Gå til innhold

Lakagígar

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lakagígar

  1. 1. Jeg sammenligner det Windows bildet fordi det handler om ikoner her. Om det er Linux, Mac OSX, WIndows, iOS eller Android har ingen betydning når det er ikonene som står i fokus her. Ikoner er ikoner og et kaos av ikoner er et kaos av ikoner.

     

    Overhode ikke noe kaos :) Som du ser av bildet, er det 8 ikoner på 1. skjerm, dette er de jeg bruker hver dag, ellers har jeg sortert spillene mine i mapper, og alle appene etter type (skjerm 2, 3 og 4)

     

    Igjen, så er det fortsatt rot.

     

    Jeg tok å lastet ned en iPhone 5 template PSD fil, og tok et bilde i fra en Android telefon og satt den inn sammen med iPhone 5 i Adobe Photoshop.

     

    Resultatet ble dette.

     

    iPhone%205%20New.png

     

    Dette ser uendelig mye bedre ut enn det iOS gjør nå i dag. Dem som synes dette ser dårligere ut enn det iOS har av UI nå, har nok definitivt ikke peiling på design og minimalisme.

     

    Og ikke minst, sjekk hvor mye bedre sånn totalt sett iPhone 5 ser ut her nå når det ser slikt ut. Dette er som natt og dag.

     

    Smoothe animasjoner har jeg hatt siden Android 2.1.

     

    Det har du overhode ikke. De er enten direkte løgn, eller så har du aldri sett en iOS device side om side. Jelly Bean er nesten på høyde med iOS. 2.1 var aldri på samme planet engang.

     

    Har du noen bevismateriale på at Android 2.1 ikke har smoothe animasjoner?

     

    Nei, Android har ikke faste ikonstørrelser på ikonene.Men poenget her er jo at man selv kan forandre på ikonene og selv velge hvordan ikonene skal se ut. Om dem er super duper digre eller knøttsmåe har ingen betydning så lenge man selv kan velge.

     

    Noe som gjør ting helt latterlig stygt, og som gjør at OSet fremstår som en barnehagetegning. Hvor "Pent" ditt launcher-ikon fremstår er helt og holdent avhengig av hvilken annet ikon det havner ved siden av.

     

    Latterlig stygt når man får ikonene slikt man vil ha det?

     

    Så du mener at ikonene er bedre når Apple bestemmer hvordan dem ser ut over hvordan du synes dem skal se best ut?

     

    2. Mulig det bildet der er finpolert for deg. Men da er jo stock Android 4.1.1 Jelly Bean definitivt finpolert. Bare se her. Og skal vi gjøre finpoleringer på toppen av det der, så kan du få noe som dette. Android er det beste man kan komme over når det kommer til minimalistiske og enkle oppsett.

     

    Jelly Bean stock er helt greit. Men det kommer bare på et mindretall med telefoner. Prøv å kjøp noe fra Samsung eller HTC, da får du med jallapiss på kjøpet, som du må roote for å bli kvitt. Og da kan du likegodt jailbreake iOS og kalle det even.

     

    Det andre fra Dandylion er smooth, men du klarer aldri i verden å kjøre den looken igjenom hele OSet. Og der er problemet. Det er ikke abre snakk om at det ser pent ut, det skal føles bra ut i bruk.

     

    Android Jelly Bean er mere enn bare helt greit om look'en til iOS er bra.

     

    Den modifikasjonen i fra Dandylion er gjort uten root. Og det utsende der føles veldig bra ut i bruk med at jeg har prøvd å sette opp samme oppsett som Dandylion på min Galaxy Nexus. Du må nesten prøvd dette ut selv for å se hva jeg snakker om.

     

    3. Du sier du er en Interaksjonsdesigner?

     

    Noen bevismaterialer på at du faktisk er det du sier du er?

     

    Jeg kan også bare si at jeg er en grafisk / UI designer i Google som utvikler Android. Hadde du trodd meg om jeg sier at jeg faktisk er det?

     

    Om du ikke tror på det, hvordan forventer du da at vi skal tro at du er en Interaksjonsdesigner?

     

    Ja, det er da lett :)

     

    https://www.linkedin...3Fid%3D84044313

     

    Gidder ikke å registrere meg på siden for å kunne se en liten tekst med info.

