Gå til innhold

XxAnonymousxX

Medlemmer
  • Innlegg

    181
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XxAnonymousxX

  1. Har spurt tidligere, om det var her eller en annen tråd, og sett videoer/lest om det. Det skal jo tas opptak fra mikrofonen når man oppnår en trophy på PS5. Ingen av mine trophiesvideoer har noen form for lyd annen enn den som allerede er i spillet. Er det noe jeg ikke har fått med meg eller er det kun mulig gjennom headset?

  2. PS5-en har stått og samlet støv pga eksamensperiode, men er nå igang med Cold War og Dead By Daylight på den maskinen. Ellers går det i Smash Bros og Among Us på Switch, og Tuber Simulator på mobil :) 

    Har et spørsmål som er litt off-topic, men finner ikke ut av dette selv. Har kjøpt FIFA 21PS4 (diskversjonen), og sliter finne ut hvordan jeg får gratisversjonen på PS5. Noen som vet hvordan dette funker? På PS Store står det jeg må betale 799kr for PS5-versjonen...

  3. Bya skrev (3 minutter siden):

    Huh.. ser ut til at jeg har fått igjen pengene på konto, selv om Coolshop sa at ordren min var OK. Har ikke fått noe melding om kansellering. 

    Det er vel fordi orderen ikke er sendt enda. Selskapene pleier ta ut pengene når du bestiller, sikkert for å se at du har råd (deres kredittsjekk), for så å overføre pengene tilbake og trekke de på nytt når pakken sendes :) Var slik med min bestilling fra NetOnNet, og opplevd det hos mange ellers også

    • Innsiktsfullt 1
  4. RaptorStrike skrev (2 minutter siden):

    Skjønner ikke hvorfor jeg ikke bestilte derfra. De sende meg en ny vare for litt siden da jeg trodde min var forsvunnet i posten, men så var det bare sønnen til huseier som hadde vært idiotisk nok til å ta inn all posten i stedet for å sjekke hva som var mitt. Jeg sendte den bare tilbake selvfølgelig, er jo ikke kjeltring heller ? 

    Komplett er dyktige på ting de har, men ikke forhåndsbestillinger, der har de en lang vei å gå. Jeg meldte meg på "Overvåk" hos Platekompaniet, men fortsatt ikke hørt noe eller sett at de har solgt konsollen. Noen som vet eller slipper de "siste rest" snart?

  5. Forhåndsbestilte PS4 hos Komplett og måtte vente 3 mnd etter release før jeg mottok min konsoll. Da var den allerede mulig å plukke opp i butikker fortsatt siden så mange hadde fått sine så etterspørselen var ikke like stor lenger. Lærte da at i disse tilfellene skal jeg aldri bestille fra Komplett. Også amatørmessig måte de oppdaterte forventet levering, få dager før levering endret de plutselig datoen med en måned. PS5 ble forhåndsbestilt fra NetOnNet samme dag de la ut konsollen (dagen før Elkjøp og Power) så krysser fingrene for at jeg får denne før jul.

  6. Jobber med platinum til Watch_Dogs 2, ellers går det mye i Dead By Daylight, Bloodborne, Hitman 2, og PES 2020. Alt til PlayStation 4. Hatt flere av disse spille liggende en god stund (da de har vært gratis på PS+ opp igjennom årene), men aldri hatt kapasitet nok til å laste ned spill jeg bare vil spille iblant på PlayStation. Kjøpte en ekstern harddisk på 2TB tidligere i sommer og får omsider ha alle spillene jeg kan tenke meg å spille tilgjengelig?

  7. Har akkurat satt igang med The Elder Scrolls Online på PS4 igjen :p Vet ikke helt hvorfor jeg stoppet å spille det i 2015, spilte det bare et par timer og brukte 3 år på å ta det opp igjen. Vært en del store utgivelser i det siste så byttet på Mario Party, Black Ops 4 og Red Dead Redemption 2 frem til denne helga. Kom uheldigvis over spoileren i kommentarfeltet på et sponsorinnlegg fra Komplett så ble litt umotivert til å fortsette på Red Dead Redemption 2... Skjedde det samme med GTA V, ble utsatt for spoiler og har til dags dato aldri fullført det spillet, men er et mål å fullføre det :p

  8. Spent på om den kommer før det har gått mer enn ett år siden jeg kjøpte konsollen. Eller det har kanskje ikke noe å si? Hvor lang er reklamasjonsfristen?

