Gå til innhold

dubroen

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dubroen

  1. Dårlig lyd relativt sett ja....men jeg gjorde bare oppmerksom på at lyden kan tas opp på to måter, din pungrotte. :D

     

    Hehe. Greit nok, jeg kalte deg jo for en pudding, din dåsemikkel :lol:

     

    Jeg så at du gjorde oppmerksom på at lyden kan tas opp på to måter. Men i denne sammenhengen lot du som om det hadde en relevans til dårlig lydkvalitet generelt.

     

    At du misser på monolyd kontra bitraten på stereolyden, får deg jo bare til å fremstå som en enda større pudding enn det jeg først trodde 8)

  2. Trur ikke det blir som å si at radioen er dårlig nei. Kanskje mer som om dekkene rister litt i fart, og panseret spretter opp i ny og ne.

     

    Jeg slutter meg helt til kritikken av Canon, enkelt og greit fordi jeg har erfaring med utstyret.

    De er gode på proffutstyr, ref. XM2 og XL-serien. På hjemmevideomarkedet har de imidlertid en god del å lære av sine konkurrenter, i hovedsak Sony og Panasonic.

  3. Ante ikke at "Lyd & Bilde" også har gitt dette kameraet best i test. Kjøpte bladet, og oppdaget at under lyd-delen har de gitt kameraet samme karakter som samtlige andre; tre av seks mulige poeng.

    Én ting er at en kameraprodusent prøver seg å selge folk katta i sekken. Noe helt annet er det at (tilsynelatende) uavhengige testorgan ikke får med seg noe så elementært som elendig lyd.

    Merkelige greier...

  4. Jeg tilhører en av de som har gjort det gedigne feilgrep å kjøpe et Canon MV650 i, kanskje mest på grunn av at de ble testvinnere hos TV2.

    Jeg har allerede skrevet en "anmeldelse" her på nettsidene. Mest for å advare andre, men kanskje også for å få ut litt irritasjon over et dårlig kjøp...

     

    Jeg har med interesse sett at det er et voldsomt sprik i meningene om kameraet, og jeg mistenker enkelte for å drive en regulær kampanje til fordel for nettopp dette videokameraet her på nettsidene.

    Hvordan noen kan velge å bagatellisere lydproblemene på MV 650i er meg en gåte. Det har vært et problem på forgjengerne, og Canon klarer ikke å bli kvitt lydproblemet, som etter min mening er betydelig.

    Slik som skryten av kameraet er formulert, høres det ut som om noen forsøker å redde skinnet over et elendig videokamera som knapt er verdt halvparten av utsalgsprisen.

     

    Det er ille, for mange flere enn undertegnede har sannsynligvis kjøpt katta i sekken.

     

    Canon MV 650i er og blir et svært dårlig kamera, prisen tatt i betraktning.

    Jeg har gjort en dyrekjøpt erfaring og ønsker herved å advare andre mot å gå i samme fella.

    Se heller mot Sony eller Panasonic.

×
×
  • Opprett ny...