     

    4. Android 4.2?

     

    Android 4.1.1 er jo silke smooth fra før av. Og mange tester bekrefter at Android 4.1.1 i 98% av tilfellene er like smooth som iOS 5 / 6.

     

    Jeg har testet dem side ved side, 4.1 er nesten like smooth, mens 4.0 er lang fra like smooth. Testet da spesifikt å bla horisontalt gjennom appskuffen på android, vs hjem skjermene på iOS.

     

    LOL, her går det kun i hjemmeskjermene, som vanlig. Prøv heller alle andre plasser utenom hjemmeskjermene. Kanskje du da våkner opp da og innser på hva jeg snakker om da?

     

    5. Kanskje på tide å si sannheten at jeg faktisk eier en iPhone 5 selv. Men det er ikke den eneste mobilen jeg har. Jeg har en Galaxy Nexus i tillegg. Desverre, så vil nok iPhone 5'ern og Galaxy Nexus'en bli solgt i Januar 2013, for da skal jeg gå over til Samsung Galaxy Note II.

     

    Jeg kan bekrefte på samme måte som de fleste tester viser at Android 4.1.1 er like silke smooth som iOS 6. Det at iOS 6 skulle ha 1-2 FPS mere enn Android når man navigerer i menuene er ikke noe man legger merke til i det hele tatt uansett, siden begge OS'ene kjører silke smooth fra før av.

     

    Som nevnt øverst må det da bety at jeg er mer kresen evt har bedre øye for slikt, da jeg ser forskjell på dem.

     

    Ja du mener vel kanskje at du ser forskjell på 200 og 250 FPS også eller?

     

    7. Jeg vet ikke hva jeg snakker om?

     

    Vet du hva du snakker om når du kan påstå at mobilprodusentene vet best på hvordan jeg kan bruke mobilen raskest og mest effektivt?

     

    Jeg påstår ikke at de vet best. Jeg er bare uenig i at "jeg kan tilpasse det slik jeg vil selv, og det er bra" utsagnet

     

    Selv om noe er mulig å tilpasse seg etter dine ønsker, så er det INGEN på denne planeten som tvinger deg til å benytte deg av disse tilpasningsmulighetene. Tilpasningsmulighetene vil kun være der for dem som FAKTISK vil benytte seg av dette. iOS med tilpasningsmuligheter er fortsatt det samme som iOS er nå så lenge du ikke benytter deg av disse mulighetene.

     

    Så enkelt er det bare.

     

    Dem som motsier dette lever ikke på samme planet som vanlige mennesker gjør.

    • Liker 3
  2. iOS er ikke Windows

     

    Men et kaos av ikoner er fortsatt et kaos av ikoner. Hva er det du ikke skjønner i det jeg sier her?

     

    Ikoner i iOS er fortsatt det samme som ikoner i Windows.

     

    Om man ikke kan sammenligne dette fordi det er 2 forskjellige OS'er. Da er mitt spørsmål, hvorfor sammenligner dere da 'GeekBench' scores mellom iPhone 5 og Samsung Galaxy telefoner da?

     

    iPhone 5 er jo ikke Samsung Galaxy telefoner, eller?

  3. Så kan du forklare på hvordan iOS er finpolert?

    Nei, når du sammenligner det windows bildet med iOS så tror jeg ikke at jeg kan forklare deg hvordan iOS er finpolert, fordi vi er helt klart ikke på samme side i boken, det er ikke engang sikkert at vi begge leser bok :p

     

    Men kan trekke ut noe:

    - Smoothe animasjoner

    - Uniforme ikoner (android har ikke en fast størrelse på dem)

    - De "riktige" tilbakemeldingene på handliger, feks når du er i bunnen av en liste.

     

    Synes du dette ser finpolert ut da?

    Nei, men det er ikke iOS, dette er iOS

    post-49061-0-81846800-1350391813_thumb.png

     

    Du sier ehh jo på ting nummer 2. Hvor er dine bevis på at du snakker sant her?

    Jeg er Interaksjonsdesigner, så jeg har testet og testet og testet apps på nettopp disse tingene.

    Nettopp testet jeg en app som har vært på Android i årevis. og sammenlignet den med den 4 uker gammle Alpha versjonen til iOS.

    Testtelefonene var en S3 og en iP4. Og S3 lagget mye mye mer enn iP4.

    Det var faktisk så åpenbart at eieren av S3en ble sur på meg for at jeg viste han det.

