Gå til innhold

Charit Sethi

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Charit Sethi

  1. Ikke noe å gjøre? :) Det er de færreste, IBAS inkludert, som kommer seg forbi selv elementær enkrysjon!

     

    Vil du holde noe hemmlig, så gjør en innsats og enkrypter det! Dermed basta. Vil det holde organisasjoner som NSA eller land som Kina ut av dokumentene dine? Antageligvis ikke :( Men vil det holde Random Bob hos Elkjøp\Expert\IBAS ute? HELL YES!

     

    Ta ansvar for din egen digitale hverdag! Ignorance is no excuse for stupidity ;)

    • Liker 1
  2. Hehe Mr.D, du gikk fullstendig glipp av hvor det sto: testprosjekt? :p

     

    For det første, 28 kilo fordelt på kroppen kontra 10-200 30 kilos løft med varrierende teknikk.... jeg ser fordellen :) For det andre er dette bare en begynnelse. Som du ser er det mye som ikke fungerer optimalt med de draktene, og firmaet tar imot kritikk fra testpilotene for å eventuelt forbedre på design og ytelse :)

     

    Gleder meg til å se hvor dette leder! Langturer for mennesker med MS eller handicap som i dag hindrer dem fra å kunne gå, kanskje til og med løpe? The possibilities are endless for an open mind and a creative soul :)

    • Liker 1
  3. Facebook burde ha fjernet profilen mye raskere enn de gjorde! Eventuelt henvendt henne til de rette instansene som hun trenger å komme i kontakt med, som da på hennes vegne kan be om å få tatt ned den falske profilen. Å sende inn et skann av et førekort, og verifisere identiet bør ikke ta med en 3-5 arbeidsdager. Det er en skam at profilen fikk være oppe i flere måneder. Nå hadde nok ikke jeg personlig brydd meg om noen gjorde lignende mot meg, men så er vi alle forskjellige, og det skal folk få lov til å være!!! Håper hun vinner saken så det går et skudd rundt verden om at om man ikke reagerer fort nok på forespørspørsler om fjerning av sjikanerende innhold, så blir man straffet!

    • Liker 2
  4. Visste du at du kan få alt du vil ha, og det GRATIS?! Å slippe å jobbe for å kjøpe matvarer, ferier, mobiler, egentlig ALT du kan tenke på? Det eneste du trenger å gjøre er å stjele! Ikke bry deg om at personer som har brukt tiden sin på å arbeide for å skape et bra produkt. Ikke tenkt på at kvaliteten på produktet blir lavere i mangel på inntekt, og at det hever prisen for resten. Prøv en moralfri innsynsvinkel der hele verdenen handler om deg selv og å utnytte andre så mye som mulig! Ønsker du matvarer tilbytt 24 timer i døgnet til en uslåelig pris av kroner null? Ønsker du den nyeste macbooken for å kunne heve din status over dine nærmeste venner? Hva med en flott ny sykkel du kan reise rundt med, hvor du slipper å gå igjennom det tungvinte og gamle systemet med å gå inn i butikken og dra kortet? Er hard arbeid og jobbing for tapere som ikke har skjønt det?

     

    Prøv stjeling! Fordi "alle" gjør det.

     

    Hehe, someone always has to go there :p Skal ikke si at jeg forsvarer posten til fyren du svarer... faktisk antar jeg at han bare troller :p Men det er en vesentlig forskjell på "stjele" og "kopiere" ... når du ikke stikker av med originalen eller endrer den\skader den på noe vis, har du egentlig ikke stjålet noe som helst ;) Just saying. Det er IKKE som å STJELE en mobiltelefon, for når du stjeler noe fra noen, kan ikke lenger den som originalt betalte for varen benytte seg av den. Når du KOPIERER mobilen hans derimot, lider han ingen nød.

     

    Når det gjelder alle disse menneskene som "sliter så hardt" for lønna si, så skal det her nevnes at ingen toppartister i musikk eller filmbransjen har vondt av å halvere lønna si. Det er ingen grunn til at noen føler et behov for å eie et fly mens andre sulter og dør pga mangel på ren vann. Det er faktisk bare motbydelig at du føler for å tale dems sak.

     

    TIl slutt, de mindre kjente artistene; det har blitt gjort en del forskning på dette de siste årene, og konklusjonen er at mindre\nye artister tjener på dagens "social spreading" model, det er først når man kommer opp i millionklassen at selve artistene merker noe negativ virkning av piratkopiering. Det er en del aktører som nå bruker stream counts, og download hits for å måle populæritet, for så å tjene inn penger på konserter og via reklameinntekter.

     

    Your point is invalid.

×
×
  • Opprett ny...