    Reklamasjonsretten er på 2 år, jfr. forbrukerkjøpsloven §27. Så lenge du kontakter selger innen rimelig tid etter at du oppdaget skaden har ikke noe annet enn reklamasjonsfristen noe å si. Selvsagt dersom du velger å vente til skylagringen blir tilgjengelig er det jo opp til en enkelt å bedømme hva "rimelig tid" betyr, men som regel er det snakk om relativt kort tid og opp til 2/3 mnd etter at skaden er oppdaget. Videre antar jeg da at forbrukerkjøpsloven §§ 29 og 34 om retting/omlevering og produktskade gjelder i ditt tilfelle frem til reklamasjonsfristen er utgått :) 

  9. Litt usikker hvor jeg skal poste denne, men prøver meg her :)

     

    Jeg har stort sett spilt Fortnite på PS4, men har nå nylig bestemt meg for å laste det ned på PC-en og Nintendo Switchen. Jeg greier da ikke å linke brukeren min fra PS4 opp mot brukeren jeg har på PC/Switch. Har hørt snakk om at for å få dette til å fungere måtte man linke brukeren opp før man startet å spille på PS4, men synes dette hørtes noe rart ut, at det ikke skulle gå andre veien. PC-en og Switchen linker seg fint opp sammen, men PS4-en blir ikke godtatt. Kan det ha noe med at jeg ikke bruker mailen på Epic Games som jeg bruker på PS4-en? For da jeg forsøkte å logge inn med samme mail og passord på Epic Games som jeg har på PS4 fikk jeg opp at det var feil passord, men mailen hadde bruker. Jeg laget da en helt ny bruker med en annen mail.

     

    Skjønner at dette ble veldig rotete, men håper dere greier å forstå hva jeg trenger hjelp til og kanskje har noen gode tips/forslag :)

    • Liker 1
  10. Jeg liker personlig PUBG bedre, da det er endel vanskeligere.

     

    Fortnite er latterlig lett, og spesielt hvis du er flink til å bygge. Men det konseptet ødelegger for min del. 

     

    PUBG er også i både third og first person view. Alt annet en first person er kjipt for min del, så allerede der ryker Fortnite for min del. :p

    Enten er du et naturtalent i spill eller så har du vært heldig/uheldig (alt etter hvordan man ser det) i matchmakingen om du påstår at Fortnite er latterlig lett

    • Liker 1
  11.  

    Er jo mange som leier ut privat til 5K i mnd, er ikke kun studentboliger. Disse er gjerne under 5K. Men la oss ta meg da. Vi leier ut en leilighet på 70-ish m² til 6000kr i mnd til en som har 50% stilling, han kan godt bo der til han blir pensjonist for vår del.

     

    WOW! Tenk, egen stor leilighet helt for deg selv til 6000 kr. Og han har 50% mer fritid enn folk i 100% stilling som leier for det dobbelte. For min del må gjerne folk jobbe 100% for å betale alle de unødvendige utgiftene sine, men jeg tror mange gjør det bare fordi "alle andre gjør det". Hvis man forsøker et liv med 50% stilling så tror jeg svært få vil angre. 

     

    Leiligheten var jo bare delvis møblert, men er sine grunner for at vedkommende kun jobber 50% da.

     

    Men selvsagt, mange av utgiftene våre er unødvendige og spontane, men tror at når man er for eksempel ferdig med studietiden sin så ønsker man å leve litt, ikke akkurat leve på betasuppe resten av livet. Kommer jo også det at det må jo være skrekkelig kjedelig å jobbe 50% av tiden, mens vennene dine jobber 100%. Hva skal man gjøre på fritiden sin? Så tror nok dersom folk bestemte seg for å prøve dette ville de nok fått et tilbakeslag.

  12. Er jo ikke skikkelig stress å dra ned buksa, og er jo litt digg å sette seg ned litt også ;) Men skjønner jo selvsagt tankegangen! Bare tror ikke de som lærer barna sine dette gjør det for at når de blir eldre skal de spare tid. Men blir jo fort slik at dersom man først setter seg på do så har man gjerne mobilen eller noe annet tidsfordriv med seg så sånn sett kan man jo spare massevis av tid ved å stå mens man tisser.

    • Liker 1
  13.  

    Er jo det, som dere sier, at mange bommer, om det måtte være med vilje eller ei, på toalettet. Det er jo langt mer hygienisk dersom alle bare sitter mens de tisser, men likevel er det så mange som ikke vil gi slipp på denne mannegreia at man skal stå mens man tisser...

    Fordi det er mer effektivt, raskere, og for meg er det mer hygienisk. På offentlige toalett så sitter jeg så absolutt ikke. Da prøver jeg å ta på minst mulig, og komme meg raskest mulig ut. Jeg stoler ikke på andres hygiene, og står derfor. Hjemme sitter jeg alltid.

     

    Skjønner jo den. Men bare tenker at det blir rart å lære gutter i lav alder at man skal stå og tisse, de er jo ikke akkurat verdens mest treffsikre kan en vel anta, og er jo da kanskje en kilde til problemet med offentlige toaletter? At det blir for mye "bomskudd". Kan man ikke heller la de sitte mens de tisser, og heller være forklare at på offentlige toaletter står man? Blir kanskje innviklet, men et forslag.

×
×
  • Opprett ny...