Gå til innhold

Vegard:)

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vegard:)

  1. Hei! I dag var jeg på et kjøpesenter å så etter animal crossing new leaf til 3DS. Jeg var i 5 butikker der de selger spill, men INGEN hadde animal crossing. Ser også på nettet at mange butikker er tomme for de. Er det veldig populært, eller bestiller de aldri inn nye spill? Noen som vet om en plass i sandnes/stavanger som selger dette i butikk? Hvis ikke, hva med en nettbutikk der jeg kan bestille det med postoppkrav?

  2. Hei

     

    Jeg er en 15 år gammel gutt som har et søskenbarn på 16. Hun bor tre dager borte fra meg om vi skal kjøre bil, og jeg ser henne ca. 1 gang i året. Hun har alltid vært et lite "problembarn" men jeg har alltid elsket henne og synes hun er kjempemorsom å være med.

     

    Problemet er at det har blitt så sykt alvorlig nå, hun tar hasj, rømmer hjemmefra uten å si hvor hun er, kommer kanskje hjem dagen etterpå også videre. Jeg har snakket med henne om dette før via facebook og hun har sagt hun ikke føler mange er glad i henne, jeg har sagt at jeg og familien hennes er kjempeglad i henne, men ser ikke ut til at det hjelper. Hun er også ganske deprimert, og jeg er redd for at hun skal gjøre noe dumt. Er redd for at jeg ikke få se henne igjen, for å si det slik.

     

    Hadde nettopp et lite sammenbrudd og klarer ikke slutte å gråte (jeg gråter veldig sjelden). Jeg er redd. Jeg kjenner at jeg bare må si noe til henne, men vet ikke hva jeg skal si eller hvordan jeg skal si det. Jeg vil ikke gjøre henne mer deprimert.

     

    Hvis noen av dere har noen tips til hva jeg kan si, så setter jeg utrolig stor pris på det, er kjempetakknemlig!

     

    -Vegard :hm:

  3. Hei! Jeg lurte på om noen av dere vet om butikker som selger rosenkrans-smykker? Mistet nettopp et annet smykke jeg hadde på skolen, og har virkelig lyst på et nytt. Mamma og pappa er ikke særlig glad i netthandel, så jeg får ikke lov til å bestille på nettet, så vet dere om noen butikker som selger?

     

    Har lyst på noe i denne duren:

    3ec6279f7111eebe70f8706985b91db0-image.jpeg

     

    (Dette er min første post på et slikt forum, beklager hvis tråden ble litt rotete ;) )

×
×
  • Opprett ny...