Gå til innhold

igy

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av igy

  1. Mitt gamle hovedkort tok kvelden (Asus P4P800 E Deluxe, eller noe i den dur) så jeg fant ut at jeg kunne kjøpe et nytt hovedkort Kjøpte et tilsvarende, demobrukt hovedkort. Altså Asus P4P800-E Deluxe.

     

    Problemet er bare at nå får jeg ikke tak i noen drivere til noe som helst. Får heller ikke installert drivere til nettverkskortet. Jeg tenkte jo at det var mulig å bruke driver cden jeg hadde i fra før av, i og med at det var samme hovedkort. Men jeg får ikke installert noe som helst fra den CDen. CDen er ikke ødelagt, brukte den senest en dag før hovedkortet klikka.

     

    Er det noen som vet hvor jeg eventuelt kan få lastet ned drivere til det hovedkortet her? Jeg har prøvd asus sine hjemmesider, men der var det ganske tomt for drivere.

     

    Fant en driver til nettverkskortet der, er ganske sikkert på at det er samme nettverkskort på det gamle og nye hovedkortet. (3C940 eller noe sånt).

     

    Men det gikk ikke å installere den heller.

     

    Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre/hvor jeg kan laste ned drivere?

  2. PC Vil ikke starte, når jeg tryker på "på" knappen så skjer det nada. Eller ingenting, hvis jeg da ikke har skrudd av og på PSU, da blinker power led i omtrent et halvt sekund og det skjer ikke så mye mer.

     

    Specs:

     

    Asus P4P 800 Deluxe

    P4 2.6 Ghz @ 3.4 GHz, klokket den opp til det rett før problemet oppsto og satte opp volten litt (1.675V), kan det ha noe med det å gjøre? Har prøvd å resette CMOS.

    Tagan 480W PSU

    2x TwinMos 512 brikker. Har ikke hatt så mye problemer med de før, så jeg tror ikke det er de.

     

    Har også vannkjøling, men jeg tror ikke det lekker noe fra den, så jeg antar at det ikke er problemet siden det har fungert problemfritt fram til i dag.

     

     

    Forslag til hva jeg kan gjøre mottas med takk

     

     

    Kan også nevne at hovedkortet har kortsluttet en del ganger tidligere når jeg satt sammen PCen, men det er en stund siden så jeg tror ikke det har noe med det å gjøre.

     

     

    Mvh meg

  3. Såvidt jeg har fått med meg så lager Tagan ganske bra PSUer, så da lurte jeg på hvilken av disse som var "best"?

     

    https://prisguiden.no/product.php?product_id=21097

     

    https://prisguiden.no/product.php?product_id=34987

     

     

    Skal bruke den til et P4 system med et X800 kort siden den forrige PSUen tok kvelden. Så jeg tenkte at jeg skulle investere i noe som ikke inneholdt navnet "superflower" den gangen her og se om det gikk noe bedre;)

     

    Hvis det finnes noen andre fine PSUer til en fin pris, ikke mer enn de som jeg har linket til her, så er det bare å komme med forslag. Men jeg har ihvertfall bare hørt positive ting om de Tagan PSUene....

     

    På forhånd takk;)

  4. Når jeg begynte å spille var det ca. 10 000 registrerte spillere. Begynte en stund etter vennene mine men tok de fort igjen. Det endte med at jeg ble Don. Overlevde som Don i nesten 2 uker. Begynte på en ny profil forrige uke og er nå Kaptain, bare noen små prosenter unna Boss...

     

    Eneste jeg ikke har oppnådd i spillet enda er å være gjengleder og å eie en flyplass/kulefarbikk...

     

    Forresten så kalte jeg meg wakkywheel, kaller meg nå newsflash...

  5. Nå fikk jeg ihvertfall startet den, tok ut ATX strømmen (er det det den store strømkontakten som går til hovedkortet heter?) mens den sto og brummet, noe som førte til at dataen gikk av igjen. Jeg satte den litt inn, slik at brumlingen ble noe lavere enn før, jeg antar at ikke alle pinnene var borti og at det da ikke ble levert like mye strøm. Dette tror jeg "Lurte" strømforsyningen til å tro at den egentlig ikke skulle levere strøm (noe som er riktig) og etterhvert (ca 10 min) så virket det som den ladet seg ut.

     

    Da skrudde PC-en seg "av" og jeg fikk brukt startknappen som vanlig med en gang jeg hadde dyttet inn ATX kontakten igjen. Jeg antar at det var strømforsyningen sin feil, men det kan vel ha vært hovedkortet og? Jeg vil egentlig finne ut hva som er galt, for det skal byttes når jeg finner det ut.

     

    Beklager at posten ble litt rotete, håper dere klarer forstå noe av det som står her allikevel.

     

    OS: Du er velkommen til å rette mine skrivefeil (jeg vet det er noen der, har bare ikke sett de slemme leifene enda).

     

     

    kthxbye?

     

    Eller

     

    Mvh

    Igy

  6. I natt så gikk strømmen i huset, og etter det har jeg ike fått startet den. Det har seg nemlig slik at hver gang jeg enten tar ut strømkontakten til PSUen eller strømmen er helt av/trykker på bryteren bak på PSU-en så vil ikke PCen starte, den står bare å "brummer" alle viftene går og lysene lyser. Men dette skjer uten at jeg har trykket på "på" knappen, hver gang jeg kutter strømmen til hele dataen så står den og brummer hver gang den får strøm.

