldri kjøpt en parkas som ikke er vanntett. Både Canada Goose og Woolrich er så vanntette at man kan holde dem under springen uten at de tar til seg en dråpe, og jeg regner med at de fleste andre jakkene som er nevnt i denne tråden er ganske vanntette også.

    Du er klar over at snø ikke smelter når det er under null grader, som jeg påpekte? Jeg har ikke noen av disse jakkene det er snakk om men tror for min del det ville blitt for varmt å bruke på mildværsdager med plussgrader.

     

    Forøvrig synes jeg du kan spare deg for de forsøkene dine på å latterliggjøre andres poster ved utsagn som "seriøst?" og "lol" til enhver tid.

     

    Posten din var jo helt latterlig, så det passet fint å latterliggjøre den litt... Det virker jo rett og slett som om du aldri har vært ute i norsk vinter før hvis du virkelig mener at det ikke er så nøye om en vinterjakke er vantett eller ikke.

     

    Generaliseringen min "under null grader" var kanskje litt grov. Alt til sitt bruk. Forskjellige jakker har ulike bruksområder. Er det mildvær eller bløtt ute bruker jeg en vanntett jakke, er det veldig kaldt bruker jeg kanskje en jakke liknende de som er omtalt. Som de sier på hjemmesida si: What we can tell you is that Canada Goose products have been used for decades in the coldest places on earth. Så slik jeg ser det, til sitt bruksområde, ser jeg ikke poenget med at den må være vanntett, men hva vet vel jeg om når og hvordan du bruker jakka di.

    • Liker 1
  7. Seriøst? For noe tull. Hva i alle dager ville du gjort om det begynte å snø? Du er klar over at snø er frossent vann og at det smelter igjen regner jeg med?

     

    Jeg ville aldri kjøpt en parkas som ikke er vanntett. Både Canada Goose og Woolrich er så vanntette at man kan holde dem under springen uten at de tar til seg en dråpe, og jeg regner med at de fleste andre jakkene som er nevnt i denne tråden er ganske vanntette også.

    Du er klar over at snø ikke smelter når det er under null grader, som jeg påpekte? Jeg har ikke noen av disse jakkene det er snakk om men tror for min del det ville blitt for varmt å bruke på mildværsdager med plussgrader.

     

    Forøvrig synes jeg du kan spare deg for de forsøkene dine på å latterliggjøre andres poster ved utsagn som "seriøst?" og "lol" til enhver tid.

    • Liker 5
  8. Trenger litt hjelp til å velge:

    https://www.cranes-country-store.com/store/product.php?productid=16286&cat=286&page=1

    https://www.cranes-country-store.com/store/product.php?productid=16287

    https://www.cranes-country-store.com/store/product.php?productid=20798&cat=286&page=2

     

    Er ute etter en som kan brukes både som en weekend-bag og på skolen på de dagene jeg trenger å ha med meg litt mer..tanker, både størrelsemessig og på utseende?

    Er det ikke en del på forumet som har disse Filson baggene nå? Kan jo prøve deg på noe annet, slik at disse baggene ikke blir neste Airlington.

    Apropos.

  9. Sant nok, men nå er det et litt elitistisk miljø her hvor folk som skiller seg ut og har "feil" stil blir rakket ned på så det er kanskje ikke så rart at det er sånn?

    Det er vel heller unntaket enn regelen. Gjennomført stil får som oftest gode tilbakemeldinger her om det så er BI-stilen eller streetwear.

    Tja, mye kritisering av enkeltplagg som folk spør om blant annet, men denne diskusjonen fører tvilsomt til noe positivt uansett. :)

×
×
  • Opprett ny...