Gå til innhold

cimande

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cimande

  1. Jeg har nå verken hørt eller sett snurten av disse Blu-ray spillerne som "er tilgjengelige iløpet av kort tid" så foreløpig er det kun den første lista jeg fant fram som gjelder... :shrug: Ting forandrer seg fort på dette området. For bare få måneder siden var det feks. ikke snakk om at Samsung skulle lage noe spiller med HDDVD, men nå har de vel allerede gitt ut en spiller som tar begge deler.

     

    Det er sikkert mye du ikke har sett eller hørt om her i livet, betyr ikke at det ikke er en realitet av den grunn:) Du kan godt late som at de ikke eksisterer, hvis det gjør dagen din bedre:D

     

    For min del blir det en Pioneer spiller: http://www.pioneer.no/no/products/45/64/22...X70A/index.html

     

    Men for all del, ikke trykk på linken. Noen ganger er det greit å stenge ut virkeligheten;-)

  2. EDIT: Er det noen som vet hvorfor det bare er Toshiba som utvikler HD-DVD Spillere, mens resten lener seg mot Blu-Ray? Hvorfor støtter elektronikkprodusentene Blu-Ray, what's in it for them?

    ?

    Såvidt jeg vet er det foreløpig Sony & Samsung som lager Blu-ray mens Toshiba, Onkyo & Samsung som lager HDDVD...

     

    Finnes en hel del flere Blu-ray produsenter med spillere på markedet eller som er tilgjengelig iløpet av kort tid, HD Dvd listen din er ganske korrekt:D

     

    Muligens flere enn dette også som jeg ikke kjenner til.

     

    Blu-ray:

     

    Pioneer

    Sony

    Samsung

    LG

    Phillips

    Thompson

    Denon

    Marantz

    Loewe

    Panasonic

    Sharp

    Jvc

    Daewoo

    Funai

    Mitsubishi

  3. Ser at det er flere som sliter med å forstå dagens situasjon. Det er en helt annen virkelighet idag enn det var for 3-4 mnd. siden. Se på denne linken først:

    http://www.eproductwars.com/dvd/

     

    Dette er tall fra amazon. Ikke "gi bort" filmer. Denne trenden er lik over det hele, ikke bare Amazon.

     

    Hadde selv tenkt å gå for en HD DVD spiller, nå er det lite sanssynlig. Nye utgivelser fra Universal har nesten tørket opp. Og Universal er den eneste av de store filmselskapene som er i HD DVD hjørnet.

     

    Er litt lei av alt dette prate om at Blu-ray = Sony. Bare tull og spindelvev. Blu-ray er et konglomerat av mange aktører. Ikke minst Panasonic og Phillips. Rent teknologisk sett står Panasonic for en større del av utviklingen enn Sony.

  4. Mye dumt som blir sagt her gitt!!

    90% av windows brukerne som snakker negativt om Mac plattformen har ikke prøvd det i det hele tatt(De vet som regel ytterst lite om hva de rakker ned på)! Og det er jo ikke bare snakk om hastighet, ytelse, pris osv. når det gjelder valget om å bruke Mac eller ikke. For meg så er det en ting som er mye viktigere enn ytelse og pris, og det er operativsystemet. Det er den viktigste grunnen til at jeg bruker Mac. Jeg bruker så pass mye tid på data at jeg skal trives og ha det gøy mens jeg holder på med det. Og hva slags Os jeg bruker er for meg en viktig del av den trivselen. For meg så er Macos X og Apple hardware best, og det har jeg kommet fram til etter og ha prøvd det grundig. Har en PC som jeg bruker til spill og diverse annet og XP funker helt greit det, men det engasjerer meg ikke og jeg får ikke den samme gleden av å bruke det. Det er en smaks sak hvilket Os man bruker og Macos X passer selvfølgelig ikke for alle men det passer best for meg.

  5. Har ett overclocket ti4600 som røyk for ett par dager siden:( Er nå på desperat utkikk etter ett nytt kort som har minimum ti4600 ytelse, men rimelig. Vurderer Radeon 9500 Pro eller 9700np. Det er ingen som har 9700 på lager:( Fikk mail fra Komplett.no at det kan ta flere uker før de kan skaffe meg ett eksemplar.

×
×
  • Opprett ny...