     

    Vet det er litt dårlig forklart men jeg kan prøve litt bedre.

     

    Etter at strømmen har vært borte i fra hovedkortet så vil ikke PCen få seg på, men den står og "brummer" "suser" uansett hvis det er strøm inn til den ifra strømforsyningen. Altså hvis den knappen er på og ledningen er i. Den vil ikke av uansett hva jeg gjør bortsett fra å skru av strømforsyningen/dra ut ledningen. Så det jeg enten tror er at det er strømforsyningen eller hovedkortet det er noe galt med.

     

    Jeg har prøvd å ta ut alle "unødvendige" ting som cdrom og lignende, jeg har også prøvd å bytte ram brikker/kjøre med bare en.

     

    Så det jeg lurer på er hva problemet kan være og hvordan jeg skal fikse det?

    Jeg tror jeg skal få prøvd med en annen strømforssyning en gang denne uken for å enten utelukke det som problem/finne ut om det er noe galt med den.

  7. Jeg har fått i oppdrag å sette sammen en maskin som er så bra som mulig for ca. 5-6000 KR. Og trenger litt hjelp, jeg har satt opp ett oppsett som ser omtrent slik ut:

     

    AMD Athlon 64 3000+ (Venice) 994,- Er litt usikker på denne, men den virker som et bra valg.

     

    ASUS A8N-SLI Premium 1348,- Er lei av lavkvalitets hovedkort med bråkete vifter og lite funksjoner, så jeg tenkte jeg skulle kline til med noe som virket ganske bra og som jeg har lest mye positivt om. Denne virket da som et bra valg.

     

    BenQ DW1640 356,- Det sto mellom denne og NEC 1540, jeg leste at denne var bedre på skadete plater så jeg satser på den.

     

    Club3D GeForce 6600GT 128MB 1289,- Denne er jeg litt usikker på, har lest noe positivt om det og det virker som jeg får en del bang for the buck.

     

    Hitachi Deskstar T7K250 250 GB S-ATA 878,-

    Hørte at det var en av de raskeste S-ATA diskene ute (bortsett fra Raptor) men jeg husket ikke helt navnet på de som vistnokk skulle være så raske så jeg valgte den som virket mest sannsynlig etter min type logikk.

     

     

    Hiper M-serie strømforsyning 480W

     

    OCZ 1024MB Premier Dual Channel

    950,00

     

    Tatt til fornuft og valgt noe billigere ram, mer for pengene.

     

    Kabinettvifter: Hiper Flow UV kabinettvifte 80mm x2 150

     

     

    Raidmax Mustang 407,-

    Meget usikker på denne, men jeg fant et kabinett som var billig og forhåpentligvis bra, lurer litt på om jeg ikke kan får overtalt han som skal ha maskinen til å kline til med Antec P180 e.l.

     

    Pris på netshop: 8 134,00

     

     

     

    Dette oppsettet var noe sånn som jeg kunne tenkt meg det, hadde vært greit å få ned prisen/opp ytelsen uten å cashe ut altfor mye. Svar tas imot med takk:) :yes:

     

     

    EDIT: Leif came, I saw, leif's conquered

    EDIT: Endret på ram, Strømforsyning

  8. Hvis jeg ikke husker helt feil så er det slik at Lost Coast (det nye chapteret) har en del høyere oppløsning på teksturer/modeller i tilleg til at det har HDR, noe som mest sannsylig vil si at hvis du spilte med alt på high før og du nå spiller med alt på high utenom HDR så vil du fremdeles få lavere FPS.

     

    Prøv å kjør Half Life 2 en gang til og sjekk hvordan det er med FPS og sånn der, hvis FPS-en har sunket betraktelig der og, er det mulig at noe er galt... Men det vil altså være helt naturlig at Lost Coast har lavere FPS enn resten av HL2, grunnet teksturer o.l.

  9. Jeg har også noen problemer med dette, jeg tror jeg vet hvorfor og det er at den maskinen med skriveren er 2000 mens alle de andre er XP og når jeg vil installere skriveren på de andre maskinene så sier de at jeg har feil driver installert på 2000 maskinen og at jeg derfor ikke kan installere den på XP maskinen.

     

    Men så vet jeg jo at jeg har installert riktig driver og lurer da på om jeg må få tak i en XP drivert elns til de andre maskinene.

     

    Skriveren er en HP deskjet 710C for de som lurer.

     

    EDIT: Ooops, gammel post. Skitt au...

  10. Hvis jeg ikke tar feil så tror jeg ikke SLI fungerer med Dual kort siden SLI bussen (sansynligvis feil men jeg kommer ikke på hva det var men noe var det) blir "brukt" til å ha to gpuer på ett kort, dette vil vel da endre seg med SLI2, for hvis jeg husker riktig skulle SLI2 støtte opptil flere kort.

     

    Men som alltid er det en meget reel sjanse for at jeg tar feil, jeg hverken tror eller påstår at jeg kan alt men jeg må da få lov til å prøve?

  11. GPUene i dag er på sett og vis allerede multi-core med opptill 24 "cores". Det er ikke noe poeng i flere seperate kjerner i en die med GPUer.

    Er det ikke slik at man kan få bedre yields hvis man f.eks. produserer to mindre kjerner og limer de sammen enn å lage en stor en?

     

    Correct me i I'm wrong men jeg mener å ha lest det mer enn ett sted og det virker jo logisk for min del. Husker ikke detaljene men hvis noen føler for å utdype så hadde jo det vært hyggelig.

×
×
  • Opprett ny...