Gå til innhold

kenrawk

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kenrawk

  1. ... Ok, la meg se om jeg har forstått dette riktig.

     

    All programvare man trenger, følger med. Og det er ikke noe problem å lese/skrive word format på Mac'en? Og hvis jeg skal jobbe med samme dokument både på en mac og en pc... så er det helt problemfritt?

     

    Anbefales denne maskinene til en student som kun trenger en avansert skrivemaskin til å ha med på forelesing og lesesal?

  2. Hei

     

    Jwf trenger hjelp... HAdde egentlig bestillt en Asus S5 12", men det tar tid gitt! Snuser derfor litt på Apple sine greier. Finnes det måter å lese word dokumenter på Mac'er og omvendt? Er det slik at det ikke føler med noen programvare på Apple-maskinene?

     

    Takk :yes:

  3. ... Telebutikken er tydeligvis ikke interresert i å anslå når de får inn telefonen. Greit nok at de ikke vet, men de kan i alle fall svare meg. Har derfor slettet bestillingen og i stedet lagt inn en hos MPX på CX65.... Så får vi satse på at det funker....

     

    Hmmmm... burde jeg valgt M65 i stedet? :hmm: På alle bilder ser den skjermen bedre ut enn CX65... men jeg regner med de er like..... :ermm:

  4. Takker og bukker for flott tilbakemelding! Masse nyttig info...

     

    Men jeg stusser litt over prisen... 1300 kr for en mob u/abn... Det er billig det! Sabla billig... mistenkelig billig... hmmmm

     

    Jeg vurderer også CX65 el M65, men det viktigste for meg er at mob'en er liten, solid og brukervennlig. Trenger ikke noe fancy egentlig, da jeg kun bruker mob til ringing og sms... Men jeg er et lite luxusdyr også... For meg er design ALFA OMEGA... Lysene på mobilen ser fete ut, men hvordan er finishen? Molna... du har vel holdt den i hånden? Føles den billig, eller er den like "industriell" og "røff" som den ser ut på bilder?

     

    PS: Hvis noen ser noen grunner til at jeg heller burde gå for CX65, så er det bare å skrike ut... All tilbakemelding er bra tilbakemelding...

  5. Jeg trodde "CF62...anyone?" betydde nettopp dette, men bare i min verden tydeligvis :roll:

     

    Jeg er ute etter folk som har holdt denne i hånden... testet den... ringt med den... Folk som kan gi meg en tilbakemelding på hvordan denne telefonen er...

    Designet er lekkert, men er den stor? Er skjermen bare ræv, eller har Siemens kommet seg? Hvorfor er den så billig? Ser den billig ut?

     

    ...hjelp?

  6. Denne ligger til 1400 kr uten abn på Telebutikken. Den ser tøff ut... Sånt er viktig. Men jeg har ennå ikke holdt den i hånden selv så jeg vet ikke helt hvordan inntrykket er. SL55 så jo ut som en juvel på bilder, men i hånda ble den ikke mer enn et kinderegg....

  7. ...men er det ikke et poeng at dette er den telefonen på dagens marked som det er minst reklamasjoner på? Og at man får med 2 batterier og datakabel? Kan være enig i at utseende ikke er det beste, men er den virkelig såååå stor?

  8. ....hehehe... :cool: U'tha booomb, mista! ...hehehe... Jeg kan godt begynne å skrive som en 40 år gammel sekretær, men det gidder jeg ikke... Hvis du synes det er plagsomt å se på :yes:;):p:devil::roll::blush: og "..................." "..................." "....................." Så vil jeg foreslå at du snur deg vekk fra mine innlegg i stedet. Men takk for at du valgte meg som medium for å "blåse" ut litt agresjon i dag... Slikt varmer, selv om jeg bare må le av sånne som deg....

  9. -Alle innstillinger ble resatt når man slo av og på telefonen. ink alarm

    -Telefonen ble "sperret" for utgående og inngående samtaler

    -Skjermen ble svart, selv om power var on

    -Tastelydene fungerte ikke ordentlig. Kun spraking

    -Dårlig tasterespons ved sms

    -Bildet på skjermen låste seg

    -Telefonen ble stående å "tenke" i det uendelige

    -Telefonen ga ikke beskjed når det kom sms

    -Man stillte inn alarm for man-fre, og alarmen gikk på lørdag

    -Batteri varte i 30 timer ink 10 min samtaler

  10. Kvitt deg med telefonen så fort som mulig. Jeg hadde min i 2 dager og fant 11 feil ved den. Tok dette opp med Expert, som sa de var klar over at dette var en svak telefon, og at de vurderer å slutte å ta den inn pga dårlig kvalitet.

    :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

  11. ...jeg hadde ikke gitt deg mer enn 12-1300 kr... :nei:

     

    Men generellt har folk en tendens til å overprise tinga sine, samtidig som det finnes bøttevis med nordmenn som er villige til å punge ut... hehehe sjøl har jeg solgt telefoner på Qxl for mer enn hva man kan få en ny for... idioter :roll:

×
×
  • Opprett ny...