     

    Jeg ser heller at Samsung Galaxy Note II er kjappere og like smooth som iPhone 5 i det meste som mange video reviews viser.

    Kjører den 4.2? Om ikke så er den ikke noe smoothere.

     

    Det er mulig korrekt for dem som ikke har prøvd en Samsung Galaxy S II, Galaxy Nexus eller noe bedre med Android 4.1.x.

    Jeg har testet på:

    S3, S2, S1, One-X, Nexus, Nexus7, iPhone4 og iPhone4S.

    på både iOS5, iOS6, Android 4.0 og Android 4.1.

     

    Nexus med 4.1 var det som kom nærmest iP4 på scroll lagg, men selv der var det en merkbar forskjell.

     

    Så til ting nummer 3. Android lagger på billige telefoner, ikke på mere dyrere Android mobiler med Android 4.x.x.Så slutt å ta billige skit mobiler inn i bildet til top moderne mobiler.

    Jeg snakker utelukkende om 4.0 telefoner. "skit-mobilene" jeg har testet på har såvidt 2.2

     

    Og så til det siste du sier. Ja, en hvilken som helst moderne Android telefon jeg kan bruke VIL funke bra fordi jeg kan selv bestemme hvordan mobilen skal være for å fungere best for meg.

    Nei, les eksemplet mitt du. Du vet ikke hva du snakker om. I hvertfall gi noen eksempler på den kompetansen du mener å inneha for å kunne si hva som er best for deg.

     

    1. Jeg sammenligner det Windows bildet fordi det handler om ikoner her. Om det er Linux, Mac OSX, WIndows, iOS eller Android har ingen betydning når det er ikonene som står i fokus her. Ikoner er ikoner og et kaos av ikoner er et kaos av ikoner.

     

    Smoothe animasjoner har jeg hatt siden Android 2.1.

     

    Nei, Android har ikke faste ikonstørrelser på ikonene.Men poenget her er jo at man selv kan forandre på ikonene og selv velge hvordan ikonene skal se ut. Om dem er super duper digre eller knøttsmåe har ingen betydning så lenge man selv kan velge.

     

    2. Mulig det bildet der er finpolert for deg. Men da er jo stock Android 4.1.1 Jelly Bean definitivt finpolert. Bare se her. Og skal vi gjøre finpoleringer på toppen av det der, så kan du få noe som dette. Android er det beste man kan komme over når det kommer til minimalistiske og enkle oppsett.

     

    3. Du sier du er en Interaksjonsdesigner?

     

    Noen bevismaterialer på at du faktisk er det du sier du er?

     

    Jeg kan også bare si at jeg er en grafisk / UI designer i Google som utvikler Android. Hadde du trodd meg om jeg sier at jeg faktisk er det?

     

    Om du ikke tror på det, hvordan forventer du da at vi skal tro at du er en Interaksjonsdesigner?

     

    Jeg har også testet flere apps i iOS som lagger hvor samme applikasjon i Android går 99% smooth. Applikasjoner lagger og hakker like mye i Android som i iOS.

     

    4. Android 4.2?

     

    Android 4.1.1 er jo silke smooth fra før av. Og mange tester bekrefter at Android 4.1.1 i 98% av tilfellene er like smooth som iOS 5 / 6.

     

    5. Kanskje på tide å si sannheten at jeg faktisk eier en iPhone 5 selv. Men det er ikke den eneste mobilen jeg har. Jeg har en Galaxy Nexus i tillegg. Desverre, så vil nok iPhone 5'ern og Galaxy Nexus'en bli solgt i Januar 2013, for da skal jeg gå over til Samsung Galaxy Note II.

     

    Jeg kan bekrefte på samme måte som de fleste tester viser at Android 4.1.1 er like silke smooth som iOS 6. Det at iOS 6 skulle ha 1-2 FPS mere enn Android når man navigerer i menuene er ikke noe man legger merke til i det hele tatt uansett, siden begge OS'ene kjører silke smooth fra før av.

     

    6. Jeg har testet de fleste topp modellene til alle som lager Android mobiler. Og 95% av alle topp modellene jeg har testet med Android 4.x.x har gått 98% smooth. På samme måte som at iOS også er smooth. Men alikavel sliter noen med lagging i iOS som en link over / tidligere viste.

     

    Det samme kan skje i Android 4.1.1 også om man legger inn apps laget for Android 1.6 f.eks. Så uansett hvor man går, så kommer man over lagg på en eller annen måte.

