Gå til innhold

AcerChris

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AcerChris

  1. Hei.

     

    Det var sabla god spec mot pris på den maskinen. =0 men klart om du ikke har en gratis løsning på OS så blir det stiv i pris da. Ettersom den leveres uten os.

     

    Vil man ha lettere maskin: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=780537 Noe billigere. Denne har jeg personlig. Flott maskin!

     

    Men noen flere argumenter til hvorfor han skal ha ultrabook?

     

    Men til spørsmålet om den ser grei ut.http://www.multicom....00559/p10626884 Ja helt klart. En bedre specca maskin til den prisen finner du ikke.

     

    Mvh

     

    Christer

  2. Hehe. farger på laptop/ultrabook var inn i fjor/året føre der. Nå er det desverre hvit/sølv og svart igjen som dominerer. Finnes noen sprang. Men de er som regel som de fargene over. rosa =P

     

    Men gjør som jeg gjorde. Vær kreativ =) går ann og få proffer til og gjøre det også. Jeg blåste liv i en gammel acer jeg hadde før jeg solgte den.

     

    Acer Aspire 5101.

     

    Og ett til. Så det er mulighet.

    post-284190-0-79641700-1361385797_thumb.jpg

    post-284190-0-04069900-1361385999_thumb.jpg

  3. Hvordan er denne ytelsesmessig sammenlignet med ASUS U500VZ Ultrabook 15.6" IPS?

     

    To ganske så forskjellinge maskiner. Asus har en "bedre prosessor og skjermkort". Men er også større. Acer S7 er 13.3 og har en raskere SSD og har touchscreen samt bakrunds belyst keyboard, men ikke noe skjermkort i tillegg til Intelkortet. S7 har nok noe bedre batteritid også. Da den bruker en ultrabook prosessor.

  4. Har du vurdert Acer sin Aspire S7? Den kommer rett etter win8 lanseringen. 1080p og den har fått utrolig bra kritikk.

     

    Utifra Ultrabooksa til Acer tidligere har det desverre vært labert med oppløsning etc. Men denne har alt du etterspør samt backlit keybord, ssd og touchskjerm. Samt at den er beskyttet med gorillaglass =)

     

    Ligger til forhåndsbestilling hos komplett til 10995. Lanseringsdato: 26. oktober 2012

     

    Men av de du nevte er det vel Asus sin Prime som helt klart har den estetisk peneste Ultrabooken.

     

    Personlig ville jeg valgt Asus om du må ha nå. Ellers vent på Acer sin S7.

  5. Desverre stemmer ikke dette. Batteri er ikke dekket på samme måte som maskinen. Batterier har gjerne en Reklamasjons tid på 2,5 år. Så om det er defekt kan du bruke dette. Ellers tror jeg ikke det er det som er feilen.

     

    Prøv en BIOS update. Den nyeste finner du på acer sine hjemmesider. Og følger med en readme fil som sier hva du skal gjøre.

     

    Skulle ikke dette hjelpe heller kan du gå inn på enhetsbehandlingen og avinstalere batteriet. Ta det og og slå av maskinen. Ta så ut lader også. Hold av og på knappen inne i 30 sek. sett tilbake alt. Da skal det fungere.

     

    Fortsatt feil ta kontakt med Acer for og Reklamere på batteriet.

     

    Lykke til

    Hilsen Chris

×
×
  • Opprett ny...