Gå til innhold

frostrøyk84

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frostrøyk84

  1. Du har gjort en bra jobb så langt og har en fin og riktig vektnedgang. Bra jobba :-).

     

    Kan også gi deg en link som muligens gir deg en vekker på hvor viktig det er å spise riktig. I alle fall ga det meg en vekker.

    http://www.vektklubb...e-uken-20209978

     

     

     

    EDIT: Du skal selvfølgelig ikke la være å trene. Hvis jeg husker riktig så har muskler kun 1/4 av volumet til fett. Det vil si at om du går opp en kg i muskelmasse uten å legge på deg, er du kvitt 4 kg med fett. Tren og tren mye styrke :).

     

    Bra med sånne innspill! Var jo klar over at kostholdet var veldig viktig når man skal ned i vekt, men sjeldent jeg har sammenlignet kcal i matvarer /snop mot hvor mye man må forbrenne gjennom trening. Litt sykt egentlig (særlig det med bollene!)

  2. Da var det +0,6 kilo opp i vekt isteden.... litt kjipt!.. har blitt alt for mye usunt i helga... egentlig litt hele uka :p. Men har tatt meg i nakkeskinnet og begynt å løpe for å komme meg i aktivitet. Har også meldt meg på Oslo maraton som går 21. september :) (10 km-distansen)

     

    Bruker Endomondo treningsapp på mobilen som fungerer helt utmerket! og følger et treningsprogram for nybegynnere: http://www.loplabbet...begynnerprogram

     

    neste uke skal jeg ned igjen! :) tvi tvi :)

     

    -------------------------------------

    Startvekt : 108,5 kg

    Tidslengde: 9 uker

    Totalt nedgang : 7 kg

    Nåvekt : 101,5 kg

    Mål : 90 kg

  3. Denne uken har jeg gått ned 0,9kg :)

     

    -------------------------------------

    Startvekt : 108,5 kg

    Tidslengde: 7 uker

    Totalt nedgang : 7,2 kg

    Nåvekt : 101,3 kg

    Mål : 90 kg

     

    Nærmer meg stadig. Fått litt mere kontrol på kosthold og ikke minst kuttet kraftig ned på søtsaker. Hvis jeg blir fysen så unner jeg meg ett sukkertøy som jeg har stående. Funker som fjell.

    Startvekt : 89.5 kg

    Tidslengde: 6 uker

    Totalt nedgang : 7 kg

    Nåvekt : 82.5 kg

    Mål : 80 kg

    hvordan sukkertøy da? :)

    • Liker 1
  4. Ned 0,9 kg denne uka også :) Da veier jeg 103,5 kg - totalt ned 5 kg. Som tidligere nevnt er jeg for dårlig på å trene; blir bare litt ski i helgene (slalom), gåturer og litt manualer hjemme. Vet jeg burde, men det blir bare ikke til.

     

    -------------------------------------

    Startvekt : 108,5 kg

    Tidslengde: 5 uker

    Totalt nedgang : 5 kg

    Nåvekt : 103,5 kg

    Mål : 90 kg

  5. Jeg prøvde et nytt produkt tidligere denne uke og det funket bra for meg. Jeg veide meg ikke, men så resultatene på kroppen, andre som også kommenterte det. Jeg brukte den nye sportsserien til Squeezy Athletic. Først starte jeg med Squeezy Athletic 5-dagers for å bli vant til å kun ha shake som måltid. Da bytter man ut to måltider med denne shaken. Denne fungerte greit. Derette tok jeg to dagers pause før jeg begynte på Squeezy Athletic 3-dagers. Da bruker jeg kun denne til alle måltidene, altså fem shaker om dagen i tre dager. Gikk overraskende bra, følte meg ikke tom i magen, men ikke stappmett heller. Jeg kjøpe også en bar som jeg hadde sammen med en shake til middag siste dagen, det var godt å ha noe å tygge på :)

     

    Dette var et skikkelig skippertak som fungerte for meg. Gikk sikkert ned 1,5-2 kilo i løpet av en drøy uke og jeg er greit trent i utgangspunktet. Produktene er litt dyre, men jeg syns at de var verdt pengene. Hva gjør vi ikke for en litt slankere kropp? :)

     

    Produktet ser jo ganske bra ut! Virker som det inneholder alle vitaminer man trenger, og er sikker veldig nyttig iogmed at man har en mengde kalorier å forholde seg til og slipper å veie opp mat. Men kommer du til å bruke dette fast fremover? eller er det for å gå ned noen kilo over kortere tid?

×
×
  • Opprett ny...