     

    Utenom dette så er både Android 4.x.xog iOS 6 silke smooth.

     

    7. Jeg vet ikke hva jeg snakker om?

     

    Vet du hva du snakker om når du kan påstå at mobilprodusentene vet best på hvordan jeg kan bruke mobilen raskest og mest effektivt?

  4. Så du mener at default stol og ratt posisjon på en bil alltid er bedre enn ditt eget sete og ratt posisjon?

     

    Hurr durr, noe som ikke går i hop her :hmm:

    Spar oss for flere dårlige bil-analogier, please....

     

    Er bare et godt eksempel på hvorfor din 'tilpasningsmuligheter er tull' argumentasjon ikke holder mål.

     

    Tilpasningsmuligheter er tilpasningsmuligheter uavhengig om det er en telefon, bil, tv, eller en datamaskin.

     

    Og bra forsøk på å ro deg unna poenget mitt her. Så spar oss heller for dårlige bortforklaringer.

    • Liker 1
  5. Skal jeg kunne bruke telefonen på en raskt og effektiv måte, så MÅ jeg sette opp telefonen etter sitt eget ønske.

    Tullprat.

     

    Wall of nosense........

     

    Så du mener at default stol og ratt posisjon på en bil alltid er bedre enn ditt eget sete og ratt posisjon?

     

    Hurr durr, noe som ikke går i hop her :hmm:

     

    Hvor viser det seg? I salgstallene?

     

    På verdensbasis?, jepp.

  6. iOS finpolert?

    Jepp, Det er gjennomdesignet ned til minste detalj. Som designer synes jeg det er litt perverst, og i OCD-grenseland når det gjelder flisespikkingen for å få ting just right.

     

    Og dessuten så hjelper det fint lite at iOS er smooth når man navigerer i OS'et. Man må jo ta med hvordan alle programmer er i bruk også. Og da vinner definitivt ikke iOS når det kommer til smoothnes og kjapphet da.

    Ehh jo? Det var jo nettopp det jeg sa over her. Velg deg en random app på hhv iOS og Android, som benytter seg av listescrolling, og så legger du dem ved siden av hverandre og scroller. Og hva er resulatetet?

     

    Jo:

    Android hakker og lagger?

    Som er helt korrekt.

     

    Ja (til en viss grad), men det gjør Mac OSX og Windows 7 også, så hva er problemet?

    Problemet er at Android lagger, og det gjør IKKE iOS. Dermed er iOS BEDRE enn android.

    Om du ikke synes lagg er et problem, fint for deg, men det endrer ikke det faktum at iOS har et mye bedre menneske-maskin grensesnitt enn Android.

     

    Heller litt hakk av og til med masse tilpasningsmuligheter enn null lagg og ingen tilpasningsmuligheter.

    Deg om det :)

    Jeg skjønner hva du mener, fordi jeg er sånn når det gjelder biler, men telefonen min vil jeg skal funke, og funke bra.

     

    Så kan du forklare på hvordan iOS er finpolert?

     

    Synes du dette ser finpolert ut da?

     

    Du sier ehh jo på ting nummer 2. Hvor er dine bevis på at du snakker sant her?

     

    Jeg ser heller at Samsung Galaxy Note II er kjappere og like smooth som iPhone 5 i det meste som mange video reviews viser.

     

    Det er mulig korrekt for dem som ikke har prøvd en Samsung Galaxy S II, Galaxy Nexus eller noe bedre med Android 4.1.x.

     

    Så til ting nummer 3. Android lagger på billige telefoner, ikke på mere dyrere Android mobiler med Android 4.x.x.Såslutt å ta billige skit mobiler inn i bildet til top moderne mobiler.

     

    Og så til det siste du sier. Ja, en hvilken som helst moderne Android telefon jeg kan bruke VIL funke bra fordi jeg kan selv bestemme hvordan mobilen skal være for å fungere best for meg.

     

    Jeg er enig i at hele iPhone 5 ser veldig bra ut så lenge Apple kan få ut fingeren i å forandre på utsende i iOS. For hva hjelper det at iPhone 5 ser bra ut når iOS ser ut som søppel og ødelegger resten av inntrykket av telefonen?

    Hadde Apple lagt like mye energi i å utvikle iOS videre som dem bruker tid og penger på å saksøke andre, så hadde vi kanskje hatt verdens fineste telefon med verdens beste OS.

