Gå til innhold

-imen

Medlemmer
  • Innlegg

    303
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -imen

  1. Hei

     

    Leter etter et kompakt digitalkamera rundt 1000 kr som jeg kan ha i lommen og ta spontanbilder med. Har funnet disse to som jeg står om:

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=597025 - Panasonic Lumix DMC-FS9

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=609940 - Samsung ST70

     

     

    Eller har noen andre bedre forslag? Har allerede et SD-minnekort jeg vil bruke, ser at ved Samsung ST70 må jeg kjøpe microSD minnekort, men dette koster bare 1000 kr ekstra.

  2. Det som er viktig for meg er å kunne spille av HD-materiale. Vil både A og VT takle dette?

    Er 720p som er viktigst med tanke på skjermoppløsning, men om noen har testet 1080p mot ekstern skjerm, så tar jeg gjerne imot erfaringer. :)

    Jeg har UL30A og har ingen problemer med å spille av 720p og 1080p. Har prøvd med 720p via HDMI på min LCD-skjerm uten noen problemer, ikke noe hakking eller flimring.

  3. Noen andre som har problemer med at kontaktene er duplisert når man skriver inn i "til" feltet på meldinger? Eventuelt noen som veit om en løsning på dette?

    Har samme problem som deg, får opp google og sim-kontakt + eventuelt e-mail, utrolig irriterende. Har søkt litt rundt på det og har ikke funnet ennå hittil en løsning på det, på den game Donut rom-en så var det jo mulig å velge hvilke kontakter man ville se; bare tlf-nummer, e-mail osv, men denne løsningen forsvant når man oppgraderer til sense.

  4. Noen andre som får "Feil[170]:USB-TILKOBLINGSFEIL"?

     

    Ber meg kontrollerende følgende:

    1.Androidtelefonen er koblet til USB-kabelen.

    2.USB-kabelen er koblet til PCen.

     

     

    Og ja jeg har gjort begge god damnit.... Kjører Windows 7 64-bit, har prøvd å restarte og laste filen ned på nytt. Så fram til denne oppdateringen men nei da...

    Er det når du skal kjøre HTC-sync du får denne feilmeldingen? Kjører du siste versjon av HTC-sync? (2.0.18)

     

    Får det når jeg skal prøve å oppgradere til sense.

    Forstår det slik at du har etablert kontakt mellom telefon og PC vha HTC-sync, og får feilmelding når du starter oppgraderingsprosessen?

     

    Ordnet problemet ved å heller bruke en annen pc jeg har med windows vista 32-bit! Da gikk det helt smertefritt....

  5. Noen andre som får "Feil[170]:USB-TILKOBLINGSFEIL"?

     

    Ber meg kontrollerende følgende:

    1.Androidtelefonen er koblet til USB-kabelen.

    2.USB-kabelen er koblet til PCen.

     

     

    Og ja jeg har gjort begge god damnit.... Kjører Windows 7 64-bit, har prøvd å restarte og laste filen ned på nytt. Så fram til denne oppdateringen men nei da...

    Er det når du skal kjøre HTC-sync du får denne feilmeldingen? Kjører du siste versjon av HTC-sync? (2.0.18)

     

    Får det når jeg skal prøve å oppgradere til sense.

  6. Noen andre som får "Feil[170]:USB-TILKOBLINGSFEIL"?

     

    Ber meg kontrollerende følgende:

    1.Androidtelefonen er koblet til USB-kabelen.

    2.USB-kabelen er koblet til PCen.

     

     

    Og ja jeg har gjort begge god damnit.... Kjører Windows 7 64-bit, har prøvd å restarte og laste filen ned på nytt. Så fram til denne oppdateringen men nei da...

  7. Syns forøvrig også at batteriet sitter noe løst, da det kan flyttes ca. en halv centimeter når det sitter i.

     

    Noen andre med samme erfaring? Kjøpt fra MPX tidlig i November.

     

    Mitt batteri sitter som støpt, ikke mulig å flytte på i det hele tatt. Sikker på at du har satt på låsen til venstre for batteriet? (to låser under pc'en)

  8. ... Har prøvd å bytte theme og auto-hiding av task bar, men så fort jeg bytter mellom batteriprofilene går battery saving profilen til gamle settings, noen som vet hvordan jeg kan forhindre det? Irriterer meg grønn over det!

     

    Finnes en funksjon i Power4Gear Hybrid som heter power saving desktop eller noe lignende. Bare slå av det så skal den ikke gjøre noe med temaet ditt.

