Gå til innhold

Grumern

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grumern

  1.  

    Fiksa problemet med å fjerne driveren og re-installere den.

     

    Takk for hjelp uansett :)

     

    Grunnen til at det ble fikset er nok pga at du hadde endret Power Management Mode (Nvidia Control Panel under 3D settings) fra Adaptive til Maximum Performance. Ved ny driver-installasjon er denne satt til Adaptive.

     

    Med Max Performance så kjører skjermkortet 3D clocks når du bruker Youtube, Twitch, Screensaver etc.

     

     

    Greia er at jeg hadde noe liknende problem før, det med at skjermkortet gikk opp i 40-50% power usage (pga. 144hz) men fikk fiksa problemet enkelt ved å bare sette på 60hz ved vanlig dekstop bruk og da gikk forbruket ned til 15% ish. Etter det så rørte jeg ikke noe instillinger i Nvidia control panel eller noe sånt. Så jeg synes at det er litt rart at skjermkortet plutselig gikk opp til 50% power av en "ren tilfeldighet". Kan hende at en av driver oppdateringene har tukla med innstilingene (?)

  2. Hallo,
    Jeg har et lite problem som irriterer meg veldig. Kortet mitt som er et 680 4GB MSI Twin Frozr har høy power usage i idle (Screenshot). Jeg har 144hz monitor (BenQ XL2411z) og er klar over "power-buggen" eller hva man skal kalle det. Jeg fikset dette enkelt ved å sette 2D (desktop) i 60hz, og 3D (spill etc.) i 144hz, men det ser ikke ut som dette funker lenger nå som skjermkortet idler 50% power konstant.

     

    Edit: Har oppdatert til siste drivere

  3. Heisann! Jeg lurer på en ting. En kompis av meg skal bestille nye vifter til Cooler Master Haf X Nvidia edition'en sin:

     

    http://www.techbay.no/product.html/bitfenix-vifte-m/gronn-led-spectre-pro-120x25?category_id=93

     

    http://www.techbay.no/product.html/bitfenix-vifte-m/gronn-led-spectre-pro-140x25?category_id=94

     

    http://www.techbay.no/product.html/bitfenix-vifte-m/gronn-led-spectre-pro-200x25-sort?category_id=165

     

    Passer disse? Jeg tenker ikke akkurat på dimensjonene, men om han får problemer med å montere på kassa si, f.eks om skrue hullene kanskje ikke sitter på samme sted som på hullene i kassa?

     

    Og er det vits å bytte ut viftene, blir temperaturene "mye" bedre? (klarer ikke å overbevise han til å ikke kjøpe nye vifter :p)

     

    Takk på forhånd, og beklager hvis jeg skriver noe feil, eller uforståelig.

  4. Er det et 680 Lightning han har? Er jo dessverre mulig MSI har brukt samme trikset på Lightning-kortet som de gjorde med 670- og 660 Ti Power Edition-kortene.

    Nope, Twin Frozr III. Hva mener du med "trikset" msi brukte? :p Vi sleit btw også med å få skjermkortene til å passe inn ordentlig, kjøleribba på HK'et var for høy.

    Prøvd et lavere spor på hovedkortet?

    Av det jeg ser av bilder på nettet kan jeg forestille meg varmerøret kræsjer med kjøleribba på hovedkortet, kan det stemme? Om du ikke får skjermkortet skikkelig inn i hovedkortet vil ikke skjermkortet fungere, haka på enden av sporet skal klippe på plass av seg selv når kortet sitter skikkelig.

     

    Trikset MSI brukte var å øke spenningen PWM-kontrolleren (ansvarlig for å konvertere 12V til en brukbar spenning for grafikkprosessoren) fikk, resultatet var at kortene fikk en voldsomt mer aggressiv Turbo Boost som resulterte i 5-10% bedre ytelse (dermed kom kortene vanvittig godt ut i benchmarks.) I ettertid har Nvidia nektet MSI å gjøre denne modifikasjonen siden den gir to problemer:

    1. Senket levetid.
    2. Kortene vil ikke fungere med enkelte strømforsyninger

    Det er også mulig Nvidia ikke liker å ha et 660 Ti som ut av eska yter bedre enn GTX 670, men det er heller spekulasjoner.

    Jaok. Vi prøvde også de lavere sporene, så det var egentlig dumt å nevne det med pci slotsa .. :p

     

    Men på hk'et er det sånn debug panel, og på debug panelet kommer det opp "B2" som da betyr problemer med vga. Jeg leste også på et annet forum der en også hadde problemer med msi 680 lightning, men h*n fikk heller ikke løst problemet tydeligvis. Kan det være noe med at grafikk kortet som ikke er kompatibelt med Hk'et, eller kanskje omvendt?

  5. Er det et 680 Lightning han har? Er jo dessverre mulig MSI har brukt samme trikset på Lightning-kortet som de gjorde med 670- og 660 Ti Power Edition-kortene.

    Nope, Twin Frozr III. Hva mener du med "trikset" msi brukte? :p Vi sleit btw også med å få skjermkortene til å passe inn ordentlig, kjøleribba på HK'et var for høy.

  6. Hei, min venn kjøpte seg et MSI GTX 680 4GB edition for ikke lenge siden. Problemet er at 680 virker ikke på pc'en hans, men virker perfect på pcen min. Og jeg prøvde å sette et 560Ti inn i pcen hans, og det funka som det skulle. Vi trodde først problemet lå i hovedkortet, og vi leverte HK'et tilbake til komplett og det var ikke noe problem så lå i HK'et likevel.

     

    Specs til vennen min:

    MSI Big Bang Xpower II socket 2011

    Corsair Dominator Platinum 16 gb 1866mhz

    Intel Core 3820 3.6ghz

    MSI Gtx 680 4GB edition

    XFX 850w

     

    Specs på pc'en min:

    Asus sabertooth p67 socket 1155

    Corsair Vengeance 8gb 1600mhz

    Intel core 2500 3.3ghz

    Gigabyte 560Ti

    Ocz 600w

     

    Jeg mener at dette er rart, siden msi burde jo være kompatibel med msi!

     

    *Edit*

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...