    Du får selvsagt mene hva du vil om utseendet til iOS. Jeg er fullstendig uenig, iOS er gjennomdesignet og elegant ned til hver minst detalj, både visuelt og funksjonelt.

    Jeg er ikke enig i det du sier, for mener du virkelig det du sier, så mener du også at dette ser pent ut.

     

    Jeg tror du skal være veldig forsiktig med å tillegge folk meninger de ikke har. Bildet du viser har ikke det minste med iOS å gjøre, og Windows har aldri sett spesielt pent ut i mine øyne.

     

    Ingen må komme å si at din egen måte å sette opp telefonen på er værre enn det en produsent har bestemt.

    Ingen produsenter vet hvordan jeg liker å ha mitt skrivebord.

    Skal jeg kunne bruke telefonen på en raskt og effektiv måte, så MÅ jeg sette opp telefonen etter sitt eget ønske.

    Når jeg bruker en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon er det ikke på skrivebordet eller startskjermen jeg bruker tiden. Det er i program/apps. OS-ets oppgave er i hovedsak å være et rammeverk som tilbyr alle nødvendige ressurser for utvikling og kjøring av program/apps.

    Skal jeg kunne bruke telefonen på en rask på effektiv måte må jeg kunne organisere og gå inn i mine favoritt-apps raskt og effektivt, samt skaffe meg oversikt over alle relevante innkommende aktiviteter på en enkel måte.

     

    Vi bryr oss ikke om at det er et bilde av Windows. Poenget er at det er et fullstendig kaos med ikoner på hjemmeskjermen, på akkurat samme måte som i iOS. iOS kan kun ha ikoner på hjemmeskjermen sin, så hva er forskjellen i fra iOS til det bildet når vi snakker om ikoner?

     

    Ja i følge din mening har aldri Windows sett pent ut, men det gjør ikke iOS heller i mine øyner.

     

    Eller mener du at fargene på ikonene i iOS gjør ting så mye finere?

     

    Et ikon er et ikon uansett hvordan man ser på det.

     

    Fakta er at selv Windows 7 ikke ser pent ut, men på grunn av at man kan forandre på utsende i Windows, så gjir vi no søren i hvordan Windows ser ut stock.

     

    Samme blir det med stock Samsung look på Samsung Android telefoner. Vi gir søren i hvordan det ser ut stock når vi pakker ut telefonen og tar i bruk telefonen, nemlig fordi vi kan forandre på utsende til våres eget beste.

    • Liker 2
  7. Tror Ankh er inne på noe vesentlig her. Tror også at det kunne blitt millioner flere brukere da.

    F.eks ved å tillate 3. parts launchere på appstore. Dermed kunne folk ha enten brukt iPx som normalt eller fått en "enhanched" OS fra tusenvis av inputs og utviklere.

     

    Og helt frivillig

     

    Ikke enig. Jo mindre man kan endre jo enklere blir den i bruk.

     

    Feil, feil og atter feil. Totalt feil instilling på hvordan ting faktisk er i den virkelige verdenen i dag.

     

    Gå litt tilbake i tråden og se det jeg har skrevet om Nissan GT-R'en jeg snakket om.

     

    Selv de største teknobombene av super biler kan være de letteste å kjøre / bruke. Men i følge dere så MÅ den jo være den vanskeligste bilen å bruke med alle de finessene den har.

    • Liker 1
  8. Jeg er enig i at hele iPhone 5 ser veldig bra ut så lenge Apple kan få ut fingeren i å forandre på utsende i iOS. For hva hjelper det at iPhone 5 ser bra ut når iOS ser ut som søppel og ødelegger resten av inntrykket av telefonen?

     

    Hadde Apple lagt like mye energi i å utvikle iOS videre som dem bruker tid og penger på å saksøke andre, så hadde vi kanskje hatt verdens fineste telefon med verdens beste OS.

    Du får selvsagt mene hva du vil om utseendet til iOS. Jeg er fullstendig uenig, iOS er gjennomdesignet og elegant ned til hver minst detalj, både visuelt og funksjonelt.

     

    Jeg er ikke enig i det du sier, for mener du virkelig det du sier, så mener du også at dette ser pent ut.

