Gå til innhold

MakzHD

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MakzHD

  1. Er en 99mod, kryr av disse, vil bare gjøre slik at min blir husket, orginale er overalt, derfor ble det montert spredera i fangern siden dette er litt mer sjeldent å se. tenkte å gå for blackout design, uten for mye "glitter" og slikt.

  2. Hei, Lurer på hva jeg kan gjøre med ulyd i foringene, smurte alle sammen med

    silikonspray, dette tok knekken på lydene bake men fremme er det enda lyder, bare å bytte dem eller?

     

    Lurte også på om noen vet om fine hovedlykter (oneblock helst) å mørk reflektor. Post gjerne link evt bilde til utsende etter montering. Målet er å lage noe som man ikke ser hver dag (smakfull styling på mercedes av eldre klasse)

  3. Har en w202 c180 sedan, Deler kan være dyre om du handler på feil plass, styling er svindyr som regel. Ellers holder bilene seg i teknisk god stand lenge, (evighetsmaskiner). Største problemet med W202 er rust. Så lenge de er rust fri å fri for ulyder (lyd i dempere, foringer og evt bremser).

     

    Er til å anbefale så lenge overnevnte stemmer ( trenger ikke å være helt rustfritt, bare ikke kanaler og slikt er opprustet.)

  4. Hei, Lurer på om det er noen som har erfaring med audi a4 TQ, Har sett meg ut noen forskjellige å lurte på om hva jeg burde se etter, å hva som eventuellt kan gå.

     

    Hører mange klager på kvalitet osv mens andre igjen sier det stikk motsatte.

     

    Modellen er rundt 1996-2001

  5. Kan prøve denne

    http://www.nvidia.co.uk/object/win8-win7-winvista-64bit-314.22-whql-driver-uk.html

    Om du ikke har prøvd den, om du får tid, sjekk bluescreen koden, kan gi en viss indikasjon på hva som eventuelt er feil (vil se det når du starter maskinen å windows kommer opp med en melding som sier "windows har hatt en uventet avsluttning" under detaljer står kodene)

  6. Hei, Prøver å installere XP på en HP skolepc for noe programvare som ikke funker på nyere OS'er

     

    Får bluescreen 0x0000007B cirka midt i installeringa, hva kan problemet være, prøvde å installere samme OS på en identisk data, fikk samme feil. Kan det være at den må være i FAT32 eller noe slikt? Siden bluescreen koden betyr at det enten er noe med harddisk kontrolleren evt virus og slikt.

     

    Takker på forhånd for svar.

  7. Brukere kan ikke koble til Group Policy Client-tjenesten. Har prøvd å slette brukeren, lagt brukerdata i %temp%, og fjernet brukeren i regedit.(siden vi mistenkte at brukeren var korrupt)

     

    ingen ting av dette funker, fant ingen fikser som funket fra google heller, i tillegg til dette er reinstallasjon en siste utvei.

     

    takker på forhånd for svar.,

  8. Hei, Trenger hjelp med å finne en bra skjerm, budsjettet er på Maks 3000 KR. Spiller for det meste BF3 og lignende spill så vil ha så gode farger som mulig. størrelsen 20-24'.

     

    Takker på forhånd for svar.

  9. Hei

    Hadde tenkt å bygge vannkjøling i maskinen min, etter litt modifikasjoner så klarer jeg å få plass til en 240x120x60 og en 240x120x30 Radiator.

    Vil dette være nokk til en i7 2700k og ett 680, planen var å overklokke begge 2, og kanskje etterhvert oppgradere til SLI 680.

     

    Evt hvilke radiatorer osv er gode å "safe" på.

  10. Hei

    Du lurer på om det er lov til å etter montere Xenon lys på bil.

     

    Skal ta det enkelt, i nærlys skal lykten være godkjent i henhold til merking, skal ha DC merking. Bilen skal ha lyktespylere, og den skal ha full automatisk nivåregulering av lyktene (det vil si at lytene har samme høyde på lysbildet uavhengig av hvor mye last eller hvor mye den fjærer)

    I fjernlys er det ikke like strengt, der skal lykten være godkjent for Xenon i henhold til merking, skal ha DR merking.

    For å forklare merkingen så står H for halogen, og D for gassutladning (discharge/Xenon), C er nærlys, og R langlys.

    Enkelte lykter kan være godkjente for begge deler, halogen og for Xenon.

    Selv om nærlys lykten er godkjent for begge må de andre tingene også være tilstede (som nent ovenfor), hvis du monterer Xenon.

    Så du kan montere Xenon i langlys så lenge lykten er godkjent for dette.

    Når det gjelder Xenon i etter monterte fjernlykter så gjelder reglene for langlys, men du må da se til at den samlede lysstyrken ikke blir over 480 lux (100%) % står på alle lykter.

    Hvis du vil lese mere om dette kan du gå inn på Kjøretøyforskriften §28.

    Håper dette ble forståelig.

     

    Spurte vegvesnet, tenkte jeg skulle dele dette videre.

  11. Hei

     

    Lurer på om det er lov til å ettermontere Xenon i langlys i og med at det må blendes ned når man møter trafikk uansett.

     

    i tillegg lurer jeg på hvordan det er med Grøftelys å spredere. har en mercedes med spedere i hovedlykta, lurer på om det er lov til å koble opp nye i fangeren så lenge di to ALDRI kan lyse samtidig?

×
×
  • Opprett ny...