     

    Takk! Det fungerte :)

  9. Har fått min Asus UL30A fra dustinhome, ingen problemer med pc'en. Varer 10 timer ved bruk ved minimum lysstyrke (battery saving), meget fornøyd med pc'en, dekker akkurat mitt behov for surfing, film og musikk.

     

    Men en ting jeg irriterer meg sterkt over er når man bytter batteriprofiler så er alle profilene like utseendemessig, med unntak når jeg bytter til battery saving. Når jeg bytter til battery saving får jeg et annet theme (hvitt asus theme) og taskbaren går automatisk til auto-hiding. Har prøvd å bytte theme og auto-hiding av task bar, men så fort jeg bytter mellom batteriprofilene går battery saving profilen til gamle settings, noen som vet hvordan jeg kan forhindre det? Irriterer meg grønn over det!

  10. Nei, alarmen fungerer tydeligvis ikke allikevel, til tross for at den ligger i ignore list i Advanced Task Killer. Det er akkurat som tidligere, med at den først skrur seg på når skjermen aktiveres ved at jeg enten trykker på meny-knappen eller det kommer innkommende meldinger/samtaler. Jeg skal prøve å slette Task Killer-programmet og se om det da vil virke. Utrolig irriterende!

     

    Edit: sletting av programmet funket ikke. En restart derimot, har foreløpig gjort susen. Men jeg tør definitivt ikke å stole på alarmfunksjonen før den har virket som normalt en god stund. Har for øvrig også sendt en mail til HTC sin kundesupport.

    Har akkurat samme problem som deg og har prøvd alt, skal forsøke å reinstallere softwaren, kommer med en oppdatering om det har fungert.

  11. Jeg har prøvd ut én annen klokke, med samme resultat. Det er akkurat som om alarmene blir deaktivert så lenge telefonen er inaktiv. Jeg skal prøve ut et par andre alarmer for sikkerhetsskyld, men det begynner jo å bli vanskelig å stole på telefonen nå.

     

    Jeg har akkurat samme problem, mine bare vibrer, men ingen lyd. Har prøvd å søke en løsning på dette, men uten hell.

  12. Jævla dritt mobil! Hater android, den støtter jo faen meg ikke WPA/Enterprise kryptering og div. nettverk, bare standard WEP, WPK osv. Hadde jeg visst det hadde jeg aldri kjøpt mobilen, nå angrer jeg grådig på at jeg gjorde det. :thumbdown:

     

    WPA2 Enterprise støttes i Android 1.6 som er rett rundt hjørnet. Enkelte har problemer også der (http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=1386), men som regel går det greit med. HTC Hero støtter f.eks. dette allerede. Alternativt kan du jo bare legge inn en annen rom med WiFi Helper som det nevnes.

     

    Vet du noe mer nøyaktig dato? De veiledningene var altfor lange for meg som en vanlig forbruker. Finner det utrolig dårlig at Android er så slett software at de ikke støtte for mer avansert kryptering.

  13. Siden det er snakk om WEP-kryptert nettverk må du sette opp de trådløse forbindelsen på maskinen med samme nøkkel som aksesspunktet.

    Jeg er ikke så god på pc så skjønner ikke helt hva du mener, mulig om du kan forklare? :)

     

    Sikker på at du ikke har et nettverk med samme navn liggende i nettverks-listen fra før? Slik at den prøver å koble til med de innstillingene?

    Har sjekket og det ligger ingen nettverk-listen med samme navn. :)

  14. Hei

     

    Får ikke koblet til trådløst nettverk med WEP-kryptering. Har windows vista som operativsystem. Finner nettverket og det har fullt nettverkstyrke, men når jeg trykker "koble til" så skjer det ingenting.... Får bare opp at den prøver å koble til, bruker evig lang tid og så kommer teksten "tilkoblingen til nettverket tar lengre tid en vanlig" og så skjer det ingenting videre... Får ikke opp noe boks der jeg skal taste inn passordet.

     

    Hva kan jeg gjøre?

  15. Har noen spørsmål angående HTC Magic:

     

    1. Når jeg syncer Magic'en med Gmail-kontoen dukker ikke opp avtaler jeg har laget i kalenderen med Magic opp på Gmail-kalender, dette er utrolig frustrerende da jeg syncer gmail kalenderen med outlook-kalenderen og. Noen som har noen tips? Det samme gjelder kontaktene, de vil heller ikke synces med gmail kontoen.

     

    2. HTC Sync, får ikke syncet min Magic, den finner bare ikke telefonen. Hva skal jeg gjøre her? Finner ingen løsning...

×
×
  • Opprett ny...