     

    many-icons-cleaning-with-broomstic.png

     

    Ingen må komme å si at din egen måte å sette opp telefonen på er værre enn det en produsent har bestemt.

     

    Ingen produsenter vet hvordan jeg liker å ha mitt skrivebord.

     

    Skal jeg kunne bruke telefonen på en raskt og effektiv måte, så MÅ jeg sette opp telefonen etter sitt eget ønske.

    • Liker 2
  9. Du har rett i det første, men ikke det siste.

     

    Om android skal stjele brukere må de få UI opplevelsen like finpolert som iOS. Det har lite med skjult filstruktur og trygghet å gjøre. iOS er bare i bunn og grunn mye smoothere enn Android.

     

    Og det kan man lett sjekke. Åpne en app som har mye listescrolling, og så begynner du å bla nedover. iOS er smooth og responsivt, Android er laggy og hakker...

     

    iOS finpolert?

     

    Og dessuten så hjelper det fint lite at iOS er smooth når man navigerer i OS'et. Man må jo ta med hvordan alle programmer er i bruk også. Og da vinner definitivt ikke iOS når det kommer til smoothnes og kjapphet da.

     

    Android hakker og lagger?

     

    Ja (til en viss grad), men det gjør Mac OSX og Windows 7 også, så hva er problemet?

     

    Heller litt hakk av og til med masse tilpasningsmuligheter enn null lagg og ingen tilpasningsmuligheter.

  10. Jeg er enig i at hele iPhone 5 ser veldig bra ut så lenge Apple kan få ut fingeren i å forandre på utsende i iOS. For hva hjelper det at iPhone 5 ser bra ut når iOS ser ut som søppel og ødelegger resten av inntrykket av telefonen?

     

    Hadde Apple lagt like mye energi i å utvikle iOS videre som dem bruker tid og penger på å saksøke andre, så hadde vi kanskje hatt verdens fineste telefon med verdens beste OS.

  11. Dvs. at GTR-en som er fullspekket med tekniske og elektroniske duppeditter, men har lav brukerterskel, presterer rimelig bra, sammenlignet med f.eks Corvetten som fremstår som et produkt produsenten ikke har lagt ned like mye arbeid i og derfor krever mer kompetanse og trening hos sjåføren for å oppnå like bra resultater med?

     

    Ja, Corvetten (iPhone) er en bra bil (telefon), men på grunn av at den ikke har et system som hjelper til med å kunne få så gode kjøreegenskaper, så er nok Nissan GT-R'en (Samsung Galaxy S III) en bil (telefon) som er lettere å kjøre (bruke) fordi den har flere muligheter til å kunne tilpasse seg sjåføren (på samme måte som at Android har mange valgmuligheter og er mulig å tilpasse seg til brukeren).

     

    Dette er mulig litt off topic, men jeg bare gjør en sammenligning på hvorfor det med minst muligheter ikke alltid trenger å være det letteste å bruke.

  12. Lakagígar: Hva skulle den videoen vise meg?

     

    Geir :)

     

    At selv den største teknobomben av en super bil faktisk er den letteste bilen å bruke på banen sammenlignet mot andre biler i samme klasse.

     

    Ser man på ytelse / pris, så er GT-R'en uslåelig.

     

    Poenget er at selv om Corvetten har minst finesser, så er den faktisk den vanskeligste bilen å kjøre. Så det at iPhone har få muligheter betyr ikke at den er lettest å bruke.

  13. Skulle vi prøvd å bygge programmer og biler og alt mulig annet utifra hva som er enklest for brukere med null erfaring, så hadde vi fått mange dårlige produkter. Det er naturlig at produkter får flere valgmuligheter (inntil en viss grad) etter hvert som brukermassen blir mer og mer kjent med produkttypen.

    Litt off topic, men siden jeg har noen tiårs erfaring med biler og andre ting: De er blitt enklere for folk uten erfaring. Noen vil hevde at det er gått for langt med biler, du gjør ingenting selv lenger, men overlater det til fagfolk. Når jeg kjøpte min første vaskemaskin var det en knapp for program, en for temperatur, en for sentrifugehastighet og så videre. Nå har jeg ett ratt der jeg velger "bomull" eller "kulørt" eller "ullvask" osv, og så setter den temperatur og hastighet.

     

    Geir :)

     

    Stemmer det du sier, men det som er realiteten, er at selv om mange biler er blitt mye lettere å bruke for folk uten erfaring, så har dem faktisk fått MYE mere funksjonalitet man kan benytte seg av på en enkel måte.

