Gå til innhold

bhage

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bhage

  1. Nei hvem bruker disse appene/programmene? Ingen antagelig, for de virker jo ikke! Problemet er jo at dette er Samsung egen software, beregnet på deres egne produkter for å få dem til å funke slik reklamen hevder. Og dette er mitt poeng; når det gjelder hardware-produktene til Samsung så må jeg bare akseptere, jeg får det jeg har betalt for og jeg har hatt all verdens muligheter til å undersøke og teste, lese tester osv. Det er software- biten til Samsung som virkelig setter grå hår i hodet på meg og som gjør meg så forbannet. Et seriøst teknologisleskap som Samsung må da virkelig kunne prestere bedre på dette området... Er jeg alene om disse erfaringene?

  2. Hvordan er det mulig?

    ... å like Samsung???? Beklager, det er mulig jeg er dum, men jeg trodde ikke det. Jeg har nylig tatt en mastergrad på medisinsk fakultet og har alltid vært svært oppegående når det gjelder data, pc og i det hele tatt. Og jeg har forsøkt å like Samsung produkter ved å kjøpe mobil, TV, BlueRay-spiller, lydplanke, PC-skjerm og tilslutt nettbrett. Ok, skjermene er fine, men alt det andre suger, og det suger så jævlig at jeg fatter ikke hvordan de har klart å oppnå en slik status/salgsvolum som de faktisk har. La meg bare beskrive de siste måneders frustrasjon, dvs jeg utelater den mest idiotiske mobiltelefonen jeg noengang har vært borti; Samsung Wave. Jeg lot meg forlede til å kjøpe nettbrettet Galaxy Tab 10.2.1, bl.a. fordi jeg trodde den skulle kunne kommunisere med min (relativt) nyinnkjøpte TV, en 40 tommer 7000 serie fra 2010. Så her kommer historien:

     

    Etter å ha holdt på med dette en stund så har jeg lastet ned og installert og kjørt og testet følgende programmer/apper:

     

    Samsung KIES

    Samsung AllShare

    Samsung Smartshare

    Samsung Swipe-It

    Samsung Remote

    Samsung DNLA (eller noe sånt)

    Jeg tror faktisk det er noe noen som jeg ikke husker her

     

    Det eneste av disse som virker sånn nogenlunde greit er Samsung Remote, den eneste jeg absolutt ikke trenger. Alle utgir seg for å være smarte apper, ingen virker på mitt system... please gi meg nøkkelen til dette universet, eller så har jeg ikke noe annet valg enn å gå over til Apple...

×
×
  • Opprett ny...