Gå til innhold

jrgd3

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jrgd3

  1. Hei :)

     

    Har et lite problem med min Dell laptop. Den har en lang periode nå hatt et baklys (skjerm) som har vekslet mellom å virke og å ikke virke. Enkelte dager når jeg har åpnet den har det vært borte, men har som oftest blitt fikset ved å lukke igjen pcen hardt et par ganger. Men ikke denne gangen. Nå er det helt svart uansett, og tenker derfor at det er kabelen som har tatt kvelden. Problemet er at jeg ikke vet hvilken kabel det er som er gåen. Som vist på bildene er det tre kabler (to sølvfargede og en svart) som går opp fra selve pcen og under skjermen, og jeg vet ikke hvilken som må byttes. Noen som vet?

    post-284069-0-00902500-1408709556_thumb.jpg

    post-284069-0-26056800-1408709581_thumb.jpg

  2. Har htc i norge gitt ut ikke fullført verson maybe?? min e no i allefall ikke full pakke!!

     

    mangle mye av kitkat opplegge...

     

    Dette kommer av at HTC bruker HTC Sense, og du vil derfor ikke få Google's egen utforming på alt, f.eks. ringeappen og mye av det andre nye. Dette får du derimot på LG's Nexus 5 som bruker "ren" android, uten produsentens egen utforming på operativsystemet :)

  3. Per nå har vi der slik hjemme, at modemet fra nettleverandøren og den trådløse ruteren (Jensen Airlink 89300) står på kontoret i huset, slik at vi har trådløst nett i huset. Vi har kontakter ellers i huset også, men de får jo da bare "urutet" nett, siden de ikke går gjennom modemet. Vi har en hovedinngang i kjelleren, og det jeg lurer på, er om jeg kan sette modemet(som visstnok også kan fungere som ruter) der nede, plugge hovedkabelen inn i DSL-kontakten, og la resten av huset gå på en av Ethernetkontaktene? Slik at jeg bare kan plugge rett i veggen, og ha internett i hvert rom uten et modem per rom? Eller er det nødvendig å ha en switch og noe greier?

  4. Hei!

    Eier en nå tre og et halvt år gammel HP Pavillion Dv-7. Hadde nylig problemer med at spillene jeg spiller (counter strike og lignende) lagget. FIkk beskjed om at dette kan komme av at cpuen blir for varm. Lasta ned HWmonitor og fikk se at cpuen godt over 90 grader når jeg starta ett spill. Har prøvd med coolingmatte og å rense vifta med luft, men får fremdeles ikke pressa temperaturen under 70 grader når jeg spiller.

    What to do?

  5. Nja, vet ikke helt om svar alternativet på spørsmål 1 faktisk er riktig.Wikipedia

    Theoretically, this specification will enable multi-station WLAN throughput of at least 1 gigabit per second and a maximum single link throughput of at least 500 megabits per second (500 Mbit/s). This is accomplished by extending the air interface concepts embraced by 802.11n: wider RF bandwidth (up to 160 MHz), more MIMO spatial streams (up to 8), multi-user MIMO, and high-density modulation (up to 256 QAM).New technologiesExtended channel binding80 MHz and 160 MHz channel bandwidths (vs. 40 MHz maximum in 802.11n)80 MHz mandatory for stations (STAs), 160 MHz optional
    Så hvor mye bandwidth man får vil være avhengig av ruteren og antall antenner.

     

    forsåvidt riktig det, men det de spør om her er hvor mye du kan få nå til å begynne med, ikke hvor mye som er mulig :)

×
×
  • Opprett ny...