     

    Se på Nissan GT-R R35 som et godt eksempel. Denne bilen er lekende lett å kjøre (til å være en super car) selv på de mest vanskelige banene man kan kjøre på. Men alikavel er bilen proppet fullt av teknologi og computere.

     

    Denne bilen er også 2-3 ganger billigere en de konkurerende bilene som kan matche denne bilen.

     

    Man kan på en enkel måte slå på Launch Controllen, Anti-spinn og 2 ting til ved å holde disse knappene opp i noen få sekunder.

     

    Og som det ekstrae, så får man en helt vanvittig god kjørecomputer som man kan bruke via touchskjermen som er i bilen. Oppsettet på kjørecomputeren her er ganske avansert, men er ikke noe man må bruke. Og vil man bruke det, ja da setter man seg inni hvordan systemet fungerer om man trenger det. Mulighetene er der om du trenger dem.

     

    Det samme blir på Android. Man kan slå på Wi-FI, 3G, Bluetooth osv på en lekende lett måte ved å ta ned notification baren og deaktivere disse med ett klikk. Vil man gå et steg videre, så har man jo alle de andre mulighetene i Android som man ikke trenger å bruke om man ikke vil.

     

    Håper du ser hvor jeg sikter mot.

     

    Men nok off-topic.

  14. Men holder du den i et fast grep under bruk slik som du kan med iPhone?

    Kjekt hvis man er blandt folk og risikerer å bli skumpet.

     

    Så lenge man holder telefonen godt, så er det vel det samme på hvor stor telefonen er så lenge man kan bruke den med en hand og kan holde den godt.

     

    En Galaxy Note II sitter bedre i handa enn det en Galaxy Note gjør.

  15. Egentlig må man ikke det, men det krever litt "knotete" håndstilling.

    Jeg siktet mer til normal bruk, multitouch er et av unntakene, med mindre man legger telefonen på noe, men da har brått ikke skjermstørrelsen noe å si lenger.

     

    Dette kan man gjøre med en hand når man bruker Galaxy Note II:

     

    - Sende SMS / MMS.

    - Sende E-post.

    - Bruke musikkspilleren.

    - Bruke kameraet / Galleri'et.

    - Bruke nettleseren med at man har + og - zoom knapper.

     

    Dette er bare noen få ting man kan gjøre med en hand på mobilen, takket være en 'en-hands-modus'.

     

    Så alt man ikke trenger å bruke til multi-touch kan gjøres med en hand på Note II.

     

    Så at Note II blir for stor om man vil bruke en hand er ikke sant.

     

    Apple som er så smarte hadde jo definitivt klart å utviklet en god 'en-hands-modus' på en iPhone med 5+ tommers skjerm.

  16. Skjermstørrelse er smak og behag. Det er vi enige om?

     

    Hvorfor trekkes da 4S og iphone 5 ned, for å ha små skjermer i forhold til konkurransen? Når note 2 har en stor skjerm i forhold til konkurransen, og ikke blir trukket ned for det?

     

    Dette forsterker bare mistanken jeg har hatt en stund om at amobil.no, ikke at de er partiske, men at amobil.no har problemer med sette seg inn i andre folks preferanser, enn nerder som tror at the bigger the better og jo høyere tall desto bedre.

     

    Debatt ønskes! :)

     

    Grunnen til at dem har gjort det, er fordi en iPhone 5 kan fortsatt være en iPhone 5 med en 5 tommers skjerm, mens en Samsung Galaxy Note II kan ikke være en Note II med mindre skjerm. For med mindre skjerm, så er alle mulighetene via S-Pennen og det der verdiløst.

     

    En iPhone 5 er fortsatt fullt brukelig og like lett å bruke med en 5 tommers skjerm.

  17. Tjaa. Enkle eksempler: Widget, skikkelig multitasking, filbehandler, og mye mer?

    Finnes det noe der iPhone kan som f.eks GS3/OneX ikke kan, eller noe der iPhone gjør det betydelig bedre på? (jeg lurer faktisk på dette)

     

    Den dagen ios får "widget" kaster jeg telefonen ut av viduet....

     

    Hvorfor?

     

    Ingen som tvinger deg til å bruke widgets.

     

    Har du hørt om valgfrihet?

×
×
  • Opprett ny...